We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Klant uitgelicht: bruisen van de energie met Optima Vita!

Een gezond leven, zonder altijd maar gezond te hoeven doen… Alweer tien jaar geleden werd diëtist Marloes klant bij Antagonist. Zij bouwde haar website en bracht daarmee haar praktijk Optima Vita online onder de aandacht. Nu heeft ze 171K abonnees op YouTube en 49,8K volgers op Instagram! Wij spraken Marloes daarom over haar carrière, website en werkwijze.

Klant uitgelicht: bruisen van de energie met Optima Vita!

Over Marloes

“Mijn passie lag al vroeg bij mensen begeleiden naar een gezondere levensstijl en een gelukkig leven”, ontdekte Marloes. Zo volgde ze eerst een hbo-sportstudie en daarna de opleiding Voeding en Diëtetiek. Ondertussen werkte ze als coach in een sportschool. Daar kon ze na haar afstuderen direct aan de slag als zelfstandige in-house diëtist.

De website

Al snel zocht Marloes naar een manier om uit te dragen wat haar visie als diëtist was, wie zij zelf was en waar zij voor stond. Daarom bouwde ze haar eigen website.

“Een huisgenote van mij had destijds een beautyblog. Ik vroeg aan haar waar zij haar website hostte. Zij gaf aan dat zij heel tevreden was bij Antagonist. Zodoende kwam ik bij jullie terecht.”

Haar eigen plan

Toen Marloes begon als zelfstandig diëtist, begeleidde zij haar cliënten via zorgverzekeraars. Haar droom was echter om eigen trajecten te ontwikkelen. Dat doet ze nu!

“Ik kan mijn klanten volledig begeleiden zoals ik wil. Dat wil ik voor mezelf behouden. Ik voel me daardoor niet alleen een betere coach, maar ook een betere mama. Ik heb meer tijd voor mijn dochter, en ook voor mijn hobby’s, man, vrienden en familie.”

Browser met daarin de website van Optima Vita.

Een nieuw begin

Marloes schakelde een aantal maanden terug een webbureau in. Zij hielpen haar aan een nieuwe website en merkidentiteit:

“Ik heb het heel lang zelf gedaan. Nu wilde ik mijn blog integreren in mijn hoofddomein.”

Dat was een uitdaging. Op haar blog stonden duizenden artikelen die in een andere opmaak gezet moesten worden… Gelukkig had al dit werk ook een belangrijk voordeel.

“Eerst stonden de nieuwste artikelen bovenaan. Nu kan ik gemakklijk zelf mijn meest interessante artikelen bovenaan uitlichten.”

Browser met daarop zichtbaar het blog van optima-vita.nl.

Altijd hongerig naar verbetering

Marloes is een harde werker die heel kritisch kan zijn. Volgens haar kan het altijd beter. Toch probeert ze zichzelf in te houden wat haar website betreft.

“Als het gevoel dat mensen over mij krijgen maar klopt. Dan is het goed. Ik houd mezelf in om alles maar te veranderen en op elk zinnetje te letten.”

Toch is ze stiekem veel bezig met haar 1- op-1-coachingpagina.

“Dit is het traject waar mijn bedrijf op gebouwd is. Daarom kijk ik constant hoe ik dit kan verbeteren en hoe ik meer succes stories kan invoegen.”

Browser met 1-op-1-coachingpagina van Optima Vita.

Dé health coach

Volgens Marloes draait een gezond leven niet alleen om voeding en bewegen. Het gaat ook om wat mensen gelukkig maakt, wat hun stressniveau is en hoe zij slapen. En bovendien of zij zichzelf de aandacht en rust geven die ze verdienen. Marloes haar droom? Steeds bekender worden als dé health coach voor ambitieuze professionals en mensen motiveren op zoek te gaan naar hun eigen optimale leven.

“Ik sta er juist voor dat niet alles gezond hoeft te zijn. Ik wil dat mensen leren genieten van voeding!”

Doe inspiratie op

Heb jij interesse in het traject van Marloes?

Bezoek optima-vita.nl

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100