.SITE-domein registreren

Vergroot je online vindbaarheid met een .SITE-domeinnaam!

Registreer je .SITE-domeinnaam bij Antagonist

  • Ideaal voor promotie, boost je marketing en SEO
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.118 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Nu 90% korting en
gratis bij hosting

Wat is een .SITE-domein?

Het .SITE-domein bestaat inmiddels enkele jaren. In tegenstelling tot andere populaire extensies heeft .SITE geen omschrijvend karakter. De uitgevende instantie is Radix, die ook bekend is van de .ONLINE, .STORE en .WEBSITE-domeinen.

Iedere persoon of organisatie kan deze extensie gebruiken. Je mag gebruikmaken van letters, cijfers en het koppelteken (daar kan je domein niet mee beginnen) voor je domeinnaam. Inmiddels zijn er ongeveer 2,1 miljoen .SITE-domeinnamen actief. Daarmee staat .SITE wereldwijd op de vierde plek van grootste nieuwe domeinnamen. Zo is .SITE uitgegroeid tot één van de populairste domeinextensies voor domeinnaamregistraties.

Waarom een .SITE-extensie?

Het .SITE-domein is generiek en daardoor een prima alternatief. Met meer dan 135 miljoen geregistreerde .COM-domeinnamen is de kans groot dat jouw ideale domeinnaam al bezet is. Je kunt deze unieke extensie perfect inzetten om je site online beter vindbaar te maken. Daarnaast is de .SITE-extensie ideaal voor actiematige sites. Zo creëer je in een handomdraai meer bezoekers richting je online platform. Of je nu als zzp'er je online dienstverlening wilt aanbieden, je onderneming via een site in de spotlights wilt zetten of bezoekers wil aantrekken door het geven van advies, met het .SITE-domein kan het allemaal.

Voordelig een .SITE-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .SITE-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of site.

Registreer voordelig een SITE-domein

Webhosting en e-mail voor je .SITE-domein

Combineer je .SITE-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist, dan ben je er zeker van een snelle en veilige site. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat, waarmee je bezoekers van je site voorziet van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .SITE-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies die je ook eenvoudig kunt koppelen aan je webhostingpakket en website.

Een .SITE-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .SITE-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of social-media-account. Er zijn meerdere manieren om een domeinnaam te verwijzen, bijvoorbeeld op basis van DNS-records en op basis van nameservers. Ook kan een 301-redirect voor permanente verwijzingen worden toegepast. Voor tijdelijke verwijzingen gebruik je een 302-redirect.

Cookiebeleid