Niet goed? Geld terug!

Wij gaan voor 100% tevreden, dat is de kwaliteitsgarantie van Antagonist

Klanttevredenheid boven alles!

Niet goed? Geld terug!

Antagonist is één van de best beoordeelde hostingproviders van Nederland en wordt geprezen vanwege de eerlijke en transparante werkwijze. Wij doen ons stinkende best voor jou en jij mag stoppen op elk moment. Van stilzwijgende verlengingen, stiekeme kleine lettertjes en verborgen kosten houden we niet. We kiezen voor gebruiksgemak en klantvriendelijkheid, zodat ook jij 100% tevreden bent.

Werken onze diensten niet naar verwachting? Dan kun je binnen 30 dagen na aanschaf aanspraak maken op onze niet-goed-geld-terug-garantie. Als je hiervoor kiest, dan wordt je domeinnaam losgekoppeld van je pakket. Het aanschafbedrag van je webhosting- of e-mailpakket ontvang je dan retour exclusief het bedrag van de domeinnaamregistratie.

Hoe zit het met domeinnamen?

Alle domeinregistraties gelden voor minimaal één jaar en komen niet in aanmerking voor deze regeling. Om je domeinnaam te gebruiken, moeten wij deze direct voor een bepaalde periode vastleggen in een overkoepelend register. Domeinen zijn daarna niet zomaar op te zeggen. Daarom vervalt de periode van 14 dagen, waarin het herroepingsrecht (koop op afstand) voor de consument geldt.

Tip: start met een gratis domein
Geheel kosteloos uitproberen kan! Kies één van de domeinnamen die gratis zijn bij hosting. Als het pakket bevalt, kun je een andere domeinnaam gemakkelijk toevoegen. Bevalt het niet, dan krijg je jouw geld terug en laat je het gratis domein verlopen.

Jij doet hiermee dus afstand van je herroepingsrecht, zodat wij de registratie (of verhuizing) succesvol kunnen afgeronden. Ze blijven daarmee ook de gehele periode onder jouw beheer. Uiteraard kun je de verlenging van een domeinnaam altijd stopzetten via Mijn Antagonist, zodat deze vanzelf op verloopt.

Neem voor meer informatie over onze kwaliteitsgarantie contact op met support@antagonist.nl. Ook kunnen wij je verder adviseren over de aanschaf of eventuele alternatieven. Als er iets is, laat het gerust weten. We helpen je graag verder!

Zorgeloos aan de slag met je website

Kies voor Antagonist! In 3 stappen geregistreerd, binnen 5 minuten geregeld. Dagelijks worden er een heleboel websites ondergebracht (of verhuisd) bij Antagonist, en zonder problemen. Onze diensten functioneren optimaal, omdat we constant investeren in een stabiele infrastructuur. We streven immers beide hetzelfde doel na: het altijd bereikbaar zijn van jouw website! Niet voor niets scoort Antagonist 5 uit 5 sterren, gebaseerd op 5.830 beoordelingen, op onafhankelijke vergelijkingswebsites. Nieuwsgierig? Lees het zelf op Hostingvergelijker.nl en Webhosters.nl.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100