.NU-domeinen 1 jaar voor slechts 99 cent! Lees meer of registreer direct jouw unieke .NU →

Over Antagonist

Al ruim 10 jaar de thuisbasis voor meer dan 100.000 websites!

Antagonist in het kort

In de zomer van 2004 werd Antagonist opgericht door Wouter de Vries. Antagonist betekent letterlijk 'tegenpool' of 'tegenhanger'. Wij benaderen de hostingmarkt met een frisse blik en doen het allemaal net iets anders dan de rest. Doordat wij focussen op één sterk product kunnen we vrijwel alle bedrijfsprocessen automatiseren en ons volledig richten op jou als klant. Wij staan voor eenvoud, kwaliteit en service. Alles om jou de best mogelijke gebruikservaring te geven!

Op zoek naar een uitdagende baan met leuke collega's? Kom dan werken bij één van de snelstgroeiende IT-bedrijven van Nederland. Bekijk onze vacatures!

Dit team staat iedere dag voor jou klaar

Wouter de Vries

Oprichter

Erik Jan Hofstede

CTO

Jeroen Wolsink

Marketing

Elmar Besselink

Marketing

Sander Hoentjen

Systeembeheer

Marieke Wientjes

Support

Tiemo Kieft

Development

Joris de Leeuw

Support

Alia Spit

Support

Dennis Scholing

Support

Ben Wilbers

Support

Martijn Reening

Systeembeheer

Sebastiaan Löwik

Marketing

Martijn Uffing

Systeembeheer

Hiranthi Herlaar

Support

Erik Oldewening

Support

Noah Goldsmid

Development

Mark Boom

Development

We zetten ons in voor een bedrijf waar we zelf ook klant willen zijn!

In een wereld die snel verandert, focust Antagonist zich op wat niet verandert: eenvoud, kwaliteit en service. 10 jaar geleden was onze webhosting compleet, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. En dat is nu nog steeds zo. Er zijn geen verborgen kosten en we doen niet aan stilzwijgende verlengingen. We zijn eerlijk en open. Onrechtmatigheden bezorgen ons koude rillingen en stellen we aan de kaak. Alles mag veranderen. Dat maakt ons anders.

Kwaliteit

4. Doe het goed, of doe het niet
Het woord 'concessie' bezorgt ons koude rillingen op de rug. Er is geen ruimte voor halve oplossingen of afgeraffeld werk.

Boefjes

5. Verborgen kosten zijn voor boefjes
Een overzichtelijke all-in prijs met duidelijke limieten. Bespaar jezelf de nare verrassingen achteraf. Aan- en afsluitkosten zijn onzin.

Eenvoud

6. Eenvoud wint keer op keer
Ons product is simpel. Het leven is te kort om dingen moeilijker te maken dan ze zijn. Je kunt binnen een paar minuten aan de slag.

De techniek achter Antagonist

Antagonist maakt uitsluitend gebruik van A-kwaliteit apparatuur. De infrastructuur is zoveel mogelijk (vier)dubbel uitgevoerd. Valt bijvoorbeeld een harde schijf uit, dan draait de server zonder downtime door op een reserveschijf. Wij vinden het namelijk ook wel prettig om 's nachts rustig door te slapen.

Onze servers zijn gehuisvest in twee verschillende datacenters, beide zwaar beveiligd en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een betrouwbare dienstverlening. De servers en ons netwerk worden automatisch iedere minuut extern gecontroleerd op een juiste werking. In geval van calamiteiten zijn wij er dus als de kippen bij om het probleem op te lossen.

Bedrijfsgegevens

Google Maps