Niet goed, geld terug

Een uitleg over onze niet-goed-geld-terug-regeling.

Klanttevredenheid boven alles!

Antagonist is een van de best beoordeelde hostingproviders van Nederland! Antagonist is één van de best beoordeelde hostingproviders van Nederland en wordt geprezen vanwege de eerlijke en transparante werkwijze. Wij doen ons stinkende best voor jou en jij mag stoppen op elk moment. Van stilzwijgende verlengingen, stiekeme kleine lettertjes en verborgen kosten houden we niet. We kiezen voor gebruiksgemak en klantvriendelijkheid, zodat ook jij 100% tevreden bent.

Werken onze diensten niet naar behoren of is het toch niet wat voor jou? Dan kun je binnen 30 dagen na aanschaf aanspraak maken op onze niet-goed-geld-terug-garantie. Als je hiervoor kiest dan wordt je webhostingpakket omgezet naar een 'losse' domeinnaam. Je ontvangt het bedrag van je webhostingpakket retour, exclusief het bedrag voor de domeinnaamregistratie.

Alle domeinnaamregistraties gelden voor minimaal een jaar en komen niet in aanmerking voor de regeling. Domeinnamen worden immers direct vastgelegd via een overkoepelende organisatie en kunnen niet zomaar worden opgezegd, daarom blijven ze de resterende periode onder jouw beheer. Je kunt de verlenging van een domeinnaam altijd stopzetten via Mijn Antagonist, zodat de registratie van je domeinnamen aan het einde van de periode niet wordt verlengd.

Voor meer informatie over de deze garantie kun je contact opnemen met support@antagonist.nl.

Kies voor Antagonist!

In 3 stappen geregistreerd, binnen 5 minuten geregeld.

Bekijk onze complete webhostingpakketten →

Zorgeloos aan de slag met je website

Hoe lang duurt een verhuizing? Dagelijks worden er een heleboel websites ondergebracht (of verhuisd) bij Antagonist, en zonder problemen. Onze diensten functioneren optimaal, omdat we constant investeren in een stabiele infrastructuur. We streven immers beide hetzelfde doel na: het altijd bereikbaar zijn van jouw website!

Niet voor niets scoort Antagonist 5 uit 5 sterren, gebaseerd op 3.706 beoordelingen, op onafhankelijke vergelijkingswebsites. Nieuwsgierig? Lees het zelf op ISPGids.com en Webhoster.nl.