Snel je website verhuizen

Geen gedoe, want onze experts doen het voor jou, lekker makkelijk!

Website verhuizen naar Antagonist

 • Altijd een snelle en veilige website.
 • De hoogst scorende klantenservice van Nederland.
 • Vlot en zorgvuldig je website verhuisd zonder downtime.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 4.254 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Winnaar beste webhost 2017 en 2018.

Zorgeloos je website snel laten verhuizen door een expert!

Een website verhuizen naar andere hosting kan zelfs voor een ervaren beheerder nog best een pittige klus zijn. Stap je over naar onze webhosting, dan hoef je je hier dankzij onze verhuisservice geen zorgen om te maken! Wij verzorgen de verhuizing van je volledige website, inclusief alle bestanden. Zo heb je geen omkijken naar alle handelingen die hierbij komen kijken en ben je er zeker van dat alles één op één wordt overgezet.

Website verhuizen naar Antagonist

Wat doen we voor je?

Wij verhuizen WordPress-, Joomla- en HTML-websites inclusief database(s). Het kan allemaal met onze verhuisservice! We maken hiervoor een kopie van de website bij de huidige hostingpartij en plaatsen deze op het hostingpakket bij ons. Alle instellingen en data worden meegenomen.

E-mailaccounts worden ook volledig verhuisd. Deze maken we op onze hosting opnieuw aan en de bestaande e-mails worden op basis van IMAP overgezet. De volledige mappenstructuur wordt hier ook in meegenomen.

Wat hebben we nodig?

Voor het verhuizen van een website naar onze hosting hebben wij het volgende van je nodig.

 • Nieuw pakket | De verhuisservice (t.w.v. € 99,-) kun je binnen 14 dagen na aanschaf van een nieuw webhostingpakket aanvragen.
 • Gegevens | Voor het verhuizen van je website hebben we de gegevens van je huidige provider nodig.

Stappenplan voor het verhuizen van je website

Als je gebruik wilt maken van onze verhuisservice, volg dan deze stappen:

 • Maak een klantaccount aan voor Mijn Antagonist.
 • Stuur je klantnummer, de domeinnaam die je wilt verhuizen (www.jouwdomeinnaam.nl) en welk webhostingpakket (Slim, Plus of Pro) je wilt afnemen naar support@antagonist.nl.
 • Wij zetten dan de bestelling voor je klaar met het nieuwe pakket en de verhuisservice!
 • We sturen je een e-mail, waarin we vragen om de gegevens van je huidige provider of download het formulier alvast en stuur het naar support@antagonist.nl.
 • Nadat de betaling (voor het webhostingpakket) en de gegevens zijn ontvangen, plannen we de dienst in overleg in.
 • Vervolgens houden we je op de dag van de verhuizing via e-mail stapsgewijs en uitgebreid op de hoogte van het vlekkeloze verloop van jouw verhuizing!

Waarom je website verhuizen?

 • 99,9% uptime.
 • Snelle ondersteuning met live chat.
 • Gratis domeinnaam en SSL-certificaat.
 • Onbeperkt e-mail inclusief webmail en spamfilters.
 • Bekroond voor inzet online privacy en veiligheid.
 • Krachtige SSD-hosting met eigen CPU en RAM.
 • Wij maken backups voor jou.

Hoeveel websites kan ik laten verhuizen?

Je kunt één website snel laten verhuizen naar een Slim-, Plus- of Pro-pakket. Het Slim-pakket is geschikt voor het hosten van één website en op het Plus- of Pro-pakket kun je meerdere websites hosten. Indien je meer websites door ons wilt laten verhuizen, dan is dit mogelijk met onze betaalde verhuisservice (€ 99,- per website).

Tot wanneer kan ik de dienst aanvragen?

De dienst kun je tot 14 dagen na de aanschaf van het nieuwe pakket aanvragen. Deze wordt vervolgens in overleg ingepland. Na deze twee weken is het altijd nog mogelijk om een betaalde verhuisservice aan te vragen.

Ik heb al een pakket en wil nog een website verhuizen

Als je upgradet van Slim naar Plus of Pro, dan kun je binnen 14 dagen aanspraak maken op de verhuisservice voor één website. Deze premium dienst is niet beschikbaar voor langer bestaande Plus- of Pro-pakketten.

Ik heb geen inloggegevens van de oude partij, wat nu?

Verhuizen naar Antagonist

De FTP- en database-gegevens van de oude webhostingprovider zijn noodzakelijk om de dienst uit te voeren. Als je deze gegevens niet tot je beschikking hebt, dan kun je het formulier met nodige gegevens doorsturen aan de oude provider of webbouwer. Zij kunnen je dan helpen bij het invullen hiervan.

Antagonist neemt geen contact op met je oude provider. Uiteraard wordt er zorgvuldig omgegaan met alle verstrekte gegevens. Ook worden er op het nieuwe webhostingpakket nieuwe inloggegevens gebruikt.

Is er downtime?

Aangezien eerst de data worden overgezet en als laatste pas de domeinnaam, is er nagenoeg geen downtime. Nadat de domeinnaam is verhuisd of de DNS-records zijn aangepast, kan het even duren voordat dit is verwerkt en de domeinnaam naar onze webhosting verwijst. Dit is onder andere afhankelijk van de ingestelde time to live (TTL) bij de oude provider.

Ik heb een Resellerpakket

Deze dienst is niet beschikbaar voor Resellers. Als Reseller ben je volledig verantwoordelijk voor het eigen beheer van je pakket. Zodoende valt het verhuizen van klanten naar je Resellerpakket daar ook onder. Mocht je als Reseller graag gebruikmaken van onze verhuisservice, dan is dat mogelijk tegen de standaardprijs van € 99,- per website.

Ik heb geen nieuw pakket

Deze dienst is alleen beschikbaar voor nieuwe Slim-, Plus- en Pro-pakketten en kan niet aangevraagd worden voor bestaande pakketten. De betaalde dienst kan in dat geval wel aangevraagd worden.

Geen cookies