Responsible disclosure

Het meest recente en geldende veiligheidsbeleid van Antagonist

Online veiligheid en privacy staan voorop!

Bij Antagonist vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks dat we de beveiliging met grote zorgvuldigheid in de gaten houden, kan het voorkomen dat er een zwakke plek ontstaat. Mocht je een zwakke plek in één van onze systemen ontdekken, dan horen wij het graag. We zullen dan zo snel mogelijk maatregelen treffen. We werken immers graag met je samen om onze klanten en systemen beter te beschermen.

Wat vragen wij van je?

  • Stuur een e-mail met je bevindingen naar security@antagonist.nl.
  • Het probleem niet te misbruiken door bijvoorbeeld meer data te downloaden dan strikt noodzakelijk is voor het aantonen van het lek, of gegevens van derden in te kijken, te verwijderen of aan te passen.
  • Het probleem niet met anderen te delen totdat het is opgelost en alle vertrouwelijke gegevens die zijn verkregen via het lek direct na het dichten te wissen.
  • Geen gebruik te maken van aanvallen op fysieke beveiliging, social engineering, distributed denial of service, spam of applicaties van derden.
  • Voldoende informatie te geven om het probleem te reproduceren, zodat wij het zo snel mogelijk kunnen oplossen. Meestal is het IP-adres of de URL van het getroffen systeem en een omschrijving van de kwetsbaarheid voldoende, maar bij complexere kwetsbaarheden kan meer nodig zijn.

Wat beloven wij je?

  • Wij reageren binnen drie werkdagen op je melding met een beoordeling ervan en een verwachte datum voor een oplossing.
  • Heb je aan bovenstaande voorwaarden voldaan, dan zullen wij uiteraard geen juridische stappen tegen je ondernemen betreffende de melding.
  • Wij behandelen je melding vertrouwelijk en zullen je persoonlijke gegevens niet zonder je toestemming met derden delen, tenzij dat noodzakelijk is om een wettelijke verplichting na te komen. Melden onder een pseudoniem is mogelijk.
  • Wij houden je op de hoogte van de voortgang van het oplossen van het probleem.
  • In berichtgeving over het gemelde probleem zullen wij, indien je dit wenst, je naam vermelden als de ontdekker.

Wij streven ernaar om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen en wij worden graag betrokken bij een eventuele publicatie over het probleem, nadat het is opgelost. Ons beleid is gebaseerd op responsibledisclosure.nl door Floor Terra, gepubliceerd onder de CC Naamsvermelding 3.0 licentie.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100