.online-domein registreren

Meer bekendheid voor je diensten, blog en forum met een .online-domeinnaam!

Registreer je .online-domeinnaam bij Antagonist

  • Ideaal voor promotie, boost je marketing en SEO
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Nu 90% korting en
gratis bij hosting

Wat is een .online-domein?

Het .online-domein bestaat sinds 2015. Met de lancering werd .online meteen populair. Zo werden er meteen 40.000 .online-domeinnamen geregistreerd. Inmiddels zijn er ongeveer 1,6 miljoen .online-domeinnamen actief. Deze extensie staat zodoende op de vijfde plek van grootste nieuwe domeinnamen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste domeinextensies voor domeinnaamregistraties.

De uitgevende instantie is Radix, die ook bekend is van de .website-, .store- en .site-domeinen. Er gelden geen specifieke voorwaarden voor de registratie van een .online-domeinnaam. Iedere persoon of organisatie kan deze extensie gebruiken. Voor je domeinnaam kun je gebruikmaken van letters, cijfers en het koppelteken (daar mag je domein niet mee beginnen).

Waarom een .online-extensie?

Wereldwijd blijven online activiteiten, het internet en het digitale leven groeien. Online bereikbaarheid is daarmee vanzelfsprekend geworden. Het ligt voor de hand, dat jij als organisatie of individu ook wil laten zien dat jij online beschikbaar bent. Het .online-domein kent vele toepassingen en is erg populair onder startups en online dienstverleners. Maar ook blogs, forums, portfolio's etc. krijgen steeds meer een eigen domeinnaam eindigend op .online. Dat komt, omdat .online opvalt en gemakkelijk te onthouden is. Daarnaast zijn populaire extensies als .nl en .com vaak al bezet. Hiervoor biedt .online kansen, mede door het internationale karakter.

Voordelig een .online-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .online-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

Registreer voordelig een ONLINE-domein

Webhosting en e-mail voor je .online-domein

Combineer je .online-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan verzekerd van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .online-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Een .online-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .online-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Je domeinnaam doorsturen kan op meerdere manieren. Zo kun je de DNS-records of nameservers wijzigen van je domein. Ook kun je een 301 redirect instellen voor een permanente verwijzing. Gaat het om een tijdelijke verwijzing, dan stel je een 302 redirect in.