We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Antagonist uitgeroepen tot één van de vijf topambassadeurs van Twente

Gisteravond vertrokken we met nagenoeg het gehele Antagonist-team naar Hengelo voor de Rode Loper van Twente: Winnaars 2012! Tijdens dit evenement werd Antagonist op een bijzondere wijze in het zonnetje gezet voor de successen die het in 2012 heeft behaald en daardoor eindigden we in de top 5 ambassadeurs van Twente 2012. Ontzettend gaaf natuurlijk, maar het was voor ons toch een beetje onverwachts. De verrassing voor Wouter was des te groter, aangezien hij als oprichter van Antagonist, een praatje mocht houden op het podium. Uiteraard wist Wouter zich goed te verwoorden en wij als team zijn dan ook erg trots op onze captain!

Antagonist ambassadeur van Twente: de Rode Loper 2012, de genomineerden

De gezamenlijke netwerkorganisaties (Fris, MKB Twente, Regiobranding Twente, Kamer van Koophandel, Powered by Twente, Kennispark Twente, VNO-NCW, WTC Twente en IKT) willen tijdens dit evenement ondernemers, onderzoeksinstellingen en overheden graag in de schijnwerpers plaatsen. De jury, die werd gevormd door vertegenwoordigers van de netwerkorganisaties, hebben uit meer dan 70 aanmeldingen de 20 meest aansprekende ‘winnaars’ geselecteerd. Leidraad hierbij waren de speerpunten uit de economische motor van Twente: high tech systemen en materialen, logistiek en toerisme. Vervolgens had de jury uit de selectie van 20 winnaars, een top 5 samengesteld van ambassadeurs.

Antagonist ambassadeur van Twente: de Rode Loper 2012, Wouter op het podiumHet verkiezen van ambassadeurs van Twente is een extra motivatie richting organisaties die in het afgelopen jaar met bijzondere prestaties Twente op de kaart hebben gezet. En in 2012 hebben we met Antagonist best wel wat bijzondere momenten meegemaakt, zoals: Entrepreneur of the Year, Technology Fast50 en FD Gazellen. Niet alleen Antagonist, maar diverse andere organisaties in Twente hebben zich in 2012 op verbluffende wijze geprofileerd. We vonden het leuk om te zien hoe ‘onze’ regio zich steeds meer kan meten op topniveau in Nederland en wereldwijd.

Antagonist ambassadeur van Twente: de Rode Loper 2012, uitreikingMiddels interviews en videopresentaties is er gisteravond uit de top 5 een organisatie gekozen die uiteindelijk de rol van topambassadeur van Twente heeft gekregen. Deze eervolle vermelding en de bijbehorende Rode Loper Prijs gingen naar Scisports, als één van de meest veelbelovende start-ups in de wereld. Bij deze feliciteren wij de heren van Scisports hartelijk en wensen we ze veel succes met het ontplooien van hun innovatieve systemen om sporten te optimaliseren. Tevens houden we ze aan hun belofte dat zij met hun systeem FC Twente opnieuw landskampioen zal maken ;-).

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100