We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

.site-domein registreren

Vergroot je online vindbaarheid met een .site-domeinnaam!

Registreer je .site-domeinnaam bij Antagonist

  • Ideaal voor promotie, boost je marketing en SEO
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Nu 90% korting en
gratis bij hosting

Wat is een .site-domein?

Het .site-domein bestaat inmiddels enkele jaren. In tegenstelling tot andere populaire extensies heeft .site geen omschrijvend karakter. De uitgevende instantie is Radix, die ook bekend is van de .online, .store en .website-domeinen.

Iedere persoon of organisatie kan deze extensie gebruiken. Je mag gebruikmaken van letters, cijfers en het koppelteken (daar kan je domein niet mee beginnen) voor je domeinnaam. Inmiddels zijn er ongeveer 2,1 miljoen .site-domeinnamen actief. Daarmee staat .site wereldwijd op de vierde plek van grootste nieuwe domeinnamen. Zo is .site uitgegroeid tot één van de populairste domeinextensies voor domeinnaamregistraties.

Waarom een .site-extensie?

Het .site-domein is generiek en daardoor een prima alternatief. Met meer dan 135 miljoen geregistreerde .com-domeinnamen is de kans groot dat jouw ideale domeinnaam al bezet is. Je kunt deze unieke extensie perfect inzetten om je site online beter vindbaar te maken. Daarnaast is de .site-extensie ideaal voor actiematige sites. Zo creëer je in een handomdraai meer bezoekers richting je online platform. Of je nu als zzp'er je online dienstverlening wilt aanbieden, je onderneming via een site in de spotlights wilt zetten of bezoekers wil aantrekken door het geven van advies, met het .site-domein kan het allemaal.

Voordelig een .site-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .site-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of site.

Registreer voordelig een SITE-domein

Webhosting en e-mail voor je .site-domein

Combineer je .site-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist, dan ben je er zeker van een snelle en veilige site. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat, waarmee je bezoekers van je site voorziet van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .site-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Een .site-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .site-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Je domeinnaam doorsturen kan op meerdere manieren. Zo kun je de DNS-records of nameservers wijzigen van je domein. Ook kun je een 301 redirect instellen voor een permanente verwijzing. Gaat het om een tijdelijke verwijzing, dan stel je een 302 redirect in.