Antagonist webhosting Nederland

Kies voor de best beoordeelde webhosting voor je website!

Kies voor de Nederlandse webhosting van Antagonist

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Webhosting op snelle SSD-servers in Nederland
  • Best beoordeelde webhoster van Nederland

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.564 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

De juiste hosting voor je website

Onze webhosting pakketten ondersteunen verschillende typen websites, zodat je altijd passende hosting kunt kiezen dat aansluit bij je persoonlijke eisen en wensen. Bij Antagonist heb je keuze uit 500+ verschillende domeinnamen die je eenvoudig kunt koppelen aan je webhostingpakket en website. Ook heb je gratis SSL, zodat verkeer van van en naar je website wordt beveiligd.

Webhosting Slim-pakket

Het Slim-pakket is de beste keuze voor starters! Binnen dit pakket krijg je alles voor het succesvol hosten van je eigen website, waaronder 25 GB opslag op snelle SSD-servers. Je kunt e-mailadressen aanmaken die zijn gebaseerd op je domeinnaam je hebt capaciteit voor 10.000 bezoekers per maand.

Webhosting Plus-pakket

Binnen het Plus-pakket kun je onbeperkt websites hosten en krijg je ter ondersteuning dan ook onbeperkte SSD-opslag. Met een capaciteit van 40.000 bezoekers per maand zijn je websites ook zeer geschikt voor professionele toepassingen.

Webhosting Pro-pakket

Voor zakelijke toepassingen en webshops is het Pro-pakket de beste keus voor je webhosting. Binnen dit pakket krijg je alle voordelen van het Plus-pakket met daarnaast een maximale capaciteit en performance gericht op commerciële doeleinden.

Resellerpakket

Met de Antagonist Resellerpakketten kun je webhosting diensten doorverkopen aan je eigen klanten. Hier heb je de mogelijkheid zelf een pakket op maat samen te stellen voor het hosten van websites, passend bij de wensen van je klanten en relaties. Kijk voor meer informatie over onze Resellerpakketten op de betreffende pagina in het hoofdmenu.

Cookiebeleid