Webshop maken

Met de hosting van Antagonist heb je een goede basis voor je webshop!

Webhosting voor webshops

  • Gratis domeinnaam, SSL en e-mail.
  • Snelle SSD-servers op groene energie.
  • Best beoordeelde webhoster van Nederland.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 4.254 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Winnaar beste webhost 2017 en 2018.

Een succesvolle webshop begint bij goede hosting

Met meer dan 40.000 actieve webshops en een constante stijging van de online uitgaven lijkt de groei van de Nederlandse e-commerce branche ook de komende jaren nog flink toe te nemen. Wil je als zelfstandige ondernemer of bedrijf een eigen webshop starten? Begin dan meteen goed door de juiste hosting te kiezen voor je website! Met ons Pro-pakket heb je alle benodigdheden voor het hosten van een succesvolle webshop en kan jij je volledig focussen op de klanten!

Hostingpakket voor pro's, webshops en zakelijk gebruik

Met het krachtige Pro-pakket weet je zeker dat je website grote aantallen bezoekers aan kan. Onze snelle SSD-servers zorgen ervoor dat bezoekers van je webshop een optimale winkelervaring hebben, wat de kans op aankopen verder vergroot. Ook krijg je onbeperkte opslag voor je website-bestanden en e-mails, zodat er geen grenzen zijn aan het bouwen van je webshop.

Beveilig je webshop met een gratis SSL-certificaat

Kies je ervoor je webshop bij ons te hosten, dan krijg je geheel gratis een SSL-certificaat voor je website! Hiermee voorzie je je website van een beveiligde HTTPS-verbinding en worden gegevens verder beschermd tegen derden die ongeoorloofd toegang willen krijgen tot de gegevens van je website en klanten. Vanaf 2018 is een SSL-certificaat ook een belangrijke factor voor de ranking van je website in Google en geeft de veelgebruikte Google Chrome browser ook meldingen aan bezoekers als er geen certificaat is geïnstalleerd.

Geen cookies