Managed hosting

Zorgeloos je website laten hosten!

Managed hosting van Antagonist

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Snelle SSD-servers op groene energie
  • Geen omkijken naar serverbeheer

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.564 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

De voordelen van managed hosting

Managed hosting kan je ontzorgen. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken, zoals het onderhouden van je website, klanten en de marketing! Omdat wij graag zoveel mogelijk controle hebben over de kwaliteit van onze hosting, beheren wij zoveel mogelijk zelf. Onze technische specialisten monitoren en onderhouden onze servers dan ook constant.

Wat wij voor je doen

Wij zorgen naast het onderhoud van de hardware en het netwerk ook voor het updaten van alle software, de beveiliging en de systeemconfiguratie. Ook verzorgen wij het 24/7 monitoren van de performance, waardoor een optimale hosting voor je website kan worden gegarandeerd. Het enige waar je zelf nog moet doen, is het onderhouden van je website en webapplicaties.

Hosting op SSD-servers

Alle websites worden bij ons gehost op snelle SSD-servers met flashdrives, die wel tot tien keer sneller zijn dan mechanische HDD servers. Hierdoor laden pagina's en bestanden een stuk sneller en geef je de bezoekers van je website een optimale ervaring. Bij het instappakket Slim krijg je 25 GB opslagruimte en bij alle andere hostingpakketten kun je gebruikmaken van onbeperkte opslag van website-bestanden en e-mails.

Cookiebeleid