Content Delivery Network (CDN) uitgelegd: je site paraat!

Internet verbindt ons met elkaar. Daarbij maakt afstand nog steeds uit bij zoekresultaten en laadtijden. Een tussenstation is daarom een hele goede oplossing. Dat station komt in de vorm van een netwerk voor inhoudslevering. In het Nederlands bekt dat niet zo lekker… Laten we het daarom houden bij een Content Delivery Network (CDN). Je maakt er al jaren gebruik van, waarschijnlijk zonder dat je dat weet. Hoe werkt dit en wat heb jij eraan?

Bezorger op een scooter op weg naar een computermonitor.

Verder lezen

Domeinnaam registreren voor je kind: leuk voor nu en later?

Afgelopen jaar werd ik voor de tweede keer moeder. Daardoor was een website maken niet mijn allereerste prioriteit. De luiers verschonen zich immers niet vanzelf… Toch zette een gesprek tijdens de lunch me aan het denken. Het ging over een domein registreren voor je kind. Ah natuurlijk, dat kun je ook doen! Maar waarom? Ik besloot erin te duiken en de voor- en nadelen op een rijtje te zetten. Graag deel ik dit, zodat jij hierin een weldoordachte keuze kunt maken.

Baby met fles afgebeeld naast een internet-icoontje.

Verder lezen

Versterk je online aanwezigheid: 7 stappen om aan te denken!

Consumenten kopen steeds vaker en liever online. Niet voor niets is e-commerce wereldwijd nu een industrie van 26,7 miljard dollar. COVID-19 heeft daar zeker aan bijgedragen. Zo meldt Shopify – een populaire keuze voor het bouwen van webshops – dat aan het begin van de pandemie hun platform met maar liefst 62% is gegroeid. Onderneem je zelf nog vooral offline, dan is het tijd om je online aanwezigheid te versterken. Deze tips helpen je op weg!

Je online aanwezigheid versterken: 7 stappen om aan te denken!

Verder lezen

Hoe je met smileys Antagonist verbetert!

Dat jij zielstevreden bent, is altijd ons doel. Daarom moet je met een klik op de knop kunnen laten weten wat goed gaat of juist beter kan. En net zo belangrijk, we willen daar snel wat mee kunnen doen. Je ervaring en feedback delen kan daarom op meerdere plekken. Graag leg ik met een kijkje in de keuken uit hoe je met smileys Antagonist verbetert!

Hoe je met smileys Antagonist verbetert!

Verder lezen