Begrijp je webdesign met Gestaltprincipes!

Eerder vertelde ik over het nut van Gestaltprincipes bij website-ontwerp. Die principes bepalen hoe wij bijvoorbeeld objecten, voorwerpen en ook menuopties rangschikken in ons hoofd. In dit tweede deel leg ik de vier overige principes uit. Na het doornemen van beide blogs herken je wat een ontwerp nou goed of slecht maakt. Zo kun je ook je eigen website eens met een kritisch Gestalt-oog bekijken!

Nog meer Gestaltprincipes voor je website-ontwerp!

Verder lezen

Snel starten met WordPress al klaargezet!

Met webhosting van Antagonist bepaal je zelf waarmee jij je website maakt. Zo heb je keuzevrijheid en ben je niet gebonden aan een bepaald systeem. Soms weet je echter vooraf al wat je wilt. Het is dan prettig dat je niet wordt afgeleid met allerlei andere opties. Zo willen veel van onze klanten beginnen met WordPress. Wil jij dat ook, dan maken we je dit graag zo gemakkelijk mogelijk. Bekijk hoe je een snelle start maakt!

Snel starten met WordPress al klaargezet!

Verder lezen

Back-up data van je pc rechtstreeks naar je online opslag!

Je zit lekker achter je computer en doet je ding. Ineens lacht een Blue Screen of Death je tegemoet. Schijf gecrasht, niets meer aan te doen. Je dierbare foto’s en video’s zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. This is fine… Gelukkig hoeft dit jou niet te gebeuren. Bekijk hoe je belangrijke data op je Windows-computer automatisch back-upt naar de online opslag van Antagonist!

Back-up data van je pc rechtstreeks naar je online opslag!

Verder lezen

Breng je website tot leven met Lottie!

Icoontjes op je website zijn natuurlijk heel leuk, maar soms wil je net een tikkeltje meer. Iets meer leven, meer beweging, meer souplesse… Lotties bieden dan uitkomst! Dit zijn subtiele animaties met een zeer kleine bestandsgrootte. Fijn is ook dat het werkt op ieder platform. Leer meer over de voordelen en hoe je het gebruikt.

Breng je website tot leven met Lottie!

Verder lezen

Met Marco breiden we ons team van experts verder uit!

In september ben ik begonnen op de afdeling Support van Antagonist. Heb je ons onlangs gemaild, dan hebben we misschien al contact gehad. Anders komt dat vast nog. Het is dan leuk dat je de persoon achter de naam een beetje kent. Graag vertel ik je daarom wat meer over mezelf!

Met Marco breiden we ons team van experts verder uit!

Al op jongere leeftijd was ik bezig met computers uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Soms ook slopen natuurlijk… Bovenal was ik nieuwsgierig naar het bouwen van websites. Hoe komt dit alles nu online? Echt een leerschool was er toen niet en daarom probeerde ik het zoveel mogelijk zelf uit te zoeken. Hoewel het ging met enkel HTML en wat ingebakken CSS, was het telkens opnieuw een klein wonder wanneer het lukte.

Verder lezen