De ervaring van Dutch-Tech Magazine

Waarom Dutch-Tech Magazine voor Antagonist kiest!

Waarom Antagonist?

 • Hoge betrouwbaarheid
 • Eenvoudige schaalbaarheid
 • Uitgebreide preventieve beveiligingen
 • Support staat altijd klaar
 • Frequente backups

Devina is redactrice bij Dutch-Tech Magazine. Hier vind je nieuws, tips en reviews over alles wat met technologie te maken heeft. Eind 2018 bracht zij haar website onder bij Antagonist. Ze vertelt over haar ervaring met de diensten en service.

Logo Dutch-Tech.nl Devina Dutch-Tech.nl

Sinds eind 2018 is Dutch-Tech.nl ondergebracht bij Antagonist

In december 2018 nam ik samen met drie anderen Dutch-Tech.nl over. Dit techblog werd al een aantal jaren gerund door iemand die de hoofdredactie deed. Op het moment dat diegene het ter overname aanbood, besloten wij een sprong in het diepe te wagen. Voor ons stond er veel op het spel. Deze website had namelijk een trouwe groep bezoekers en die wil je natuurlijk niet teleurstellen...

Dutch-Tech Magazine had toen we het overnamen al een heel authentiek karakter. Er werden regelmatig artikelen geschreven over alles wat met technologie te maken had. Denk aan nieuws over techgiganten zoals Apple en Microsoft, maar ook over nieuwe releases van software, smartphones, computers en gadgets. We wilden dat zo doorzetten, maar ook een belangrijk aspect wijzigen… Het cms en de webhosting.

De website draaide op voorheen op het cms van Blogger, die tegelijkertijd de hostingprovider ervan was. Leuk en aardig natuurlijk, maar wij wilden zelf graag WordPress gebruiken. Zodoende moesten we op zoek naar een nieuwe hostingpartij en daar de website naartoe migreren. Na een eerdere positieve ervaring kwam Antagonist eigenlijk al snel weer in beeld.

Dutch-Tech Magazine

Een oude bekende

Jaren geleden was ik zelf al klant van Antagonist, voor mijn eerste WordPress-website. Wat voor mij toen de doorslag gaf om voor Antagonist te kiezen, weet ik eigenlijk niet meer precies. Wat ik wel kan herinneren, is het gegeven dat ik helemaal geen kaas had gegeten van webhosting, websites en cms'en. Ik had dus veel vragen. Al snel besloot ik om van Antagonist stalken een voltijdbaan te maken en ging de één na de andere vraag hun kant op.

"Hoe moet ik mijn bestanden overzetten via FTP? Er verschuift iets in de lay-out, wat moet ik doen? Waarom doet mijn site het ineens niet meer?" Allemaal vragen die – nu ik erop terugkijk – niet eens door ze beantwoord hoefden te worden. Ze deden het toch. Weliswaar per e-mail, maar wel snel! Dat heb ik persoonlijk dan nog liever dan een botte chatmedewerker die na vijf seconden reageert en me afwimpelt. De servicegraad van Antagonist was gewoon supersterk! En dat is me blijven hangen.

Na drie jaar Antagonist en mijn eerste blog stopte het avontuur tijdelijk. Daarna had ik nog wel wat websites, voornamelijk voor affiliate-doeleinden. Deze hostte ik bij andere providers, zoals Versio, Strato, Yourhosting en Hostnet. Vooral, omdat het gewoon eenvoudige websites waren die ik had. Er hing niet veel vanaf, daarom moest het ook niet veel kosten. Tot 2018...

Waarom Dutch-Tech Magazine voor Antagonist koos

Dutch-Tech Magazine

 • In 2018 klant geworden
 • Nieuws, tips en reviews over tech
 • Overstap van Blogger naar WordPress
 • Zoeken een betrouwbare webhoster
 • Al positieve ervaring met Antagonist
 • Belangrijk dat pakketten meegroeien
 • Meer rekenkracht wanneer nodig
 • Gecharmeerd van de klantenservice
 • Proactief dichten van beveiligingslekken

Dutch-Tech Magazine meets Antagonist

In 2018 kwam Dutch-Tech.nl op mijn pad. Dit was niet zomaar een website, maar eentje met veel goede content, nieuwsitems en bezoekers. Downtime of andere technische problemen kun je er dan niet bij gebruiken. Je wilt dan gewoon een goede hostingpartij hebben. Snelheid, betrouwbaarheid en vooral goede service.

Gezien de eerdere prettige ervaring kozen we daarom voor Antagonist. De migratie ging snel en vlekkeloos. Via een plugin konden we de Blogger-content gemakkelijk overzetten naar WordPress. Hier installeerden we een mooi thema, kwam er een nieuw logo en verbeterden we de site-structuur. Dutch-Tech Blog werd erna al snel omgedoopt tot Dutch-Tech Magazine.

Na een aantal maanden gingen we hard in het verkeer op de website. We kregen daar van netjes een seintje van, samen met handige tips voor optimalisatie. Erg prettig, want na het opvolgen ervan werd de website niet alleen sneller, maar ook beter gevonden in zoekmachines. Dat laatste is niet per se ons streven, maar absoluut wel een welkome bijkomstigheid.

We kunnen alleen maar positief kijken naar de samenwerking met deze fijne partij en raden Antagonist van harte aan. Natuurlijk vanwege de kwaliteit, maar vooral vanwege de service. Wij zitten goed en blijven hier voorlopig nog wel een tijdje!

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100