Container hosting

Antagonist ontwikkelde als eerste ter wereld krachtige container hosting

Container hosting voor de beste performance

  • Kracht en flexibiliteit van een eigen server
  • Eenvoud en scherpe prijs van shared webhosting
  • Jouw website in een volledig afgeschermde omgeving

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Container hosting als ultieme krachtbron voor jouw website

Wij willen jou de beste hosting bieden. Traditionele shared hosting is daarom verleden tijd. Een eigen (virtuele) server is weer te veel van het goede. Daarom ontwikkelden wij container hosting, waarin we beste van beide combineren. De kracht en flexibiliteit van een eigen server met de eenvoud en scherpe prijs van shared hosting.

Als eerste ter wereld maakten wij het mogelijk. Samen met een andere ontwikkelaars combineerden wij de bestaande technieken met nieuwe geavanceerde technologieën. Zo konden wij op grote schaal containers gaan gebruiken voor hosting. Hiermee heeft Antagonist de hostingbranche een flinke stap vooruit geduwd. En daar zijn we best een beetje trots op.

Container hosting

Container hosting: het hoogste niveau

Containerisatie bestond al langer, maar werd nog niet eerder voor webhosting gebruikt. Container hosting houdt in dat elk hostingpakket in een aparte container op de server wordt gezet. Naast snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid biedt het nog een ander groot voordeel. Elke container krijgt namelijk zijn eigen dedicated resources (rekenkracht) toegewezen. Denk aan CPU-cores, RAM, I/O etc.

Binnen een container kun je helemaal losgaan met je website. In geen geval beïnvloedt je anderen op de server. Belangrijker nog, je bent hiermee ook verzekerd tegen overlast van buitenaf. Je website zit immers in een hermetisch afgesloten omgeving. Dat maakt de hosting bijzonder stabiel. Je kunt eigen processen, unieke instellingen en PHP-versies afzonderlijk instellen. Daarnaast heb je de beschikking over gegarandeerde rekenkracht, in tegenstelling tot traditionele webhosting. Hier worden processen en rekenkracht gedeeld. Er is geen of nauwelijks afscherming, waardoor je website regelmatig hinder (traagheid of downtime) ondervindt van een ander.

Container hosting als basis voor jouw online succes

De stabiliteit, betrouwbaarheid en privacy van ons platform is ongekend, dankzij containerisatie. De combinatie van gratis SSL, Patchman, proactieve monitoring en diverse andere maatregelen zorgen voor een optimale online veiligheid. Dit geldt niet alleen voor je website, maar ook voor je e-mail. Ook dat wordt veilig en afgeschermd in deze container opgeslagen.

Wij bieden alles voor een succesvolle online start. We streven immers beiden hetzelfde doel na: online succes voor jouw website. Jij blij, wij blij. Kom je ergens niet uit, dan staat onze technische helpdesk voor je klaar om je zorgvuldig te ondersteunen. Via e-mail, live chat, Facebook, Twitter of een ander kanaal zijn we gemakkelijk te bereiken. Niet voor niets worden we door duizenden klanten positief beoordeeld!