Niet goed? Geld terug!

Wij gaan voor 100% tevreden, dat is de kwaliteitsgarantie van Antagonist

Klanttevredenheid boven alles!

Niet goed? Geld terug!

Antagonist is één van de best beoordeelde hostingproviders van Nederland en wordt geprezen vanwege de eerlijke en transparante werkwijze. Wij doen ons stinkende best voor jou en jij mag stoppen op elk moment. Van stilzwijgende verlengingen, stiekeme kleine lettertjes en verborgen kosten houden we niet. We kiezen voor gebruiksgemak en klantvriendelijkheid, zodat ook jij 100% tevreden bent.

Werken onze diensten niet naar verwachting? Dan kun je binnen 30 dagen na aanschaf aanspraak maken op onze niet-goed-geld-terug-garantie. Als je hiervoor kiest, dan wordt je domeinnaam losgekoppeld van je pakket. Het aanschafbedrag van je webhosting- of e-mailpakket ontvang je dan retour exclusief het bedrag van de domeinnaamregistratie.

Hoe zit het met domeinnamen?

Alle domeinnaamregistraties gelden voor minimaal een jaar en komen niet in aanmerking voor de regeling. Domeinnamen worden immers direct vastgelegd via een overkoepelende organisatie en kunnen niet zomaar worden opgezegd. Daarom blijven ze de resterende periode onder jouw beheer. Je kunt de verlenging van een domeinnaam altijd stopzetten via Mijn Antagonist, zodat die vanzelf op de huidige einddatum verloopt.

Neem voor meer informatie over onze kwaliteitsgarantie contact op met support@antagonist.nl. Ook kunnen wij je verder adviseren over de aanschaf of eventuele alternatieven. Als er iets is, laat het gerust weten. We helpen je graag verder!

Zorgeloos aan de slag met je website

Kies voor Antagonist! In 3 stappen geregistreerd, binnen 5 minuten geregeld. Dagelijks worden er een heleboel websites ondergebracht (of verhuisd) bij Antagonist, en zonder problemen. Onze diensten functioneren optimaal, omdat we constant investeren in een stabiele infrastructuur. We streven immers beide hetzelfde doel na: het altijd bereikbaar zijn van jouw website! Niet voor niets scoort Antagonist 5 uit 5 sterren, gebaseerd op 5.118 beoordelingen, op onafhankelijke vergelijkingswebsites. Nieuwsgierig? Lees het zelf op Hostingvergelijker.nl en Webhosters.nl.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.118 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Geen cookies