We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Antagonist wint RegiStar Awards, dankzij trouwe klanten!

Voor de tweede keer op rij wint Antagonist de RegiStar Awards in de categorie beste registrar van Nederland. Deze felbegeerde publieksprijs hebben we dankzij onze trouwe klanten gewonnen. Fantastisch! Daar zijn we hen dan ook bijzonder dankbaar voor, want dat is het succes van Antagonist en daar ligt onze kracht!

Antagonist wint RegiStar Awards, dankzij trouwe klanten!

Vorig jaar was het criteria, dat Antagonist als één van de eerste gratis SSL aan al haar klanten bood. Een populair thema waar we goed mee wisten te scoren, maar daar hield het voor ons niet op. Het was juist het begin, want we doen het goed of anders niet. En dat kan weleens de reden geweest zijn, waarom we dit jaar weer wonnen…

Waarom gewonnen?

Tijdens de Dag van de Domeinnaam vond de uitreiking plaats. Daar werden we, één jaar later na de introductie gratis SSL, opnieuw beloond met de RegiStar Awards. Onze inzet voor online veiligheid, het waarborgen van de privacy van klanten en de goede service werden als redenen genoemd. De perfecte drijfveer om door te gaan, want we hebben nog veel moois in petto!

De ontvangstname van de Registar Awards 2018!

Ook kwam de kracht achter Antagonist naar voren: ultieme klanttevredenheid. Wij maken klanten blij en blije klanten maken ons blij. Hoe? Door te focussen op wat niet verandert. Samen met jouw stem het ingrediënt om te winnen. Bedankt daarvoor!

Ontzettend blij met onze klanten!

Tijdens de uitreiking kwam de unieke relatie tussen Antagonist en haar klanten ter sprake. Daarmee verbazen we nog steeds vriend en vijand. Begrijpelijk! De wijze waarop jullie betrokken zijn, bijvoorbeeld bij het stemmen, vinden wij erg bijzonder. Daar zijn we dankbaar voor. Dat is precies wat ons motiveert om ons stinkende best te blijven doen!

HSTS en standaard HTTPS toegevoegd.Als waardering en om de overwinning te vieren hebben we twee verbeteringen voor HTTPS en HSTS. Zo kan ook jouw website 100% scoren in de veiligheidstest van internet.nl! Eigenlijk hadden we dat ‘stiekem’ al uitgerold, want we vonden het een beetje onzin om veiligheid hierop te laten wachten. En natuurlijk blijven we doorgaan. Zo zijn we TLS 1.3 voor je aan het testen. We bieden je immers graag de allernieuwste standaarden!

Waarom onze inzet voor veiligheid en privacy?

Online veiligheid en privacy zijn op dit moment hot topics. Logisch, want malware, spam en phishing worden steeds geavanceerder. Een goede bescherming is erg belangrijk, evenals het zorgvuldig omgaan met (privacygevoelige) data. Om aan de hoogste standaarden te voldoen, hebben we het afgelopen jaar daarin behoorlijk geïnvesteerd. Waarom? Omdat voorkomen beter is dan genezen en het simpelweg belangrijk is.

RegiStar Awards 2018: you are awesome!

We kunnen bij elke onveiligheid natuurlijk uitzoeken, wie het moet oplossen. We kunnen ook gewoon helpen! Daar besteden we veel liever onze tijd en energie aan. Daarom maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk in een wereld waar nieuwe technieken dagelijks uit de grond schieten. Want het moet allemaal gebeuren: veiligheid, privacy en het correct naleven van de AVG. Sterker nog, als het even kan, dan regelen wij het gewoon automatisch voor je. En dat blijven we doen!

RegiStar Awards en Vereniging van Registrars

De RegiStar Awards is een initiatief van de Vereniging van Registrars (VvR), de brancheorganisatie voor registrars waar kennis en advies samenkomen rondom het .NL-domein. Ieder jaar reiken zij een award uit aan de organisatie die het afgelopen jaar een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan het internet en in het bijzonder het .NL-domein.

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100