Premium Support

Ondersteuning bij specifieke taken? Wij kunnen je helpen.

Roep de hulp van een expert in!

De Premium Support van Antagonist Ondanks dat wij iedereen graag zo goed mogelijk willen helpen, biedt onze helpdesk geen ondersteuning voor werkzaamheden aan jouw website. Wij zijn immers een provider en geen bouwer. Gelukkig hebben we een extra service die je verder helpt, namelijk Premium Support!

Voor een aantal werkzaamheden kun je een expert van Antagonist inschakelen die, tegen een vriendelijk tarief, jouw gewenste klusjes snel en zorgvuldig uitvoert. Het scheelt je een hoop werk en je bent zeker van dat het op de juiste manier gebeurt. Kom je er niet uit of heb je aanvullende ondersteuning nodig?

De premium diensten die wij aanbieden:

Alle prijzen zijn exclusief btw. Interesse in één van deze premium diensten of heb je vragen? Hieronder vind je een uitgebreide uitleg per dienst. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend een e-mail sturen naar support@antagonist.nl.

We doen ons stinkende best

Antagonist de best beoordeelde hostingprovider van Nederland! Onze pakketten bieden alles voor de succesvolle start van jouw website. Een veilig onderkomen en hoge performance, zodat je site altijd lekker snel werkt. Je krijgt een heleboel gratis tools en apps, waarmee je direct aan de slag kunt! Binnen een paar minuten zet jij een WordPress-website online, dankzij Installatron. Daarnaast ben je zeker van de beste ondersteuning.

Ondanks dat we iedereen zo goed mogelijk willen helpen, bieden we geen ondersteuning bij het ontwikkelen en onderhouden van websites. Webdevelopment is een expertise waar we weliswaar veel van afweten, het behoort niet tot onze dienstverlening. Wij zijn immers de provider en niet de bouwer. Toch willen we je graag helpen en daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid.

Verhuis nu je website naar Antagonist!

Overstappen zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Verhuisservice (naar Antagonist verhuizen) – € 99,00

Allereerst maken we een kopie van jouw originele website in z’n huidige omgeving. E-mailadressen worden ook meegenomen, evenals de inhoud van je e-mailboxen. Vervolgens controleren we de kopie en plaatsen we deze op een nieuwe server bij Antagonist. Zo wordt je website één op één overgezet.

Verhuisservice van Antagonist Samengevat gaan we het volgende voor je doen:

 • We plannen samen met jou een geschikt moment in om de dienst uit te voeren.
 • Wij verhuizen de website in zijn geheel, inclusief database(s).
 • E-mailaccounts worden opnieuw aangemaakt en de inhoud wordt verhuisd.
 • Zodra de verhuizing voltooid is, heb je twee werkdagen om te bevestigen dat alles naar wens is verlopen.

Let op! We voeren enkel de verhuizing uit. Andere aanpassingen worden niet gedaan. De gegevens van de huidige provider zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van deze dienst. Je zult deze zelf moeten verzamelen en aanleveren.

Voor het overzetten van jouw complete website, domeinnaam en alle gekoppelde e-mailadressen rekenen we eenmalig € 99,00 excl. btw. De controle en alle bijkomende handelingen zijn hierbij inbegrepen.

Indien je hier gebruik van wilt maken, kun je de volgende stappen volgen:

 • Maak eerst een klantaccount aan en vermeld jouw klantnummer in de e-mail naar support@antagonist.nl.
 • We zetten vervolgens de bestelling klaar voor de verhuisservice en je nieuwe webhostingpakket. Geef daarvoor aan wat jouw domeinnaam is (www.jouwdomeinnaam.nl) en welk webhostingpakket (Slim, Plus of Pro) je wilt gebruiken.
 • We sturen je tevens een formulier, waarop jij de gegevens van de huidige provider kunt invullen en vervolgens aan ons kunt terugsturen.
 • Nadat de betaling en de gegevens zijn ontvangen, zullen we in overleg de dienst inplannen.
 • Vervolgens houden we je op de dag van de verhuizing via e-mail stapsgewijs en uitgebreid op de hoogte van het vlekkeloze verloop van jouw verhuizing!

Verplaats je websites naar een ander pakket

Laat je website door een pro overzetten met behoud van alle gegevens.

Verhuisservice (naar ander pakket verhuizen) – € 59,99

Verhuizen naar Antagonist Je website, e-mails en instellingen 1-op-1 naar een ander pakket!

Wil je jouw website verplaatsen naar een ander hostingpakket dat je bij ons afneemt? Wanneer je dat liever niet zelf doet, voeren we dat graag voor je uit!

Hiervoor bieden we onze interne verhuisservice aan. We zetten met deze dienst jouw website, de bijhorende database(s) en alle gekoppelde e-mailadressen in zijn geheel over naar het nieuwe pakket. Alle bestanden en instellingen worden daarin meegenomen, zodat jij daar zelf niets meer voor hoeft te doen.

Voor het intern verhuizen van jouw website, domeinnaam en alle gekoppelde e-mailadressen rekenen we eenmalig € 59,99 excl. btw. De controle en alle bijkomende handelingen zijn hierbij inbegrepen.

Sitedokter van Antagonist!

Binnen no-time je website beveiligd door een expert.

Sitedokter – € 99,00

Sitedokter van Antagonist We kunnen je helpen bij het herstellen van je website(s). We hebben hiervoor een dienst genaamd Sitedokter. Hierbij zal een beveiligingsexpert van Antagonist je website controleren, opschonen, updaten en beveiligen. Zo kan je website er weer tegenaan.

Samengevat gaan we het volgende voor je doen:

 • De Sitedokter zorgt dat je CMS volledig up-to-date is.
 • Alle beveiligingslekken worden gedicht.
 • De website wordt ontdaan van malware en phishing.
 • De automatische updates voor je CMS worden correct ingesteld, zodat je pakket up-to-date blijft.
 • We houden 30 dagen je pakket in de gaten. Als er iets terugkomt, dan wordt er direct ingegrepen.
 • De spamfilters van je e-mailaccounts worden nagelopen en correct ingesteld.
 • De rechten van bestanden op je pakket worden gecontroleerd en indien nodig aangepast.

Om je website met behulp van Sitedokter weer up-to-date en beveiligd te krijgen, rekenen we eenmalig € 99,00 excl. btw. De controle en alle bijkomende handelingen zijn hierbij inbegrepen. Je ontvangt tevens na het uitvoeren van de handelingen een rapport, waarin je alle aanpassingen kunt teruglezen.

E-mail verhuizen bij Antagonist!

Zonder gedoe al je e-mail over laten zetten.

E-mail verhuizen – € 9,99

E-mail verhuizen naar Antagonist Eenvoudig e-mail verhuizen, zonder gedoe!

E-mails overzetten van je oude naar een nieuwe hostingpakket? Dat doen we graag voor je!

Wij kunnen dit helemaal voor je doen, waardoor je zelf geen actie meer hoeft te ondernemen. Jij hoeft dus enkel de gegevens aan te leveren, de rest voeren wij voor je uit.

We maken eerst het e-mailaccount aan op het pakket bij ons. Wanneer de accountgegevens bekend zijn, zetten we vervolgens je e-mails over naar dat account.

De kosten voor het verhuizen van e-mail bedragen € 9,99 excl. btw per over te zetten e-mailaccount.

Een nieuwe domeinnaam voor je website!

Antagonist past de website voor je aan naar het nieuwe domein.

Domeinnaam wijzigen – € 24,99

Domein wijzigen bij Antagonist De domeinnaam van je website wijzigen? Deze stappen kunnen we voor je uitvoeren!

Het volgende voeren we dan voor je uit:

 • We wijzigen het hoofddomein binnen DirectAdmin.
 • De domeinnaam wordt binnen je CMS (bijvoorbeeld WordPress) gewijzigd.
 • De interne links op je website worden aangepast.
 • Indien gewenst verwijzen we je oude domeinnaam weer naar het nieuwe domein

Voor deze Premium dienst bedragen de kosten € 24,99 excl. btw. Daarnaast zal je nieuwe domeinnaam (€ 9,05 excl. btw) geregistreerd moeten worden.

Hulp op afstand bij Antagonist!

Eén van onze experts kijkt mee op je scherm.

Hulp op afstand – € 24,99

Support van Antagonist

Wij kijken met je mee en lossen het op!

Problemen met het instellen van je e-mailaccount of FTP-programma? We kijken dan graag met je mee, zodat wij de instellingen voor je kunnen controleren. Incorrecte instellingen passen we gelijk voor je aan, zodat jij verder kan. Dat scheelt weer een hoop puzzelwerk!

We plannen hiervoor eerst in gezamenlijk overleg een afspraak in, zodat we beide goed voorbereid zijn. De kosten bedragen € 24,99 excl. btw, op basis van 15 minuten.