Zo haal je met je website opdrachten binnen

Jouw domeinnaam en website als professioneel, online visitekaartje!

Webhosting voor ondernemers

  • Gemakkelijk je eigen domeinnaam registreren
  • Razendsnelle en betrouwbare webhosting
  • Bevat alles wat een ondernemer nodig heeft

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Zorg dat je online wordt gevonden

Als ondernemer moet je een snelle, goed vindbare website hebben. Je kunt namelijk de beste zijn in wat je doet. Alleen, als je niet wordt gevonden, dan heb je geen opdrachten en krijg je ze ook niet... Het voortbestaan van je eigen onderneming ligt dus in jouw handen. Jij bent nu de reclameman. Waarschijnlijk wil je dat niet zijn, want je wilt gewoon ingehuurd worden en je diensten verkopen. Doen wat je goed kunt. Maar wat nu?

WordPress installeren handleiding

Begin met een sterke domeinnaam

Gelukkig is het tegenwoordig stukken gemakkelijker geworden om jezelf online te profileren. Dat begint met een sterke domeinnaam. Dat is de voorgevel van je winkel, het adres waarop jouw potentiële klanten je kunnen vinden. Denk hier dus goed over na. Doe een domeincheck en bekijk welke adressen er nog vrij zijn. Zo weet je snel of de domeinnaam die bij jouw onderneming past beschikbaar is.

Je domeinnaam claimen, is via Antagonist letterlijk binnen enkele minuten geregeld. Kies je domeinnaam en rond je bestelling af. Even geen tijd of wil je later een website maken? Geen probleem! Je kunt ook eerst alleen je domeinnaam registreren. Je hebt dat dan alvast gedaan. Zo is het domein van jou en kan niemand anders ermee vandoor. Later bestel je er dan via jouw klantaccount eenvoudig een webhostingpakket bij, als je dat wilt natuurlijk.

Aan alles is gedacht!

Speciaal voor (startende) ondernemers is overal aan gedacht! Met onze technische expertise, net dat stapje extra, om jou zoveel mogelijk te ontlasten. De proactieve instelling en goede service waar Antagonist bekend om staat. En dat merk je pas echt, als je het zelf ervaart! Standaard de beste kwaliteit en service. Zonder erom te vragen.

  • Onze bekroonde helpdesk kent alleen topsupporters die doorgaan totdat je 100% tevreden bent. We doen het goed of anders niet, en gaan niet voor goede, maar alleen uitmuntende service!
  • Als eerste in Nederland kreeg je bij Antagonist gratis SSL! Zonder technisch gedoe. Automatisch stellen wij veilige webtechnieken overal voor je en krijg je standaard HTTP/2, HTTPS, TLS 1.3 en HSTS.
  • Ons platform wordt 24/7 op 837 punten per seconden gecontroleerd. Zo houden we proactief de gezondheid van je website in de gaten. Ontdekken we een knelpunt, dan krijg je daar voordat het kwaad kan bericht over.
  • Redis is geavanceerde caching die websites en vooral webshops stukken sneller maakt. Het instellen is alleen erg ingewikkeld. Maar niet bij ons, want het zit verweven in onze webhosting, waardoor je het heel gemakkelijk aanzet!
  • Als ondernemer ben jij verantwoordelijk voor de gegevens van je klanten. De wet (AVG) schrijft voor dat jij een verwerkersovereenkomst sluit met je (online) leveranciers. Dat vinden we gedoe. Daarom hebben wij gratis voor al onze klanten, in samenwerking met juristen, proactief een verwerkersovereenkomst gemaakt.
  • Als spin-off van Antagonist is Patchman ontstaan. Inmiddels een wereldwijde speler tegen internetmisbruik. Hiermee detecteren wij in een vroeg stadium kwetsbaarheden in websites. Die repareren we automatisch, zodat jouw website geen slachtoffer wordt van malware, phishing, spam of hacks.
  • Omdat e-mail al zo lang bestaat, is het zo lek als een mandje. Daarom moeten we er superveilig mee omgaan. Veilige technologieën als SPF, DKIM en DMARC zijn zodoende volledig geïntergreerd in onze dienstverlening.
Webhosting met 99,9% uptime-garantie

Kies snelle en veilige webhosting

Je wilt niet alleen een website. Je wilt er één die altijd online, snel en veilig is. Je hebt het immers al druk genoeg. Combineer daarom je domeinnaam met de betrouwbare webhosting van Antagonist. Dankzij onze uptime-garantie van 99,9% hoef jij je geen zorgen te maken of je website bereikbaar is en dus zo omzet misloopt! Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent.

Welk pakket je ook kiest, bij Antagonist krijg je altijd hosting met gegarandeerde rekenkracht, gratis SSL, volautomatische backups en meer. Wij doen gewoon onze stinkende best voor. Bevalt het niet, dan kun je op elk moment stoppen zonder opzegtermijn. Jij bepaalt zelf je jouw website maakt. Dankzij het handige Installatron heb je applicaties als WordPress, Joomla en Drupal in een paar klikken geïnstalleerd.

Grotere plannen, zoals je eigen webshop beginnen? Kijk dan naar ons Plus- of Pro-pakket. Daar heb je meer resources en Redis tot je beschikking. Deze geavanceerde caching tool slaat veelgebruikte data op in het snelle RAM. Afbeeldingen en informatie van producten in je webshop worden zo razendsnel geladen.

Gebruik professionele e-mailadressen

Je wordt zonder professioneel e-mailadres door potentiële zakenrelaties een stuk minder serieus genomen. Dat blijkt uit onderzoek van SIDN, de partij achter het .nl-domein. Dat is gemakkelijk voor te stellen. Je wilt niet de persoon zijn die linke_loetje02@hotmail.com antwoord, als een toekomstige klant om je e-mailadres vraagt. Dat ene adres wat je jaren geleden snel hebt aangemaakt, omdat je vrienden je zo noemen...

Met een e-mailadres dat op je eigen domeinnaam is gebaseerd, straal je een stuk meer vertrouwen uit. Heb je een webhostingpakket en een domeinnaam, dan kun je via DirectAdmin eenvoudig e-mailadressen aanmaken. Denk aan info@jouwdomein.nl of sales@jouwdomein.nl. Dat staat ook goed op jouw visitekaartje!