Hosting van Antagonist

Snelle en betrouwbare hosting voor je website!

Kies voor de hostingpakketten van Antagonist

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Snelle SSD-servers op groene energie
  • Best beoordeelde webhoster van Nederland

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Onze hosting is snel en betrouwbaar

Al onze servers maken gebruik van Solid State Drives (SSD). De opslag van data vindt hierdoor niet op een mechanische wijze plaats, maar via een flashgeheugen. Hierdoor worden bestanden met een veel hogere snelheid opgeslagen en gelezen. SSD hosting levert daarnaast ook een positieve bijdrage aan de duurzaamheid, doordat het energieverbruik lager is dan bij mechanische systemen.

Veilig hosten met een gratis SSL-certificaat

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om in te zetten op veiligheid en betrouwbaarheid bij al je online activiteiten. Veiligheid staat bij Antagonist voorop. Wij waren dan ook de trendsetter met het aanbieden van een gratis SSL-certificaat voor al onze klanten. Hiermee beveilig je het verkeer van en naar je website met een versleutelde HTTPS-verbinding en voorkom je dat gegevens van bezoekers worden onderschept.

Bij alle hostingpakketten van Antagonist krijg je standaard een gratis SSL-certificaat, zodat je de bezoekers van je website in een veilige gebruikerservaring kunt voorzien!

Kies voor 100% groene hosting

Datacenters hebben een hoog energieverbruik. In samenwerking met onze leverancier hebben we ervoor gezorgd dat onze servers op 100% groene stroom draaien! Als organisatie nemen we namelijk graag onze verantwoordelijkheid en willen we garant staan voor een duurzame dienstverlening.

Kies het hostingpakket dat het best bij je past

Vergelijk onze hostingpakketten op basis van wat je nodig hebt voor je website. Ga je voor een pakket voor een enkele website, of juist een voor meerdere websites? Vergelijk dan de Slim- en Plus-pakketten en kies het pakket dat het beste aansluit bij je eisen en wensen. Zoek je hosting voor een professionele website voor zakelijk gebruik of een webshop? Kies dan voor het Pro-pakket, zodat je je klanten een optimale ervaring kunt bieden. Uiteraard kun je op een later moment altijd upgraden naar een uitgebreider pakket als je website verder doorgroeit.