SSD hosting

Supersnelle hosting op SSD-servers!

SSD-hosting bij Antagonist

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Veel sneller dan normale webhosting
  • Best beoordeelde webhoster van Nederland

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.564 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Hosting op SSD-servers

Kies je voor hosting op SSD-servers, dan kies je voor snelheid! Met een SSD-server (Solid State Drives) worden de bestanden van je website zonder tussenkomst van mechanische onderdelen opgeslagen op een flashgeheugen, waardoor er veel hogere snelheden kunnen worden gerealiseerd dan op traditionele HDD-servers. Dit heeft als effect dat bezoekers van je website kunnen profiteren van een website met pagina's die snel laden, waardoor je een optimale gebruikerservaring kan bieden.

SSD-hosting bij alle hostingpakketten

Omdat wij graag de beste hosting willen bieden aan onze klanten, maken al onze hostingpakketten gebruik van SSD's. Bij het Slim-pakket voor starters krijg je 25 GB opslag voor al je bestanden en bij de Plus- en Pro-pakketten kun je gebruikmaken van onbeperkte opslag voor al je website-bestanden en e-mails.

Profiteer van de vele extra's bij Antagonist

Naast snelle SSD-servers voor alle hostingpakketten krijg je van ons ook een aantal andere extra's voor je website. Zo krijg je van ons bij het hosten van je website, gratis e-mail met webmail en online backups. Onafhankelijk van het pakket dat je kiest. Daarnaast installeren wij voor al onze gebruikers een gratis SSL-certificaat, waarmee verkeer van en naar je website wordt beveiligd.

Cookiebeleid