Domeinnaam kopen

Eenvoudig een domeinnaam kopen, binnen 5 minuten online!

Registreer je domeinnaam bij Antagonist

  • Los of met hosting, geen opzegtermijn
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Een losse domeinnaam kopen

Het is bij ons mogelijk om losse domeinnamen te registreren. Je betaalt dan alleen voor het domein en niet voor hosting van een website. Via onze domeinchecker controlleer je gemakkelijk en snel welke domeinen nog vrij zijn voor registratie. Je hebt bij Antagonist de keuze uit 500+ verschillende domeinnamen. Bij een domeincheck worden de populairste domeinextensies getoond. Waar wenselijk kun je kiezen voor een alternatieve combinatie.

Op een later moment webhosting afnemen

Wil je graag een website maken voor je domeinnaam? Je hebt dan webhosting nodig. Geen zorgen, op een later moment kun je alsnog webhosting afnemen. Dit hoeft dus niet direct als je eerst alleen een domeinnaam wilt kopen. Je kunt na aanschaf op ieder moment je domeinen eenvoudig koppelen aan je hostingpakket en website.

Kijk naar onze verschillende pakketten en kies wat het beste bij je wensen past. Prettig is dat je bij ieder hostingpakket gratis SSL krijgt. Je bezoekers kunnen zo je website benaderen over een versleutelde HTTPS-verbinding. Dat is te herkennen aan het slotje in de adresbalk. Wil je graag in paar klikken advies op maat, maak dan gebruik van onze keuzehulp.