Juridische kennisgevingen

Een overzicht van beleid, voorwaarden en procedures.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden staan alle afspraken tussen jou en ons, die van toepassing zijn op alle soorten dienstverlening die wij uitvoeren. De belangrijkste afspraak is dat wij ons stinkende best doen voor jou. Bovendien mag jij op ieder moment stoppen, zonder opzegtermijn.

Algemene Voorwaarden (Nederlands)

Notice-and-Take-Down-procedure

Het kan voorkomen dat een gebruiker (vermeende) onrechtmatige of strafbare inhoud op het Internet plaatst. Bij een melding daarvan voeren wij de Notice-and-Take-Down-procedure (NTD) uit, gebaseerd op de gelijknamige gedragscode gepubliceerd door de Nederlandse overheid. Je kunt hier een melding plaatsen.

Notice-and-Take-Down-procedure (Nederlands)
Notice-and-Take-Down procedure (English)

Privacybeleid

Wij respecteren jouw privacy en behandelen jouw gegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze dienstverlening aan jou soepel en eenvoudig te laten verlopen. In geen geval worden je gegevens dus doorverkocht of -gegeven aan derden.

Privacybeleid (Nederlands)

Responsible disclosure

Met betrekking tot het veilig melden van veiligheidsproblemen hanteren wij een responsible-disclosure-beleid.

Wist je dat?

Bits of Freedom prijst Antagonist om haar correcte beleid In 2012 heeft Bits of Freedom, de waakhond en toezichthouder voor vrijheid en privacy op het internet, landelijk onderzoek gedaan naar de privacy bij hostingproviders. Daaruit is gebleken dat Antagonist destijds de enige was die gebruikmaakte van een correct privacy- en verwijderingsbeleid. Daar zijn we trots op, want het zorgvuldig omgaan met de gegevens van onze klanten staat bij Antagonist hoog in het vaandel.

Kies voor Antagonist!

In 3 stappen geregistreerd, binnen 5 minuten geregeld.

Bekijk onze complete webhostingpakketten →

Eenvoud wint keer op keer!

Antagonist kiest voor eenvoud en gebruiksvriendelijkheid Onze diensten zijn gefocust op een optimale beleving en gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker. Toch zit de meerwaarde hem ook in onze simpele aanpak en voorwaarden. Verborgen kosten, stiekeme kleine lettertjes, opzegtermijnen en ander lastig bureaucratisch getouwtrek, zul je bij ons niet vinden. En als dat wel zo is, dan staan we open om daar samen een einde aan te maken. Want dat vinden we zelf niet fijn en daarmee willen wij onze klanten ook niet lastigvallen.

We helpen je graag verder!

We willen je dus graag de best mogelijke ondersteuning bieden. Onze helpdesk neem iedere klant serieus, maakt zich er niet gemakkelijk van af en is pas klaar als er écht een oplossing is geboden. Niet voor niets scoort Antagonist 5 uit 5 sterren, gebaseerd op 3.706 beoordelingen, op onafhankelijke vergelijkingswebsites. Nieuwsgierig? Lees het zelf op ISPGids.com en Webhoster.nl.