Onbeperkte webhosting op snelle SSD's

Wat is onbeperkte webhosting en hoe onbeperkt is onbeperkt?

Onbeperkt, hoe zit dat?

Supersnelle SSD-opslag

We vinden het belangrijk dat jij zo min mogelijk met limieten bezig hoeft te zijn. Ongestoord uitbreiden en geen onverwachte verrassingen. Vandaar dat wij webhosting bieden, zonder limiet op dataverkeer en opslagruimte. Maar hoe zit dat precies? Om te verduidelijken wat wij met onbeperkt bedoelen, is het belangrijk om het verschil tussen dataverkeer, opslagruimte en resources toe te lichten.

Dataverkeer wordt onder andere gegenereerd door bezoekers die je website bekijken. Als dit onbeperkt is, bedoelen wij dat jouw website niet ineens offline gaat als je website onverwacht veel bezoekers trekt en daardoor veel dataverkeer genereert.

Opslagruimte is de hoeveelheid ruimte die je kunt gebruiken voor website-bestanden en e-mail. Wij bieden webhosting. Zoals de naam al zegt, dient je website dus het specifieke doel te zijn van de opslagruimte die je gebruikt. Daaronder valt ook de opslagruimte die je nodig hebt voor al je e-mail.

Resources, zoals CPU en RAM, vormen samen de rekenkracht die je website kan gebruiken. Je type pakket bepaalt hoeveel gegarandeerde rekenkracht jij krijgt toegekend. Met onbeperkte opslagruimte en dataverkeer bedoelen we dus geen onbeperkte resources.

Als je specifiek hierover vragen hebt of iets is niet helemaal duidelijk, dan kun je ons altijd een e-mail sturen.

Mag er ook iets niet?

Uiteraard is opzettelijk misbruik, zoals een website met als doel zoveel mogelijk opslagruimte of bandbreedte te verbruiken, niet de bedoeling. Verder hebben we hieronder een aantal voorbeelden van wat niet zou mogen op een rijtje gezet.

  • Het opzetten van een eigen cloud-omgeving, bijvoorbeeld met behulp van ownCloud.
  • Het gebruiken als backup-omgeving van bestanden die op je lokale PC staan, bijvoorbeeld door een kopie van je gehele harde schijf op je pakket plaatsen.
  • Het hosten van auteursrechtelijk beschermde inhoud, waarvan jij geen rechten hebt om deze te bezitten, gebruiken of distribueren. Eigenlijk zoals de wet ook voorschrijft.
  • De opslagruimte gebruiken voor het uploaden, archiveren, backuppen, delen, mirrorren of distribueren van bestanden met een doel anders dan het onderhouden van de website.
  • Een website met als primair doel om dataverkeer te genereren naar een andere website.
  • Jouw webhostingpakket of delen ervan beschikbaar te maken (of door te verkopen) voor het grote publiek.

Vergelijk het met spareribs

Onbeperkte Webhosting vergeleken met onbeperkt spareribs!

Onbeperkte webhosting kun je vergelijken met onbeperkt spareribs eten. Eet smakelijk! Je kent het wel, bij een restaurant mag jij zoveel spareribs eten als jij op kunt. Hetzelfde geldt voor onbeperkte webhosting. Jij mag zoveel hosten als je website op kan.

Uiteraard gelden er regels in het restaurant. Het is niet de bedoeling dat je gaat gooien met je spareribs of er een grote smeerboel van maakt. Gebruik de spareribs waarvoor ze bedoeld zijn: om op te eten. Je hele familie mee laten eten van jouw bord mag niet, de spareribs zijn voor jou en niet voor iemand anders. Tassen vullen voor thuis is ook niet de bedoeling.

Onze belofte

Wij beloven jou dat we keihard ons best doen om je website altijd online te houden, zoals je van een goede webhoster mag verwachten. Ook als jij ineens bovenaan in Google staat, mag aanschuiven bij De Wereld Draait Door, wordt verkozen tot beste website of het gat in de online markt hebt gevonden – en er onverwacht donders veel bezoekers komen.

Onbeperkte webhosting, wat vooraf ging...

In 2006 introduceerden we Alles-in-1 Webhosting en boden we één sterke variant met 3 GB opslagruimte en 60 GB dataverkeer, voor die tijd enorm veel! Daarbij razendsnelle en uitmuntende ondersteuning, tegen een prijs zo scherp, dat niemand ons geloofde. En dat zonder verborgen kosten of stiekeme kleine lettertjes.

Het leek onmogelijk, maar we hebben bewezen dat het kan. Tienduizenden pakketten zijn verkocht en meer dan 4.703 klanten hebben ons geprezen op één van de onafhankelijke vergelijkingswebsites om onze eerlijke en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de loop der tijd hebben we de limieten van andere hostingproviders regelmatig zien opschuiven. Hieronder de vergelijking hoe dat ging.

 
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015+
Wij:
3 GB
3 GB
3 GB
3 GB
3 GB
3 GB
3 GB
Onbeperkt
Zij:
50 MB
100 MB
200 MB
500 MB
1 GB
2 GB
3 GB
10 GB
20 GB
50 GB

De vergelijking is gebaseerd op de norm die destijds gold bij soortgelijke webhostingpakketten qua prijs en grootte.

Gewoon eenvoudig onbeperkte webhosting

Het liefst houden we het zo simpel mogelijk. Onze prioriteit is dat jouw website altijd optimaal functioneert. Gebruik daarom onbeperkte webhosting waarvoor het bedoeld is: jouw website(s) en e-mail. Hoogstwaarschijnlijk is dat ook je intentie en daarom wensen we jou heel veel succes en plezier met je online avontuur!

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 4.703 reviews

160.000+ webhostingpakketten actief.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies