Debian (E)LTS uitgelegd: langer veilig of uitstellen voor gevorderden?

Je hebt al even een mooi serverprojectje in je hoofd. Met een paar keer goed boos worden, heb je in een regenachtig weekend dat mooi even in elkaar geknutseld. Kost even moeite, maar nu draait het dan ook als een tierelier. Je hebt er veel lol aan gehad, maar voorlopig wil je er niet al te veel tijd meer instoppen. Welke mogelijkheden heb je om met zo min mogelijk inspanning toch veilig en up-to-date te blijven?

Debian (E)LTS uitgelegd: langer veilig of uitstellen voor gevorderden

Verder lezen

Een terugblik op een prachtig 2018!

Het zit er dik in dat je van je familie en vrienden de beste wensen al hebt gekregen. Gelijk hebben ze, want je mag er natuurlijk zijn. Daar sluiten we ons graag bij aan. Ontzettend veel succes, gezondheid en uiteraard een razendsnelle website toegewenst! Dat laatste komt sowieso goed, voor 2019 hebben we namelijk al een hoop moois op de planning. Laten we eerst even stilstaan bij 2018, want er is veel gebeurd…

De beste wensen: een terugblik op een prachtig 2018!

Verder lezen

WordPress 5.0 Bebo is uit: Gutenberg of Classic Editor?

WordPress heeft op 6 december versie 5.0 van hun razendpopulaire CMS uitgebracht. Een belangrijke mijlpaal! De update bevat onder andere een gloednieuw standaardthema (Twenty Nineteen) en de niet onomstreden Gutenberg Editor. Deze op blokken gebaseerde editor moet het maken van posts flink vergemakkelijken. Waar op te letten als je gaat updaten?

WordPress 5.0 is nu beschikbaar: Gutenberg of Classic Editor?

Verder lezen