We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Antagonist scoort Blackjack (#21) tijdens Deloitte Technology Fast50 Award

Donderdag 11 oktober was het eindelijk zover. De bekendmaking van de noteringen voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2012. Op de lijst van de 50 snelstgroeiende IT-bedrijven van de Benelux veroverde Antagonist een mooie 21e positie! We zijn daarmee het snelstgroeiende bedrijf uit Twente. Een fantastische prestatie waar we enorm trots op zijn. Antagonist werd door Deloitte geprezen voor haar groei, in combinatie met de intensieve klantondersteuning en zorgvuldige dienstverlening. Via deze weg willen wij Belsimpel.nl, Sanitairwinkel.nl en Avangate, de nummers 1, 2 en 3, van harte feliciteren met het behalen van hun geweldige resultaat.

Fast50: Team Antagonist stoer op de foto
Ralph, Jochum, Jeroen, Wouter en Erik Jan

Het verloop

Rond een uur of 3 ‘s middags vertrok uit Enschede een delegatie van vijf welgeklede enthousiastelingen richting Den Haag. Zij vertegenwoordigden Antagonist tijdens het feestelijke gala van Deloitte in de Fokker Terminal. Na aankomst begonnen we meteen met een goed glas champagne, waarbij we hebben geproost op het succes, het team en natuurlijk onze klanten. Er was een ongedwongen en prettig programma voorbereid, dat werd gepresenteerd door Jort Kelder. Tijdens een heerlijk diner werd gedurende de avond op een speelse manier de exacte invulling van de Fast50-lijst bekend gemaakt. Met enige regelmaat zorgde dat, onder de aanwezige 200 pinguïns en 60 stiletto’s, voor hilarische en spannende momenten.

Fast50: Team Antagonist aan tafel
Proosten op het succes, het team en onze klanten!

Bedankt allemaal!

Het is erg leuk om op deze manier te horen te krijgen dat we het goed doen. Het is een feit dat onze ‘andere’ aanpak wordt gewaardeerd. Graag willen we jullie, als trouwe klanten, allemaal hartelijk danken. Zonder jullie hadden we dit namelijk nooit klaargespeeld. We vinden het trouwens fantastisch dat we welke dag positieve reacties, reviews, enzovoort van jullie mogen ontvangen. Dat is waarvoor we het uiteindelijk doen. Een notering in de Fast50 is leuk vanwege de bevestiging en het feest, maar het samenwerken met jullie als klanten geeft elke dag opnieuw de echte voldoening.

Fast50: Jort Kelder
Jort Kelder bedankt ons met champagne!

Wat is de Deloitte Fast50?

De toonaangevende Deloitte Technology Fast 50 Award wordt elk jaar door Deloitte in samenwerking met haar partners georganiseerd. De Technology Fast50 is een wedstrijd voor de snelstgroeiende technologiebedrijven van de Benelux. Alle bedrijven die meedoen moeten aan strenge en duidelijke criteria voldoen. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Bedrijven moeten een minimale groei van 400% bewerkstelligen over vijf jaar. Op fast50.nl kun je meer informatie lezen over de Deloitte Fast50.

Fast50: Deloitte Technology Fast50 Award 2012
Deloitte Technology Fast50 Award 2012 in de Fokker Terminal
Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100