De ervaring van WebNexus

Voor WebNexus is Antagonist de webhoster die ze iedereen aanbevelen!

Waarom Antagonist?

 • Hoge betrouwbaarheid
 • Eenvoudige schaalbaarheid
 • Uitgebreide preventieve beveiligingen
 • Support staat altijd klaar
 • Frequente backups

Joep Franssen is oprichter van het webdesignbureau WebNexus. Zij focussen zich op het maken van websites. Begin 2015 werden ze klant bij Antagonist. Joep vertelt over zijn ervaring met de diensten en klantenservice.

Logo WebNexus Joep van WebNexus

Sinds 2015 heeft Joep de webhosting uitbesteed aan Antagonist

Op mijn veertiende was ik al druk in de weer met het bouwen en optimaliseren van websites. In die tijd maakte ik gebruik van kant-en-klare bloggingssoftware die door WordPress.com werd aangeboden. Zij regelden dat je een gratis plekje op het internet kreeg met een soort van eigen domeinnaam.

Dit was gemakkelijk! Zo hoefde ik zelf geen webhosting en domeinnaam te regelen. Helaas zat daar ook een keerzijde aan. De software was niet flexibel, dus al snel overtroffen de wensen de mogelijkheden. Om die reden ben ik gaan kijken, hoe en waar ik zelf webhosting kon regelen.

Team van WebNexus

Waar ik naar op zoek was

Zoals gezegd, wilde ik van de software van WordPress.com af. Daarom moest ik op zoek naar een partij waar ik mijn eigen webhosting en domeinnaam kon vastleggen en de gewenste cms'en (zoals Magento, WordPress en Joomla) kon gebruiken. In die tijd hoefde ik nog geen supersnelle servers en dacht ik niet aan geautomatiseerde backupsystemen. Laat staan SSL-certificaten. Ik zocht simpelweg een partij, waar ik tegen een eerlijk tarief mijn domeinnaam en webhosting kon regelen. Het bouwen van websites was immers een hobby, ik verdiende er geen geld mee.

Hoe ik bij Antagonist terechtkwam

Ik herinner me dat Antagonist er tijdens deze zoektocht bovenuit sprong, omdat ze goed vindbaar waren in Google en aantrekkelijke instaptarieven hadden. Met een paar tientjes kon ik al van start gaan. Het was de eerste keer dat ik zelf een domeinnaam en webhosting vastlegde, maar nog dezelfde dag had ik een eerste opzetje van een website live staan!

Toen een hobby een business werd...

Na een paar hobbymatige projectjes begon één van de websites erg goed te lopen. Het was een website over een voetbalspelletje en deze kreeg tussen de 500 en 1.000 bezoekers per dag. Kortom, mijn webhostingpakket moest meegroeien en dat verliep gemakkelijker dan verwacht. Van Slim naar Plus was letterlijk met een paar klikken geregeld. Meer had ik niet nodig. Mijn website werd krachtiger, laadtijden werden korter en de website kreeg hierdoor ook een boost in Google.

Naast deze hobby-projecten begon ik ook andere mensen te helpen met het bouwen van websites. Dit groeide uit tot het webdesignbureau WebNexus, dat nu ruim zes jaar bestaat. Ondertussen hebben we al meer dan 100 ondernemers aan een website geholpen en we blijven groeien.

Waarom WebNexus voor Antagonist heeft gekozen

De website van WebNexus

 • In 2015 klant geworden
 • Als jong webdesignbureau
 • Focus op het maken van websites
 • Zoeken een betrouwbare webhoster
 • Goedkope webhosting om te starten
 • Belangrijk dat pakketten meegroeien
 • Meer rekenkracht wanneer nodig
 • Gecharmeerd van de werkwijze
 • Snel dichten van beveiligingslekken

Nu een trotse reseller!

We willen klanten niet alleen ontzorgen met de bouw van een website, maar ook met onderhoud, domeinregistratie en webhosting. Daarom zijn we reseller van Antagonist geworden. We kwamen daardoor opeens aan de andere kant van het speelveld te staan. Waar we gewend waren zelf producten bij Antagonist af te nemen, bieden we ze nu aan bij onze klanten. Het is een samenwerking met drie winnaars ;-)

Innovatie en nieuwe ontwikkelingen

Antagonist heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. We hebben veel ontwikkelingen met ze doorgemaakt. Zo kwam er gratis SSL voor alle domeinnamen die ze hosten en worden startende websites direct naar HTTPS doorgestuurd. Daarnaast hebben we gemerkt dat de servers alleen nog maar stabieler zijn geworden, we hebben vrijwel nul downtime ervaren.

Joep en Boris van WebNexus

Bovendien is het erg prettig dat Antagonist geautomatiseerde backups maakt waar je altijd op kunt terugvallen, mocht er onverhoopt toch iets misgaan. Maildata of websitebestanden per ongeluk verwijderd? Geen punt, gemakkelijk zelf terug te zetten. En anders is het met een mailtje naar Support zo geregeld.

Samenwerking voor de lange termijn

We hebben op dit moment al onze eigen websites en ook die van onze klanten via Antagonist lopen. Door de jaren heen hebben we weleens naar andere partijen gekeken, maar deze tippen (uit onze ervaring) niet aan de goede prijs-kwaliteit en de uitstekende support van Antagonist. Kortom, wij kunnen Antagonist iedereen enorm aanbevelen. We hopen nog vele jaren naar alle tevredenheid onze prettige samenwerking voort te zetten!

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100