Logo Antagonist

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Logo Antagonist
Sterren

Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

.fun-domein registreren

Laat je van jouw leukste kant zien

€ 0,25 /mnd

.fun-domein

Alles wat je nodig hebt voor een vrolijkmakende website!

Kies je domein

1. Kies je domein

Kies je .fun-domein en pakket. Rond daarna je bestelling af.

Direct opgeleverd

2. Direct opgeleverd

Je pakket wordt direct opgeleverd. De inlog ontvang je per e-mail.

Aan de slag

3. Aan de slag

Begin met het bouwen van je website en maak anderen blij!

Notering in MT1000 en Emerce 100
Verkozen tot beste registrar

MT1000 RegiStar Awards Emerce 100

Sterren 320.000+ domeinnamen geregistreerd
Uit 5.830 reviews wordt Antagonist met een 9,7 beoordeeld

Webhosters.nl Hostingvergelijker.nl

Nu 90% korting op
.fun-domeinen

Wat is een .fun-domein?

Het .fun-domein is een generiek topleveldomein (gTLD) dat sinds 2016 beschikbaar is voor registratie. De extensie was eerst in handen van de Oriental Trading Company, maar werd al snel overgenomen door Radix. Zij maakten er een open extensie van, zodat het voor iedereen mogelijk werd om .fun-domeinnamen te registreren. Dankzij het speelse karakter is deze gTLD inmiddels vele registraties verder.

Registreer voordelig een .fun-domein

Waarom een .fun-extensie?

Het .fun-domein is ideaal voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Je laat jezelf of je merk ermee van de leukste kant zien. Het hoeft niet altijd serieus, soms mag het best met een knipoog. Dankzij de associatie met plezier maken, is deze extensie breed inzetbaar. Denk aan media, toerisme, evenementen, gaming, start-ups en bloggers. Gebruik het voor een website over bijvoorbeeld je favoriete hobby, opkomende evenementen of leuke activiteiten in de buurt.

Bedenk pakkende domeinen in combinaties met .fun

De .fun-extensie geeft je de optie om allerlei pakkende en creatieve domeinnamen te bedenken! Zo kun je direct kenbaar maken dat je website gaat over iets grappigs, een meme-archief bevat of werelds indrukwekkendste pretparken uitlicht. Om je op weg te helpen, staan hieronder een aantal voorbeelden van goed scorende domeinnamen met een .fun-combinatie.

  • tenerife.fun
  • pixibooth.fun
  • megapretparken.fun
  • bordspelletjes.fun
  • zeepvoetbal.fun
  • klimbos.fun

Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Koop je .fun-domeinnaam bij Antagonist

  • Registreer los of in combinatie met webhosting
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

.fun als alternatief voor .nl of .com

De kans bestaat dat je eerste keus voor een .nl- of .com-domeinnaam geregistreerd is door een ander. Wil je alsnog deze naam registreren, kijk dan eens of deze nog beschikbaar is in combinatie met een .fun-domein. Zo kies je alsnog voor een bekende en vertrouwde domeinextensie, en vergroot je direct je bereik. Met meer dan 500 beschikbare domeinextensies kun je daarnaast ook nog kijken naar andere alternatieven, zoals .nu en .online.

Voordelig een .fun-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .fun-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

Webhosting en e-mail voor je .fun-domein

Combineer je .fun-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan verzekerd van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers en Redis-caching haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .fun-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten.

Een .fun-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .fun-domein (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Er zijn meerdere manieren om een domeinnaam te verwijzen, bijvoorbeeld op basis van DNS-records of nameservers. Ook kan een 301 redirect voor permanente verwijzingen worden toegepast. Voor tijdelijke verwijzingen gebruik je een 302 redirect.

Uitstekende service boven alles

Onze technische experts staan voor je klaar.

Heb je een vraag over onze webhosting? We geven je graag persoonlijk antwoord op maat via onze live chat, social media of e-mail.

Onze live chat is actief op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. We helpen je graag verder!

Support