Resellerhosting

Een veilig onderkomen voor de websites van jouw klanten.

Resellerhosting met domeinnaam voor € 4,85 /mnd

Flexibele resellerhosting

Flexibele resellerhosting: kwaliteit en betrouwbaarheid doorverkopen.

Per Resellerblok

Resellerblok

 • 5 GB SSD-opslag
 • 50 GB dataverkeer
 • 5 klantaccounts
 • E-mail met spamfilters
 • Gratis SSL voor alle websites
 • Afgeschermde containers

Naar wens in te richten

Alle extra's

 • Eenvoudig in beheer
 • Flexibel uit te breiden
 • Statistieken in verbruik
 • In te stellen per account
 • Keuze uit 500+ domeinen
 • Inclusief andere extra's

  Wat krijg je nog meer?

  • Online webmail
  • Geavanceerde file-system-cache
  • Bekroonde helpdesk met live chat
  • HTTPS, HSTS, TLS 1.3, CAA-records
  • Zelf PHP-versies kiezen
  • 24/7 proactieve monitoring
  • Gratis verwerkersovereenkomst
  • 75+ gratis apps, zoals WordPress
  • Eenvoudige 1-klik website-software

Een compleet pakket

Compleet pakket

 • SSH-toegang
 • Gratis redirects en aliassen
 • Backups maken en beheren
 • Onbeperkt subdomeinen
 • Onbeperkt databases
 • Patchman anti-malware

Notering in Emerce 100 van 2020 en MT1000 van 2019 en 2020.
Verkozen tot beste registrar in 2018 en 2017.

MT1000 RegiStar Awards Emerce 100

Sterren 100.000+ tevreden klanten gingen je voor!
Uit 5.118 reviews wordt Antagonist met een 9,7 beoordeeld.

Webhosters.nl ISPGids.com

Resellerhosting: snel, veilig en vooral zonder gedoe!

Speciaal voor resellers hebben we een Resellerpakket samengesteld. Daarmee verkoop je eenvoudig webhosting en domeinamen door. Onze resellerhosting is flexibel uit te breiden met krachtige uitbreidingsblokken die je volledig naar wens onder je klanten kunt verdelen. Zo kun je tegen lage (opstart)kosten toch de kwaliteit en betrouwbaarheid van Antagonist aanbieden.

Resellerpakket uitbreiden

Een Resellerblok is compact, maar wel compleet. Zo kun je starten tegen een aantrekkelijke prijs. Je krijgt alles voor het hosten van maximaal 5 websites voor 5 verschillende klanten. Wil je uitbreiden, dan kun je gemakkelijk opschalen door een extra Resellerblok aan te schaffen.

Hoe werkt resellerhosting precies?

Je start een Resellerpakket voor € 4,85 per maand. Daarin zit een Resellerblok van € 4,10 per maand en een domeinnaam van € 0,75 per maand. De webhosting kun je uitbreiden per Resellerblok voor uiteraard dezelfde prijs van € 4,10 per maand. Domeinnamen kun je naar wens toevoegen. Via Mijn Antagonist heb je keuze uit 500 verschillende extensies. Elk Resellerblok is vrij onder te verdelen in 5 klantaccounts.

Afgeschermde containers per klantaccount en website

Per Resellerblok krijg jij 5 GB SSD-opslag en 50 GB dataverkeer die jij volledig naar wens kunt gebruiken voor websites of e-mail. Elk blok biedt ruimte voor maximaal 5 verschillende websites, en onbeperkt veel e-mailaccounts en e-mailadressen. Elke website wordt in een afgeschermde container geplaatst, waardoor de website over voldoende rekenkracht beschikt voor ongeveer 10.000 maandelijkse bezoekers.

Doordat websites in afzonderlijke afschermde containers zitten, kunnen ze geen hinder van elkaar ondervinden. Zo blijven de websites en e-mail van jouw klanten netjes gescheiden, dat de snelheid en veiligheid ten goede komt. Heb je meer ruimte nodig of wil je meer websites kwijt, dan kun je eenvoudig uitbreiden met nog een Resellerblok.

De voordelen en extra's van resellerhosting

In een wereld die snel verandert, focust Antagonist zich op wat niet verandert: eenvoud, kwaliteit en service. Zodoende is ons Resellerpakket compleet, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. We zijn eerlijk en open. Er zijn geen verborgen kosten en we doen niet aan stilzwijgende verlengingen. Onrechtmatigheden bezorgen ons koude rillingen.

Opslagruimte en dataverkeer

Zelf opslagruimte en dataverkeer verdelen
5 GB opslagruimte en 50 GB dataverkeer per maand, vrij te verdelen over 5 websites.

Afgeschermde containers

Afgeschermde containers
Eigen rekenkracht en een veilige, afgesloten omgeving voor iedere gebruiker die je aanmaakt.

Gratis SSL

Gratis SSL voor al je (sub)domeinen
SSL-certificaten voor je domeinnamen worden automatisch ingesteld en vernieuwd.

Backups maken en herstellen

Backups maken en herstellen
Je kunt op ieder gewenst moment makkelijk zelf van alle data een backup maken of terugzetten.

Domeinnaam

Jouw eigen domeinnaam
Je eerste domeinnaam is bij de prijs inbegrepen. Perfect voor een succesvolle start!

Zelf je PHP-versie kiezen

Altijd de nieuwste PHP-versie
Met de handige PHP-selector bepaal je de gewenste PHP-versie voor je klanten.

SSH-toegang

SSH-toegang
Simpel en snel SSH-toegang instellen, voor zowel jezelf als je klanten. Voor geavanceerd beheer.

WordPress

Gemakkelijk CMS'en beheren
Met Installatron installeer en beheer je eenvoudig je favoriete CMS'en, zoals WordPress en Joomla.

Service

Uitstekende service boven alles
Met meer dan 5.118 recensies staan wij bekend om onze buitengewoon goede service.

Eenvoud

Eenvoud wint keer op keer
Ons product is simpel. Niet moeilijker maken dan dat het is. Binnen een paar minuten aan de slag!

De techniek die Antagonist gebruikt

Wij gebruiken uitsluitend A-kwaliteit apparatuur. De gehele infrastructuur is redundant. Dat betekent dat elk onderdeel (vier)dubbel is uitgevoerd. Valt bijvoorbeeld een harde schijf uit, dan draait de server zonder downtime door op een reserveschijf. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken en kunnen wij 's nachts ook gewoon rustig doorslapen.

Onze servers zijn gehuisvest in twee verschillende datacenters, beide zwaar beveiligd en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een betrouwbare dienstverlening. De servers en ons netwerk worden automatisch iedere minuut extern gecontroleerd op een juiste werking. In geval van calamiteiten zijn wij er dus als de kippen bij om het probleem op te lossen.

Wij doen de webhosting, jij de websites van je klanten

Natuurlijk moet je ook wat zelf doen, maar we maken onze webhosting graag zo gemakkelijk mogelijk. Gebruiksvriendelijke webhosting die vloeiend werkt. Zonder hapering en lekker vlot. Daarom is nagenoeg alles geautomatiseerd. Dat is onze kracht. Wij beheren ons platform tot in de puntjes, zodat jij kunt doen wat jij wil. Zo beheer jij met de minste moeite je Resellerpakket en kan jouw aandacht uitgaan naar de websites van je klanten.

Lage instapkosten, steeds flexibel uitbreiden

Je kunt bij ons starten met bovenstaand pakket voor € 4,85 per maand. Daarmee heb je 5 GB opslagruimte en 50 GB dataverkeer per maand te verdelen over 5 verschillende websites. Het perfecte pakket om met lage kosten van start te gaan.

Resellerpakket

Uitgaande van groot succes moet je natuurlijk wel snel kunnen groeien wanneer dat nodig is. Bij ons kun jij daarom je pakket steeds uitbreiden met 5 GB opslagruimte, 50 GB dataverkeer per maand en 5 websites voor slechts € 4,10 per maand.

Het uitbreiden van je Resellerpakket regel je binnen een paar minuten via ons administratief beheersysteem Mijn Antagonist. De domeinnamen voor je klanten kun je daar gemakkelijk via ons vastleggen. Zo registreer je bijvoorbeeld een .NL-domein al voor € 0,75 per maand, maar je hebt keuze uit nog veel meer!

 

Gratis SSL bij Antagonist

Ruim 1,8 miljoen gratis SSL-certificaten weggegeven.

Altijd gratis SSL, standaard bij alle hosting automatisch aan!
Verkeer van en naar websites over een veilige HTTPS-verbinding.

Let's Encrypt

Ons contract past op een viltje

Ons contract past op een viltje

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Op een goede dag besluit je om bijvoorbeeld je telefoonabonnement op te zeggen, gewoon omdat je het niet meer nodig hebt. Maar dan word je ineens op de kleine lettertjes gewezen: een opzegtermijn van drie maanden! Belachelijk toch?

Ons contract is heel eenvoudig: we doen altijd onze stinkende best voor jou en jij mag stoppen, wanneer je maar wil. Sterker nog, we vragen je elk jaar opnieuw of je wil verlengen. Geen stiekeme stilzwijgende verlengingen dus.

Zit er ook e-mail bij het Resellerpakket?

Ja, je kunt zelfs onbeperkt veel e-mailadressen aanmaken voor al je klanten. Daarnaast heb je alle e-mailaccounts volledig onder eigen beheer, omdat het bewaard wordt op jouw Resellerpakket. Je e-mail staat dan op Nederlandse servers en dat is niet alleen snel, onze wetten zorgen er ook voor dat niemand mag meekijken. Lees meer over e-mail.

Kan ik ook een website maken met een CMS naar keuze?

Bij elk Resellerpakket krijg je standaard 75+ gratis apps om een website mee te maken. Kies simpelweg het content-management-systeem (CMS), waarmee jij graag wilt werken en maak je eigen website. In enkele klikken installeer je met Installatron een CMS als Drupal of Joomla op je Resellerpakket. Daarna kun je direct aan de slag kan met de website! Heb je al een keer een CMS geïnstalleerd op je Resellerpakket om bijvoorbeeld mee te testen, dan kun jij dat alsnog aan Installatron toevoegen. Zo hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen. Eenmaal geïmporteerd in Installatron, kun je gebruikmaken van automatische updates en andere voordelen.

Gratis SSL-certificaten voor alle websites op je Resellerpakket

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom krijg jij van ons gratis SSL-certificaten voor al je websites en domeinnamen! Zo wordt het verkeer van en naar een website versleuteld en gaat het over een veilige HTTPS-verbinding. Het SSL-certificaat wordt door ons automatisch voor je website geïstalleerd en geactiveerd, zodat je verder zelf niets meer hoeft in te stellen. Antagonist was de eerste webhost die deze veilige standaard voor al haar klanten gratis en automatisch verzorgde.

Hoe houdt Antagonist mijn gegevens en die van mijn klanten veilig?

Wij zetten ons al jarenlang in voor online veiligheid en privacy. Daar zullen we altijd voor vechten, zoals uit onderzoek van Bits of Freedom is gebleken. Zo hebben we in het kader van de AVG proactief een verwerkersovereenkomst opgesteld die naadloos aansluit op onze dienstverlening.

Ook houden we de gezondheid van alle websites in de gaten en dichten automatisch beveiligingslekken. Ons platform controleren we op 897 onderdelen per seconde. Alle hardware, de stroomtoevoer en het netwerk zijn dubbel (of zelfs vierdubbel) en high available uitgevoerd. Als een onderdeel uitvalt, dan neemt eenzelfde onderdeel het naadloos over. Zonder dat jij er iets van merkt.

Wat betekent SSD en waarom wil ik het als reseller?

SSD staat voor solid state disk en is het medium, waarop data worden opgeslagen. Traditionele webhosting maakt veelal gebruik van standaard harde schijven (HDD of hard disk drive). Deze zijn goedkoper, maar ook trager en onbetrouwbaarder. SSD's zijn meestal wel 10x sneller. Daarom gebruiken wij standaard voor alle webhostingpakketten supersnelle SSD's. Een snelle website is wel zo prettig voor je bezoekers en ook Google kijkt daarnaar.

Resellerhosting

Meer informatie over resellerhosting bij Antagonist

Sterren Reseller: 5 sterren uit 5.118 reviews

100.000+ websites van tevreden klanten actief.
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies