.club-domein registreren

De perfecte domeinnaam voor clubs, verenigingen en horeca!

Registreer je .club-domeinnaam bij Antagonist

  • Los of met hosting, geen opzegtermijn
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Wat is een .club domein?

Het .club-domein is een generiek topleveldomein (gTLD) dat sinds 2014 beschikbaar is voor domeinregistratie. Er zijn inmiddels ruim 60.000 domeinnamen geregistreerd in combinatie met de .club-extensie en het aantal neemt nog steeds toe. .club wordt internationaal ook door veel bekende personen en instanties gebruikt. Perfect voor verenigingen, sporten, hobby's, uitgaan, sociëteiten en meer! Veel namen zij nog vrij... Dus boost je club, het aanzien en de online uitstraling.

Toepassingen voor hobby's, clubs en verenigingen

Het .club-domein is een populaire domeinextensie en wordt dus veelgebruikt bij websites voor lokale voetbalclubs, tennisverenigingen en sportscholen om het clubverband goed te benadrukken. Ook is het een ideale extensie om te gebruiken als variant op het .nl-domein, wanneer deze al geregistreerd is. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

.club is ook zeer geschikt voor horeca

Naast toepassingen in de sportwereld wordt de .club-extensie ook gebruikt voor diverse soorten horecagelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de website van een discotheek, comedyclub of andere uitgaansgelegenheid. Naast alle professionele toepassingen heb je met een .club-domein natuurlijk ook een waardevolle toevoeging voor de website van je eigen boeken-, vrienden- of kookclub.

Voordelig een .club-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .club-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

Registreer voordelig een .club domein

Webhosting en e-mail voor je .club-domein

Combineer je .club-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan verzekerd van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .club-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten.

Een .club-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .club-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Je domeinnaam doorsturen kan op meerdere manieren. Zo kun je de DNS-records of nameservers wijzigen van je domein. Ook kun je een 301 redirect instellen voor een permanente verwijzing. Gaat het om een tijdelijke verwijzing, dan stel je een 302 redirect in.