We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

FD Gazellen Awards: Antagonist de op één na snelste groeier in Oost-Nederland

Het Financieel Dagblad reikt met de Gazellen Awards prijzen uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En Antagonist hoort erbij! Wederom een mooi succes, na het behalen van een 21ste plek in de Deloitte Technology Fast50 Awards. Met een omzetgroei van 252% zijn wij het op één na snelst groeiende bedrijf van Overijssel. Het scheelde slechts 20% met de winnaar. Uiteraard willen Cape Systems Integration feliciteren met het behalen van de eerste plek in Overijssel.

FD Gazellen Awards

Gelderland, Flevoland en Overijssel

Afgelopen dinsdag vond de tweede uitreiking van de FD Gazellen Awards 2012 plaats, op het terrein van veevoedermaker ForFarmers in Lochem. Winnaars in negen verschillende categorieën werden bekendgemaakt. Per provincie een categorie voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Gekeken naar de procentuele omzetgroei eindigde Antagonist op een respectievelijke zesde positie van alle drie de provincies. De gastheer zelf viel ook in de prijzen met een omzetgroei van 171%: voor de vijfde keer op rij kreeg het bedrijf een Gouden Gazelle in de categorie groot in Gelderland.

FD Gazellen Awards presentatie

Wederom bedankt!

“Ten eerste wil ik wederom al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en groeiende betrokkenheid met Antagonist. Daarnaast wil ik natuurlijk ons gehele team bedanken. Zij staan elke dag met passie klaar om klanten optimaal van dienst te zijn. De prettige samenwerking met onze klanten en de positieve reacties die we ontvangen, is voor ons een enorme drijfveer. Het is onze wil om te verbeteren samen met het enthousiasme van onze klanten, dat deze groei mogelijk maakt.”, aldus oprichter Wouter de Vries.

Landelijk

Op 12 december volgt de landelijke verkiezing in het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam. Het Financieele Dagblad maakt dan de positie van alle ‘gazellen’ bekend. We zijn erg benieuwd op welke plek wij van de 347 deelnemers eindigen. We houden jullie op de hoogte.

Over FD Gazellen Awards

FD Gazellen Awards logoDe FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieele Dagblad, creditratingbureau Graydon en ABN AMRO. Om voor nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen. Kandidaten worden gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2009 – 2011.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100