Logo Antagonist

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Logo Antagonist
Sterren

Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

.design-domein kopen

Laat je van jouw creatiefste kant zien

€ 5,99 /mnd

.design-domein

Breng je ontwerpvaardigheden en online portfolio onder de aandacht

Kies je domein

1. Kies je domein

Kies je .design-domein en pakket. Rond daarna je order af.

Direct opgeleverd

2. Direct opgeleverd

Je pakket wordt direct opgeleverd. De inlog ontvang je per e-mail.

Aan de slag

3. Aan de slag

Begin met het bouwen van je website en online portfolio!

Notering in MT1000 en Emerce 100
Verkozen tot beste registrar

MT1000 RegiStar Awards Emerce 100

Sterren 320.000+ domeinnamen geregistreerd
Uit 5.830 reviews wordt Antagonist met een 9,7 beoordeeld

Webhosters.nl Hostingvergelijker.nl

Wat is een .design-domein?

Het .design-domein is een generiek topleveldomein (gTLD) dat sinds 2015 beschikbaar is voor registratie. Het kwam op de markt via het uitbreidingsprogramma van ICANN waarmee ze nieuwe extensies introduceerden. Zo ontstond er een domein speciaal voor ontwerpers en ontwikkelaars. Dankzij het creatieve karakter is deze gTLD inmiddels vele registraties verder.

Registreer voordelig een .design-domein

Waarom een .design-extensie?

Doe je wat met design en ontwerp, dat is een .design-domein perfect voor jou. Denk aan grafisch design, webontwikkeling en interieurontwerp. Zo zet je gelijk je ontwerpvaardigheden in de spotlights. Met een blik op je domeinnaam weten bezoekers direct waar je goed in bent. Als ontwerper doe je er alles aan om de wereld om je heen functioneler en beter te maken. Daar ben je trots op en dat mogen anderen best weten! Gebruik daarom een uniek .design-adres voor je online portfolio.

Bedenk pakkende domeinen in combinaties met .design

De .design-extensie geeft je de mogelijkheid om allerlei sterke en creatieve domeinnamen te bedenken! Zo maak je in een oogopslag kenbaar dat je iets doet met bijvoorbeeld webdesign, mobiele apps of striptekeningen. Om je op weg te helpen, staan hieronder een aantal voorbeelden van goed scorende domeinnamen met een .design-combinatie.

  • smartweb.design
  • pixelpusher.design
  • creativecomics.design
  • pietersposters.design
  • toendratuinen.design
  • waanzinnigwonen.design

Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Je .design-domeinnaam bij Antagonist

  • Registreer los of in combinatie met webhosting
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

.design als alternatief voor .nl of .com

Misschien heb je een naam bedacht die in combinatie met .nl of .com al door een ander is vastgelegd. Wil je toch deze naam registreren, kijk dan eens of deze beschikbaar is in combinatie met een .design-domein. Zo kies je alsnog voor een bekende en vertrouwde domeinextensie, en vergroot je direct je bereik. Met meer dan 500 beschikbare domeinextensies kun je ook nog kijken naar andere alternatieven, zoals .nu en .online.

Voordelig een .design-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam op het oog en ben je nieuwsgierig of deze beschikbaar in combinatie met een .design-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier zie je direct welke domeinen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina. Daar vind je alle informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

Webhosting en e-mail voor je .design-domein

Combineer je .design-domein met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan zeker van een snelle en veilige website. Met onze vliegensvlugge SSD-servers en Redis-caching haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Bij elk pakket krijg je een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .design-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten.

Een .design-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .design-domein (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Er zijn meerdere manieren om een domein door te sturen, bijvoorbeeld op basis van DNS-records of nameservers. Ook kan een 301 redirect voor permanente verwijzingen worden toegepast. Voor tijdelijke verwijzingen gebruik je een 302 redirect.

Uitstekende service boven alles

Onze technische experts staan voor je klaar.

Heb je een vraag over onze webhosting? We geven je graag persoonlijk antwoord op maat via onze live chat, social media of e-mail.

Onze live chat is actief op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. We helpen je graag verder!

Support