.frl-domein registreren

De eigen domeinnaam van Fryslân is .frl!

Registreer je .frl-domeinnaam bij Antagonist

  • Los of met hosting, geen opzegtermijn
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Wat is een .frl domein?

De .frl-domeinextensie (niet te verwarren met het Franse .fr-domein) is het achtervoegsel voor Friese domeinnamen. Dit generieke topleveldomein (gTLD) is beschikbaar voor registratie sinds 2015. En met succes! Er zijn inmiddels al meer dan 14.000 .frl-domeinnamen geregistreerd.

Voor wie is het .frl-domein interessant?

Websites, bedrijven en organisaties kunnen met een .frl-domeinnaam direct duidelijk maken dat ze zich in Friesland bevinden of gericht zijn op de provincie. Het .frl-domein is hierdoor een goede optie voor de verdere branding van je website, producten of dienstverlening. Niet gek dus dat deze domeinextensie veelvuldig wordt gebruikt in de (online-) marketing. Het vertegenwoordigt de unieke sfeer die Friesland met zich meebrengt. Daarnaast is het ook een leuke mogelijkheid om traditionele Friese familienamen vast te leggen met een .frl-extensie en deze te gebruiken voor het bijhouden van een eigen website voor de familie(geschiedenis).

Voordelig een .frl-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .frl-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

Registreer voordelig een .frl-domein

Webhosting en e-mail voor je .frl-domein

Combineer je .frl-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan verzekerd van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .frl-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Een .frl-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .frl-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Je domeinnaam doorsturen kan op meerdere manieren. Zo kun je de DNS-records of nameservers wijzigen van je domein. Ook kun je een 301 redirect instellen voor een permanente verwijzing. Gaat het om een tijdelijke verwijzing, dan stel je een 302 redirect in.