Antagonist webhosting Nederland

Kies voor de best beoordeelde webhosting voor je website!

Kies voor de Nederlandse webhosting van Antagonist

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Webhosting op snelle SSD-servers in Nederland
  • Best beoordeelde webhoster van Nederland

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

De juiste hosting voor je website

Onze webhostingpakketten ondersteunen verschillende typen websites. Zo kies je altijd passende hosting die aansluit bij je persoonlijke eisen en wensen. Bij Antagonist heb je ook keuze uit 500+ verschillende domeinnamen. Die koppel je eenvoudig aan je webhostingpakket en website. Daarnaast heb je gratis SSL, zodat verkeer van van en naar je website wordt beveiligd.

Webhosting Slim

Het Slim-pakket is de beste keuze voor starters! Binnen dit pakket krijg je alles voor het succesvol hosten van je eigen website, waaronder opslag op snelle SSD-servers. Ook maak je makkelijk e-mailadressen aan die zijn gebaseerd op je domeinnaam.

Webhosting Plus

Binnen het Plus-pakket kun je meerdere websites hosten. Ook hier krijg je razendsnelle SSD-opslag om de bestanden voor je website op te slaan. Doordat je hier meer rekenkracht hebt, is dit pakket zeer geschikt voor professionele toepassingen.

Webhosting Pro

Voor zakelijke toepassingen en webshops is het Pro-pakket de beste keus voor je webhosting. Binnen dit pakket krijg je alle voordelen van het Plus-pakket met daarnaast een maximale capaciteit en performance gericht op commerciële doeleinden.

Resellerpakket

Met het Resellerpakket van Antagonist kun je webhosting doorverkopen aan je eigen klanten. Zo kun je zelf een pakket op maat samen te stellen voor het hosten van websites, passend bij de wensen van je klanten en relaties. Op de pagina over onze resellerhosting vind je meer informatie over dit pakket.