.com-domein registreren

Check en registreer goedkoop een .com-domeinnaam!

Registreer je .com-domeinnaam voordelig bij Antagonist

  • Los of met hosting, geen opzegtermijn, erg voordelig
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Wat is een .com-domein?

Het .com-domein was één van de eerste extensies die werd toegepast op het internet en is wereldwijd ook de meestgebruikte TLD. Oorspronkelijk werd het .com-domein beheerd door de Amerikaanse defensie, maar vanaf 1985 werd het ook gebruikt voor commerciële bedrijven. Het duurde echter nog tot midden jaren '90, voordat het voor iedereen beschikbaar was en het aantal registraties enorm begon toe te nemen. Ondertussen zijn er al meer dan 100 miljoen websites met een .com-domein geregistreerd door registrars van over de hele wereld.

Waarom een .com-extensie?

Met de .com-domeinnaam kies je voor een internationale en commerciële positionering van je website. Ideaal als je met je website diensten of producten, zowel voor een publiek binnen Nederland als daarbuiten, wilt bereiken. Het .com-domein straalt vertrouwen uit naar de bezoeker en wordt vaak gerelateerd aan professioneel gebruik door bedrijven, mkb'ers, zzp'ers en andere organisaties.

Registreer voordelig een .com-domein

.com als alternatief voor .nl

De kans is groot dat je eerste keus voor een .nl-domeinnaam al is geregistreerd door een ander. Wil je alsnog deze naam registreren kijk dan eens of deze nog beschikbaar is in combinatie met een .com-domein. Zo kies je alsnog voor een bekende en vertrouwde domeinextensie en vergroot je direct je bereik. Is jouw domeinnaam in combinatie met de .com-extensie ook niet meer beschikbaar? Met meer dan 500 beschikbare domeinextensies kun je daarnaast ook nog kijken naar andere alternatieven, zoals .nu en .xyz.

Voordelig een .com-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .com-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

.com-domein zeer aantrekkelijk geprijsd

Een .com-domein is bij Antagonist zeer aantrekkelijk geprijsd! Voor slechts € 21,46 per jaar registreer of verhuis jij een .com-domeinnaam. Kies je daarna bij het verlengen direct voor meerdere jaren, dan profiteer je van extra korting! Je ontvangt 10% korting bij een .com-verlenging voor 2 jaar en 20% korting bij 3 jaar.

Webhosting en e-mail voor je .com-domein

Combineer je .com-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan verzekerd van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .com-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Een .com-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .com-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Je domeinnaam doorsturen kan op meerdere manieren. Zo kun je de DNS-records of nameservers wijzigen van je domein. Ook kun je een 301 redirect instellen voor een permanente verwijzing. Gaat het om een tijdelijke verwijzing, dan stel je een 302 redirect in.