SSD hosting

Supersnelle hosting op SSD-servers!

SSD-hosting bij Antagonist

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Veel sneller dan normale webhosting
  • Best beoordeelde webhoster van Nederland

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Hosting op SSD-servers

Kies je voor hosting op SSD-servers, dan kies je voor snelheid! Met een SSD-server (Solid State Drives) worden de bestanden van je website opgeslagen op een flashgeheugen. Zonder tussenkomst van mechanische onderdelen. Hierder kunnen veel hogere snelheden worden gerealiseerd dan op traditionele HDD-servers. Dit heeft als effect dat bezoekers van je website kunnen profiteren van een website met pagina's die snel laden. Zo kun je ze een optimale gebruikerservaring bieden.

SSD-hosting bij alle hostingpakketten

Omdat wij graag de beste hosting willen bieden aan onze klanten, maken al onze hostingpakketten gebruik van SSD's. Zo heb altijd razendsnelle SSD-opslag tot je beschikking, ongeacht of je nu kiest voor webhosting Slim, Plus of Pro.

Profiteer van de vele extra's bij Antagonist

Naast snelle SSD-servers voor alle hostingpakketten krijg je van ons ook een aantal andere extra's voor je website. Zo krijg je van ons bij het hosten van je website ook gratis e-mail met webmail en online backups. Daarnaast installeren wij voor al onze gebruikers een gratis SSL-certificaat, waarmee verkeer van en naar je website wordt beveiligd.