.tech-domein registreren

Een .tech-domeinnaam is perfect voor IT, techniek en development!

Registreer je .tech-domeinnaam bij Antagonist

  • Ideaal voor promotie, boost je marketing en SEO
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Nu 90% korting op
.tech-domeinen

Wat is een .tech-domein?

Het .tech-domein bestaat sinds 2014. In tegenstelling tot andere populaire extensies is .tech niet gerelateerd aan een branche, land, plaats of regio. De uitgevende instantie is Radix, die ook bekend is van de .online-, .store- en .site-domeinen.

Er gelden geen specifieke voorwaarden voor de registratie van een .tech-domeinnaam. Iedere persoon of organisatie kan deze extensie gebruiken. Voor je domeinnaam kun je gebruikmaken van letters, cijfers en het koppelteken (daar mag je domein niet mee beginnen). De extensie .tech wordt veel gebruikt voor services en dienstverleningen van technische aard, zoals IT en development. In deze categorie is .tech uitgegroeid tot één van de populairste domeinextensies voor domeinnaamregistraties.

Waarom een .tech-extensie?

Met meer dan 135 miljoen geregistreerde .com-domeinnamen is de kans groot dat jouw ideale domeinnaam al bezet is. Het .tech-domein is daarvoor een prima alternatief en wordt door iedereen begrepen, vanwege het generieke uiterlijk. Deze unieke extensie is perfect voor online promotie en actiematige websites. Ideaal om publieke aandacht te creëren voor jouw online platform. Of je nu als zzp'er je online dienstverlening wilt aanbieden, je onderneming via een website in de spotlights wilt zetten of bezoekers wil aantrekken door het geven van advies, met het .tech-domein kan het allemaal.

Registreer voordelig een .tech-domein

Voordelig een .tech-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .tech-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Webhosting en e-mail voor je .tech-domein

Combineer je .tech-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan verzekerd van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .tech-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten.

Een .tech-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .tech-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Je domeinnaam doorsturen kan op meerdere manieren. Zo kun je de DNS-records of nameservers wijzigen van je domein. Ook kun je een 301 redirect instellen voor een permanente verwijzing. Gaat het om een tijdelijke verwijzing, dan stel je een 302 redirect in.