Logo Antagonist

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Logo Antagonist
Sterren

Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

.shop-domein registreren

Voor e-commerce, detailhandel en webshops

€ 0,25 /mnd

.shop-domein

Alles wat je nodig hebt voor de succesvolle start en groei van je webshop

Kies je domein

1. Kies je domein

Kies je .shop-domein en pakket. Rond daarna je bestelling af.

Direct opgeleverd

2. Direct opgeleverd

Je pakket wordt direct opgeleverd. De inlog ontvang je per e-mail.

Aan de slag

3. Aan de slag

Begin met het bouwen van je webshop. Zo eenvoudig is het.

Notering in MT1000 en Emerce 100
Verkozen tot beste registrar

MT1000 RegiStar Awards Emerce 100

Sterren 320.000+ domeinnamen geregistreerd
Uit 5.830 reviews wordt Antagonist met een 9,7 beoordeeld

Webhosters.nl Hostingvergelijker.nl

Nu 90% korting op
.shop-domeinen

Wat is een .shop-domein?

Het .shop-domein is een generiek topleveldomein (gTLD) dat sinds 2016 beschikbaar is voor registratie. Het originele idee van het .shop-domein dateert echter uit 1999. Hiervoor is toen een verzoek ingediend bij het International Assets Holding Corporation (IAHC). Zowel Amazon als Google hebben sindsdien geprobeerd de rechten voor dit domein te bemachtigen, maar uiteindelijk hebben ze het af moeten leggen tegen een registrar uit Japan. GMO Registry verkreeg het .shop-domein in januari van 2016 voor $ 41,5 miljoen (circa € 38,2 miljoen) op de veiling van ICANN.

Registreer voordelig een .shop-domein

Waarom een .shop-extensie?

Het .shop-domein is ideaal voor webshops, e-commerce en websites met betrekking tot detailhandel. Daarnaast worden .shop-domeinen ook gebruikt voor de verkoop van online producten of diensten. Door de associatie die mensen met shoppen hebben, is .shop erg goed te combineren met je online marketing en branding. Dat het .shop-domein een groot succes is in Nederland, blijkt trouwens uit het enorme aantal domeinnamen dat geregistreerd is met deze domeinextensie. Alleen al in het eerste jaar waren Nederlandse websites goed voor circa 7,5% van de 320.000 wereldwijde registraties!

Bedenk pakkende domeinen in combinaties met .shop

De .shop-extensie biedt je de kans om allerlei pakkende en waardevolle domeinnamen te bedenken! Zo kun je iets vertellen over de branche van je bedrijf, en het soort producten of diensten dat bezoekers op je website kunnen vinden. Om je alvast op weg te helpen staan hieronder een aantal voorbeelden van goed scorende domeinnamen met een .shop-combinatie.

  • waterflessen.shop
  • matrasopmaat.shop
  • buurtwinkelen.shop
  • ledspotjes.shop
  • goedkopeverlichting.shop
  • speelgoed.shop

Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Leg je .shop-domeinnaam vast bij Antagonist

  • Registreer los of in combinatie met webhosting
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

.shop als alternatief voor .nl of .com

De kans bestaat dat je eerste keus voor een .nl- of .com-domeinnaam geregistreerd is door een ander. Wil je alsnog deze naam registreren, kijk dan eens of deze nog beschikbaar is in combinatie met een .shop-domein. Zo kies je alsnog voor een bekende en vertrouwde domeinextensie, en vergroot je direct je bereik. Met meer dan 500 beschikbare domeinextensies kun je daarnaast ook nog kijken naar andere alternatieven, zoals .nu en .xyz.

Voordelig een .shop-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .shop-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

Webhosting en e-mail voor je .shop-domein

Combineer je .shop-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan verzekerd van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers en Redis-caching haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .shop-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten.

Een .shop-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .shop-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Er zijn meerdere manieren om een domeinnaam te verwijzen, bijvoorbeeld op basis van DNS-records of nameservers. Ook kan een 301 redirect voor permanente verwijzingen worden toegepast. Voor tijdelijke verwijzingen gebruik je een 302 redirect.

Uitstekende service boven alles

Onze technische experts staan voor je klaar.

Heb je een vraag over onze webhosting? We geven je graag persoonlijk antwoord op maat via onze live chat, social media of e-mail.

Onze live chat is actief op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. We helpen je graag verder!

Support