.FRL-domein registreren

De eigen domeinnaam van Fryslân is .FRL!

Registreer je FRL-domeinnaam bij Antagonist

  • Los of met hosting, geen opzegtermijn
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.118 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Wat is een .FRL domein?

De .FRL-domeinextensie (niet te verwarren met het Franse .FR-domein) is het achtervoegsel voor Friese domeinnamen. Dit generieke topleveldomein (gTLD) is beschikbaar voor registratie sinds 2015. En met succes! Er zijn inmiddels al meer dan 14.000 .FRL-domeinnamen geregistreerd.

Voor wie is het .FRL-domein interessant?

Websites, bedrijven en organisaties kunnen met een .FRL-domeinnaam direct duidelijk maken dat ze zich in Friesland bevinden of gericht zijn op de provincie. Het .FRL domein is hierdoor een goede optie voor de verdere branding van je website, producten of dienstverlening. Niet gek dus dat deze domeinextensie veelvuldig wordt gebruikt in de (online-) marketing. Het vertegenwoordigt de unieke sfeer die Friesland met zich meebrengt. Daarnaast is het ook een leuke mogelijkheid om traditionele Friese familienamen vast te leggen met een FRL-extensie en deze te gebruiken voor het bijhouden van een eigen website voor de familie(geschiedenis).

Voordelig een .FRL-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .FRL-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

Registreer voordelig een .FRL-domein

Webhosting en e-mail voor je .FRL-domein

Combineer je .FRL-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist, dan ben je er zeker van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat, waarmee je bezoekers van je website voorziet van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .FRL-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies die je ook eenvoudig kunt koppelen aan je webhostingpakket en website.

Een .FRL-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .FRL-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of social-media-account. Er zijn meerdere manieren om een domeinnaam te verwijzen, bijvoorbeeld op basis van DNS-records en op basis van nameservers. Ook kan een 301-redirect voor permanente verwijzingen worden toegepast. Voor tijdelijke verwijzingen gebruik je een 302-redirect.

Cookiebeleid