Webshop maken

Met de hosting van Antagonist heb je een goede basis voor je webshop!

Webhosting voor webshops

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Snelle SSD-servers met Redis-caching
  • Best beoordeelde webhoster van Nederland

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Een succesvolle webshop begint bij goede hosting

Met meer dan 40.000 actieve webshops en een constante stijging van de online uitgaven lijkt de groei van de Nederlandse e-commerce branche ook de komende jaren nog flink toe te nemen. Wil je als zelfstandige ondernemer of bedrijf een eigen webshop starten? Begin dan meteen goed door de juiste hosting te kiezen voor je website! Met ons Pro-pakket heb je alle benodigdheden voor het hosten van een succesvolle webshop en kan jij je volledig focussen op de klanten!

Hostingpakket voor pro's, webshops en zakelijk gebruik

Met het krachtige Pro-pakket weet je zeker dat je website grote aantallen bezoekers aan kan. Onze snelle SSD-servers zorgen ervoor dat bezoekers van je webshop een optimale winkelervaring hebben, wat de kans op aankopen verder vergroot. Ook krijg je onbeperkte opslag voor je websitebestanden en e-mails, zodat er geen grenzen zijn aan het bouwen van je webshop.

Beveilig je webshop met een gratis SSL-certificaat

Kies je ervoor je webshop bij ons te hosten, dan krijg je geheel gratis een SSL-certificaat voor je website! Hiermee voorzie je je website van een beveiligde HTTPS-verbinding en worden gegevens verder beschermd tegen derden die ongeoorloofd toegang willen krijgen tot de gegevens van je website en klanten. Vanaf 2018 is een SSL-certificaat ook een belangrijke factor voor de ranking van je website in Google en geeft de veelgebruikte Google Chrome browser ook meldingen aan bezoekers als er geen certificaat is geïnstalleerd.

Redis-cache maakt je webshop supersnel

Goede caching is een absolute musthave voor webshops. Zeker als je lekker snel alle producten wilt bekijken. Redis is daarvoor het meest geschikt, maar technisch enigszins complex. Daarom hebben wij het technische gedeelte voor jou geconfigureerd, zoals voor Magento. Zo kun jij het eenvoudig gebruiken. Daarin is Antagonist uniek!

Wat is Redis precies? Cache zorgt ervoor dat veelgebruikte data worden opgeslagen in het RAM (dat is ongeveer 1.000x sneller dan op SSD's opslaan). De prestaties voor jou en je bezoekers verbeteren, want ook de back-end van je site of shop profiteert hiervan. Het configureren van Redis is complex, daarom hebben wij dit geautomatiseerd en beveiligd. Zo stel je het direct in zonder risico's. Gebruiksvriendelijk en veilig dus!