Nu gratis SSL bij ieder nieuw webhostingpakket en voor alle 100.000+ bestaande! Meer info...

Onbeperkte webhosting

Wat is onbeperkte webhosting, en hoe onbeperkt is onbeperkt?

Onbeperkte webhosting, wat vooraf ging...

In 2006 introduceerden we Alles-in-1 Webhosting en boden we één sterke variant met 3 GB opslagruimte en 60 GB dataverkeer, voor die tijd enorm veel! Daarbij razendsnelle en uitmuntende ondersteuning, tegen een prijs zo scherp, dat niemand ons geloofde. En dat zonder verborgen kosten of stiekeme kleine lettertjes.

Het leek onmogelijk, maar we hebben bewezen dat het kan. Tienduizenden pakketten zijn verkocht en meer dan 3.503 klanten hebben ons geprezen op één van de onafhankelijke vergelijkingswebsites om onze eerlijke en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de loop der tijd hebben we de limieten van andere hostingproviders regelmatig zien opschuiven...

De gemiddelde grootte van een pakket in:

  2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013+
3 GB 3 GB 3 GB 3 GB 3 GB 3 GB 3 GB Onbeperkt
50 MB 100 MB 200 MB 500 MB 1 GB 2 GB 3 GB 10 GB

De vergelijking is gebaseerd op de norm die destijds gold bij soortgelijke webhostingpakketten, qua prijs en grootte.

Tijd om verder te gaan

In 2013 vonden we het de hoogste tijd om een stapje verder te gaan en onze droom te verwezenlijken. Zodoende zijn er twee grotere varianten bijgekomen, ter uitbreiding op onze productlijn van Alles-in-1 Webhosting. Beide met onbeperkt veel opslagruimte en dataverkeer, iets wat voor velen wederom onmogelijk leek. Het is ons antwoord op de stijgende vraag naar meer opslagruimte en dataverkeer.

Kies voor Antagonist!

In 3 stappen geregistreerd, binnen 5 minuten geregeld.

Onbeperkt, hoe zit dat?

Onbeperkte Webhosting bij Antagonist Wat we met onbeperkt bedoelen is, dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over limieten. Onbeperkte opslagruimte, zodat jij ongestoord je website kunt uitbreiden. En onbeperkte bandbreedte, zodat je website niet offline gaat als er ineens onverwacht veel dataverkeer komt. Je kunt dus zonder zorgen je website laten groeien.

Natuurlijk moet je nog steeds rekening houden met het goed in elkaar zetten van je website, zodat er geen problemen ontstaan op de server (door bijvoorbeeld het overbelasten van de processor of het geheugen). Jouw website staat namelijk samen met anderen op één van onze servers. En we willen, net als jou, iedereen de hoogste uptime garanderen, zoals ons dat altijd is gelukt.

Eigenlijk is dit niets nieuws. Alleen in uiterste gevallen (zoals opzettelijk misbruik) kan het zo zijn, dat we het onbeperkte aan banden leggen. Of in overleg een andere oplossing zoeken.

Oh ja, als je vragen hebt of iets is niet helemaal duidelijk, dan kun je ons altijd een e-mail sturen.

Mag er ook iets niet?

Simpel gezegd: het opzettelijk misbruiken mag niet, zoals het hosten van websites waarvan het wezenlijke doel is om zoveel mogelijk opslagruimte of bandbreedte te verbruiken. Onze klanten kennende zal 99,9% dat nooit doen. Dus alleen in uiterste gevallen kan het zijn dat we onbeperkt aan banden leggen, of in overleg een andere oplossing zoeken. Eigenlijk is dat heel normaal, maar het moet toch even gezegd worden. We hebben een paar voorbeelden, van wat niet zou mogen, op een rijtje gezet.
  • Het hosten van auteursrechtelijk beschermde inhoud waar jij geen recht op hebt om deze te bezitten, gebruiken of distribueren.
  • De opslagruimte gebruiken voor het uploaden, archiveren, backuppen, delen, mirrorren of distribueren van bestanden met een doel anders dan het onderhouden van de website.
  • Een website met als primair doel om dataverkeer te genereren naar een andere website.
  • Jouw webhostingpakket, of delen, beschikbaar te maken (of door te verkopen) voor het grote publiek.

Oh ja: nog één ding: spareribs

Onbeperkte Webhosting vergeleken met onbeperkt spareribs! Onbeperkte webhosting kun je vergelijken met onbeperkt spareribs eten, smakelijk! Je kent het wel, bij een restaurant mag je zoveel spareribs eten als je op kunt. Hetzelfde geldt voor onbeperkte webhosting. Jij mag zoveel hosten als je site op kan.

Uiteraard gelden er regels in het restaurant. Het is niet de bedoeling dat je gaat gooien met je spareribs, of er een grote smeerboel van maakt. Gebruik de spareribs waarvoor ze bedoeld zijn: om op te eten. Je hele familie mee laten eten van jouw bord mag niet, de spareribs zijn voor jou en niet voor iemand anders. En tassen vullen voor thuis is ook niet de bedoeling.

Trek in webhosting gekregen?

Nu slechts € 4,99 per maand, incl. gratis domeinnaam!

Eigenlijk alleen voor de boefjes

Net als in het restaurant gelden bij Antagonist ook regels. We willen geen problemen op onze servers of jouw website. Gebruik onbeperkte webhosting waarvoor het is bedoeld: het hosten van een website. Zolang je er geen misbruik van maakt, ervaar je het als onbeperkt.

Deze pagina is in feite bedoeld voor de 0,1% van de mensen die willen proberen om er vage affliliate gokwebsites, hackerscript uitwisselfora, eigen varianten van Dropbox of illegaal gekopieerde rips van 'The Hobbit' op te hosten. En dat hebben we liever niet bij Antagonist...

Onze belofte aan jou is: om zo goed mogelijk ons best te doen en je site te allen tijde up te houden, zoals je van een goede hostingprovider mag verwachten. Ook als je ineens bovenaan in Google staat, mag aanschuiven bij De Wereld Draait Door, wordt verkozen tot beste website of het gat in de online markt hebt gevonden - en er onverwacht donders veel bezoekers komen.