.store-domein registreren

De domeinnaam voor winkels, webshops en e-commerce!

Registreer je .store-domeinnaam bij Antagonist

  • Ideaal voor promotie, boost je marketing en SEO
  • Gratis doorlinken, e-mail doorsturen en DNS-beheer
  • De hoogst scorende klantenservice van Nederland

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Nu 95% korting en
gratis bij hosting

Wat is een .store-domein?

Van een winkel tot retailer, van verkoop van fysieke artikelen tot het aanbod van digitale diensten, het .store-domein is de extensie (top-level domain of TLD) die voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Het .store-domein is vanaf april 2016 beschikbaar en is door iedereen zonder restricties te registreren. De uitgevende instantie is Radix, die ook bekend is van de .online-, .website- en .site-domeinen.

Waarom een .store-extensie?

Er geldt een zogenaamd first-come-first-served-principe voor .store-domeinnamen. Ben jij de eerste die een .store-variant registreert, dan wordt jij de houder. Alle letters en cijfers mogen worden gebruikt, evenals het koppelteken (-). Er zijn wereldwijd ruim 410.000 .store-domeinen geregistreerd. Een grote aantal sterke .store-domeinen zijn dus nog vrij. Begin je iets met online dienstverlening of e-commerce, en is de .nl- of .com-variant bezet? Dan is een .store-domein het perfecte alternatief.

Bedenk een pakkende domeinnaam in combinaties met .store

De .store-extensie biedt je de kans om allerlei pakkende en waardevolle domeinnamen te bedenken! Zo kun je iets vertellen over de branche van je bedrijf, en het soort producten of diensten dat bezoekers op je website kunnen vinden. Om je alvast op weg te helpen, staan hieronder een aantal voorbeelden van goed scorende domeinnamen met een .store-combinatie. Wil je een andere domeinnaam, dan heb je bij Antagonist keuze uit 500+ verschillende domeinextensies. Je koppelt ze allemaal eenvoudig aan je webhostingpakket en website.

Registreer een .store-domein
  • sneaker.store
  • vergelijk.store
  • lekkereten.store
  • onlinevideo.store
  • delicatessen.store
  • ledverlichting.store
  • armbanden.store

.store als alternatief voor .nl of .com

De kans bestaat dat je eerste keus voor een .nl- of .com-domeinnaam geregistreerd is door een ander. Wil je alsnog deze naam registreren, kijk dan eens of deze nog beschikbaar is in combinatie met een .store-domein. Zo kies je alsnog voor een bekende en vertrouwde domeinextensie, en vergroot je direct je bereik. Met meer dan 500 beschikbare domein-extensies kun je daarnaast ook nog kijken naar andere alternatieven, zoals .nu en .xyz.

Voordelig een .store-domeinnaam registreren

Heb je een domeinnaam in gedachten en ben je benieuwd of deze beschikbaar is voor registratie in combinatie met een .store-extensie? Maak dan gebruik van onze domeinnaam-check-tool! Hier kun je ook direct zien welke domeinnamen nog vrij zijn in combinatie met andere domeinextensies. Ben je al eigenaar van het domein en wil je deze verhuizen? Kijk dan eens op onze verhuispagina met informatie over het gemakkelijk verhuizen van een domeinnaam of website.

Registreer voordelig een .store-domein

Webhosting en e-mail voor je .store-domein

Combineer je .store-domeinnaam met een webhostingpakket van Antagonist. Je bent dan verzekerd van een snelle en veilige website. Met onze razendsnelle SSD-servers en Redis-caching haal je snelheden tot wel 10x sneller dan met traditionele servers. Je krijgt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat. Daarmee voorzie je de bezoekers van je website van een versleutelde HTTPS-verbinding. Ook kun je een .store-domeinnaam gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-mail als je deze combineert met een van onze hostingpakketten.

Een .store-domein doorsturen

Het is mogelijk om je .store-domeinnaam (tijdelijk) door te verwijzen naar een ander domein, blog of account op social media. Je domeinnaam doorsturen kan op meerdere manieren. Zo kun je de DNS-records of nameservers wijzigen van je domein. Ook kun je een 301 redirect instellen voor een permanente verwijzing. Gaat het om een tijdelijke verwijzing, dan stel je een 302 redirect in.