WordPress-website maken

Met webhosting van Antagonist begin je meteen goed!

Maak je website met WordPress bij Antagonist

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Snelle SSD-servers speciaal voor WordPress
  • Best beoordeelde webhoster van Nederland

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.118 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

De voordelen van WordPress

WordPress is zowel in Nederland als wereldwijd het meestgebruikte CMS (contentmanagementsysteem) en stelt gebruikers in staat relatief eenvoudig een website te bouwen en beheren zonder kennis van programmeertalen. Het platform heeft vele voordelen, voor zowel starters als ervaren websitebouwers en beheerders.

WordPress is eenvoudig te gebruiken

Zoals gezegd is WordPress eenvoudig in gebruik zonder dat je er technische kennis voor nodig hebt. In plaats van content te plaatsen in een veld met HTML-codes kun je makkelijk en snel content plaatsen en aanpassen in het CMS. Je WordPress-website wordt hierdoor ook zoekmachinevriendelijk opgebouwd, waardoor je beter vindbaar bent in bijvoorbeeld de resultaten in Google.

Enorme hoeveelheid plugins beschikbaar

Websites worden tegenwoordig niet alleen bekeken op een desktop PC of laptop, maar ook steeds meer op de smartphone of tablet. Om ervoor te zorgen dat je website nog steeds correct wordt weergegeven en gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker.

Grote keuze uit responsive WordPress templates, geschikt voor smartphone

Met meer dan 54.000 beschikbare plugins (bron: WordPress.org) is er voor elke functionele toepassing wel een plugin te vinden voor je website. Denk bijvoorbeeld aan plugins voor digitale contactformulieren, social media integratie of functies voor een webshop.

De WordPress-community

Er is een enorme gemeenschap ontstaan rondom het WordPress CMS, bestaande uit gebruikers, beheerders, ontwikkelaars en marketeers die samen constant bijdragen aan het verder doorontwikkelen en verbeteren van het platform. Ook worden er vanuit de WordPress community complete handleidingen geschreven voor zowel starters als ervaren gebruikers. Zo kun je altijd een up-to-date guide vinden, waarmee het maken van je eigen WordPress-website nog eenvoudiger wordt!

Kies het juiste webhostingpakket

Maak je voor het eerst een website en heb je genoeg aan de basis? Kies dan voor een Slim-pakket als hosting. Hierin zit alles dat je nodig hebt voor het hosten en bouwen van je WordPress-website. Wil je meerdere websites hosten, kies dan voor het webhostingpakket Plus. Hierin ben je vrij om een onbeperkt aantal websites te hosten. Tot slot kun je kiezen voor het Pro-pakket, dat voorziet in alles dat je nodig hebt voor zakelijk gebruik en het hosten van professionele webshops.

Bij alle hostingpakketten van Antagonist krijg je standaard een gratis SSL-certificaat, zodat je de bezoekers van je WordPress-website in een veilige gebruikerservaring kunt voorzien!

Installeer WordPress en maak je eigen website!

Om je direct goed op weg te helpen, heb je bij Antagonist de keuze uit 500 verschillende domeinnamen die je gemakkelijk kun koppelen aan je webhostingpakket! Je gewenste domeinnaam checken op beschikbaarheid kan met onze handige tool, waar je ook meteen de andere domeinextensie mogelijkheden kunt bekijken.

Registreer een domeinnaam

Als je je webhosting en domeinnaam hebt geregeld, dan kun je direct aan de slag. De nieuwste versie van WordPress is makkelijk te installeren in de DirectAdmin-omgeving, waar je tijdens de installatie aangeeft op welk domein je de website wilt plaatsen. Na het voltooien van de installatie is WordPress direct klaar voor gebruik en kun je aan de slag met het bouwen van je eigen website!

Geen cookies