We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Emerce 100: Antagonist bij beste bedrijven van 2020

Nadat Antagonist eind vorig jaar haar entree in de MT1000 maakte, staan we nu ook in de Emerce 100. Daarmee behoren we volgens het onderzoek tot de beste e-businesses van 2020. Met een mooie positie in de categorie Hosting shared & managed is Antagonist dit jaar de enige nieuwkomer. Op zich een knappe prestatie, want sinds 2018 zijn er 10 hosters uit deze lijst geschrapt en is er dus één bijgekomen. Hiermee is de top teruggebracht van 19 naar 10. Uiteraard zijn we erg blij dat ons toch is gelukt om een positie te veroveren!

Emerce 100: Antagonist bij de beste bedrijven van 2020.

We willen graag iedereen bedanken die ons heeft gesteund. Met name onze trouwe klanten die keer op keer besluiten hun website en e-mail bij ons te hosten! Vanzelfsprekend blijven we keihard ons best doen om hen positief te verrassen en blij te maken – dag in, dag uit. Het is heel fijn om een dienst te mogen verlenen, waarbij kwaliteit en service voorop staan. Daar waardering voor krijgen, is natuurlijk nog mooier! Het drijft ons om blijvend te investeren in een prettige, langdurige samenwerking.

Even wat anders aan het hoofd

De publicatie van de Emerce 100 is toch al lang geweest? Dat klopt. Toch vinden we het leuk om er alsnog even bij stil te staan, maar eigenlijk is het oud nieuws… De vijftiende editie van de Emerce 100 verscheen immers al op 7 april. Alleen lagen onze prioriteiten toen even anders, waardoor we geen tijd hadden voor een feestje. We zaten namelijk middenin een nieuwe ervaring, doordat we net naar volledig thuiswerken waren omgeschakeld.

Zodoende ging alle zorg uit naar de kwaliteit, continuïteit en bereikbaarheid van onze dienstverlening, en vooral ook klantenservice. Ondanks alles moeten die gewoon onverminderd doorgaan. Zeker wanneer voor velen het internet op dat moment cruciaal is geworden. Men ging ineens (uit noodzaak) massaal aan de slag met hun website. De hoeveelheid vragen steeg hierdoor, evenals de complexiteit ervan. Uiteindelijk wil je in moeilijke tijden juist aandacht schenken aan je klanten en zoveel mogelijk met ze meedenken.

De overstap naar de thuiswerkplek.

Druk, druk, druk

Daarnaast werkten we hard aan onze nieuwe webmail, een frisse skin voor DirectAdmin, functionaliteit voor subadressen, Python-ondersteuning, vernieuwing van Mijn Antagonist, de implementatie van ManageSieve en meer… In onze vrije tijd waren we ook nog druk met het rekenkracht doneren aan medisch onderzoek en het succes van het digitale Antagonist Racing Team. Kortom, genoeg te doen. Gelukkig verliep alles soepel, waardoor we inmiddels tijd hebben kunnen inruimen voor een klein online feestje!

Toch nog een toast

Morgen gaan we met het hele team de vlekkeloze overstap naar thuiswerken, al het moois dat werd opgeleverd en de notering in de Emerce 100 vieren. Om het compleet te maken, is er bij alle medewerkers een borrelpakket bezorgd via het supergoede initiatief van Support Your Locals Twente. Zo konden we onze lokale Twentse ondernemers een beetje steunen, die vooral nu door de crisis worden getroffen. Uiteindelijk komt er dus alsnog een digitale borrel, waar we met smakelijke streekproducten samen kunnen proosten!

Borrelpakketje van Support Your Locals Twente.

Over de Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks terugkerende lijst met de beste bedrijven van Nederland in de e-business. Dit jaar verschijnt de vijftiende editie als speciale jubileumuitgave. Het onderzoek is uitgevoerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Op dinsdag 7 april 2020 vond de publicatie plaats, zowel online als in print met een oplage van ruim 30.000 exemplaren. Het onderzoek bestrijkt een vijftal gebieden. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst gegroeid tot 868 bedrijven die zijn onderzocht. Voor deze editie staat Antagonist genoteerd in de categorie Hosting shared & managed met vijf sterren.

Hoe is er precies onderzocht?

De lijst is gegenereerd op basis van een kwantitatieve imago-onderzoek dat verrijkt is met relevante marktdata. De redactie van Emerce heeft de vragenlijst opgesteld. Motivaction heeft de data verzameld en de resultaten verwerkt. De respondenten van het onderzoek maken gebruik van e-business, en zijn afkomstig uit het adressenbestand van Emerce en StemPunt. In de periode van 16 oktober tot en met 11 november 2019 zijn 79.806 lezers van Emerce en 10.287 deelnemers van StemPunt uitgenodigd voor deelname. In totaal hebben 1.493 respondenten het onderzoek volledig afgerond. Zie voor meer informatie de volledige onderzoeksverantwoording.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100