.AMSTERDAM-domein registreren

Check en registreer een .AMSTERDAM-domein!

Registreer je .AMSTERDAM-domeinnaam bij Antagonist

  • Los of met hosting, geen opzegtermijn
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.118 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Het stadsdomein .AMSTERDAM

"Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs", zong Johnny Jordaan ooit vol trots. Onze hoofdstad is een stad met veel historie en een sterke eigen identiteit. Het is logisch dat je deze identiteit met trots gebruikt voor je website. Iedereen kent immers Amsterdam en dankzij het .AMSTERDAM-domein heb je hiervoor de perfecte mogelijkheid! Laat je website profiteren van de goede naam van Nederland en de wereldwijde bekendheid van Amsterdam.

Het .AMSTERDAM-domein is één van de meer recente domeinextensies die is vrijgegeven voor registratie. In navolging van andere wereldsteden als New York (.NYC) en Parijs (.PARIS) is sinds 2015 ook .AMSTERDAM beschikbaar voor domeinregistratie. Met meer dan 27.000 geregistreerde domeinnamen is het de meest succesvolle extensies in Nederland!

Waarom een .AMSTERDAM-extensie?

.AMSTERDAM is de ideale extensie voor onder andere bedrijven, organisaties en horecagelegenheden in en rondom Amsterdam om duidelijk te maken waar ze gevestigd zijn. Een domeinnaam met .AMSTERDAM is daarmee ideaal voor de branding van je website. Het stadsdomein heeft met de bekendheid van de naam voordelen in de (online-)marketing van je website, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Amsterdam is een merk op zich en van die bekendheid kun je met een .AMSTERDAM-domein gemakkelijk gebruikmaken.

.AMSTERDAM als alternatief op .NL of .COM

Het .AMSTERDAM-domein is een goed alternatief voor lokale websites, maar ook voor internationale websites. Is er een domeinnaam die je zou willen registreren, zoals een bedrijfsnaam, of de naam van een product of dienst, en is deze al door iemand geregistreerd als .NL- of .COM-domein? Kijk dan of deze domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .AMSTERDAM-domeinextensie.

Voordelig een .AMSTERDAM-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .AMSTERDAM-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies die je ook eenvoudig kunt koppelen aan je webhostingpakket en website.

Registreer voordelig een .AMSTERDAM-domein

Webhosting en e-mail voor je .AMSTERDAM-domein

Combineer je .AMSTERDAM-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist, dan ben je er zeker van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat, waarmee je bezoekers van je website voorziet van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .AMSTERDAM-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten.

Een .AMSTERDAM-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .AMSTERDAM-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of social-media-account. Er zijn meerdere manieren om een domeinnaam te verwijzen, bijvoorbeeld op basis van DNS-records en op basis van nameservers. Ook kan een 301-redirect voor permanente verwijzingen worden toegepast. Voor tijdelijke verwijzingen gebruik je een 302-redirect.

Geen cookies