Premium diensten

Ondersteuning bij webhosting, domeinnamen en websites.

Onze premium diensten

Sterren Service: 5 sterren uit 5.118 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100.

Waarom premium diensten?

Ondanks dat wij iedereen graag zo goed mogelijk willen helpen, biedt onze helpdesk geen ondersteuning voor werkzaamheden aan jouw website. Wij zijn immers een hostingprovider en geen websitebouwer. Gelukkig hebben we een extra service die je wel verder kan helpen, namelijk premium diensten!

Premium diensten van Antagonist

Roep de hulp in van een expert

Voor een aantal werkzaamheden kun je een expert van Antagonist inschakelen, die tegen een vriendelijk tarief jouw gewenste klusjes snel en zorgvuldig uitvoert. Het scheelt je een hoop werk en je bent verzekerd dat het op de juiste manier gebeurt. Kom je er niet uit of heb je aanvullende ondersteuning nodig? Schakel Antagonist in!

Alle prijzen zijn exclusief btw. Interesse in één van deze premium diensten of heb je vragen? Hieronder vind je een uitgebreide uitleg per dienst. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend een e-mail sturen naar support@antagonist.nl.

Wij helpen je graag!

Onze webhostingpakketten bieden alles voor de succesvolle start van jouw website. Een snel en veilig onderkomen, zodat jouw website altijd lekker snel werkt. Een SSL, e-mail, backups en een heleboel apps krijg jij er gratis bij. Jij kunt direct aan de slag en met een paar klikken zet jij een WordPress-website online of één van de andere 75+ apps van Installatron.

Ondanks dat we iedereen zo goed mogelijk willen helpen, bieden we geen ondersteuning bij het maken van websites. We weten weliswaar veel van websites af, maar het behoort niet direct tot onze dienstverlening. Toch willen we je graag helpen en daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid.

Website verhuizen naar Antagonist

Verhuisservice: website verhuizen naar Antagonist – € 99,-

Allereerst maken we een kopie van jouw originele website in z'n huidige omgeving. Ook worden e-mailadressen meegenomen, evenals de inhoud van je e-mailboxen. Vervolgens controleren we de kopie en plaatsen we deze op een nieuwe server bij Antagonist. Zo wordt je website één op één overgezet. Dat is overstappen en zonder dat jij er omkijken naar hebt!

Samengevat doen wij het volgende voor je

 • We plannen samen met jou een geschikt moment in om de dienst uit te voeren.
 • Wij verhuizen de website in zijn geheel, inclusief database(s).
 • E-mailaccounts worden opnieuw aangemaakt en de inhoud wordt verhuisd.
 • Zodra de verhuizing voltooid is, heb je twee werkdagen om te bevestigen dat alles naar wens is verlopen.

Let op! We voeren enkel de verhuizing uit. Andere aanpassingen worden niet gedaan. De gegevens van de huidige provider zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van deze dienst. Je zult deze zelf moeten verzamelen en aanleveren.

Voor het overzetten van jouw complete website, domeinnaam en alle gekoppelde e-mailadressen (inclusief inhoud) rekenen we eenmalig € 99,- excl. btw. De controle en alle bijkomende handelingen zijn hierbij inbegrepen.

Wil je hier gebruik van maken, volg dan je deze stappen

 • Maak eerst een klantaccount aan en vermeld jouw klantnummer in de e-mail naar support@antagonist.nl.
 • We zetten vervolgens de bestelling klaar voor de verhuisservice en je nieuwe webhostingpakket. Geef daarvoor aan wat jouw domeinnaam is (www.jouwdomeinnaam.nl) en welk webhostingpakket (Slim, Plus of Pro) je wilt gebruiken.
 • We sturen je tevens een formulier, waarop jij de gegevens van de huidige provider kunt invullen en vervolgens aan ons kunt terugsturen.
 • Nadat de betaling en de gegevens zijn ontvangen, zullen we in overleg de dienst inplannen.
 • Vervolgens houden we je op de dag van de verhuizing via e-mail stapsgewijs en uitgebreid op de hoogte van het vlekkeloze verloop van jouw verhuizing!
Website verplaatsen naar een ander pakket

Verplaats je websites naar een ander pakket – € 59,99

Je website, e-mails en instellingen 1-op-1 naar een ander pakket!

Wil je jouw website verplaatsen naar een ander webhostingpakket dat je bij ons afneemt? Wanneer je dat liever niet zelf doet, voeren we dat graag voor je uit!

Hiervoor bieden we onze interne verhuisservice aan. We zetten met deze dienst jouw website, de bijhorende database(s) en alle gekoppelde e-mailadressen in zijn geheel over naar het nieuwe pakket. Alle bestanden en instellingen worden daarin meegenomen, zodat jij daar zelf niets meer voor hoeft te doen.

Voor het intern verhuizen van jouw website, domeinnaam en alle gekoppelde e-mailadressen rekenen we eenmalig € 59,99 excl. btw. De controle en alle bijkomende handelingen zijn hierbij inbegrepen.

Schoon je website op met de Sitedokter

Schoon je website op met de Sitedokter – € 299,-

Binnen no-time je website beveiligd door een expert.

We kunnen je helpen bij het herstellen van je website(s). We hebben hiervoor een Sitedokter-dienst. Hierbij zal een beveiligingsexpert van Antagonist je website controleren, opschonen, updaten en beveiligen. Zo kan je website er weer tegenaan.

Samengevat doen wij het volgende voor je

 • De Sitedokter zorgt dat je CMS volledig up-to-date is.
 • Alle beveiligingslekken worden gedicht.
 • De website wordt ontdaan van malware en phishing.
 • De automatische updates voor je CMS worden correct ingesteld, zodat je pakket up-to-date blijft.
 • We houden 30 dagen je pakket in de gaten. Als er iets terugkomt, dan wordt er direct ingegrepen.
 • De spamfilters van je e-mailaccounts worden nagelopen en correct ingesteld.
 • De rechten van bestanden op je pakket worden gecontroleerd en indien nodig aangepast.

Om je website met behulp van Sitedokter weer up-to-date en beveiligd te krijgen, rekenen we eenmalig € 299,- excl. btw. De controle en alle bijkomende handelingen zijn hierbij inbegrepen. Je ontvangt tevens na het uitvoeren van de handelingen een rapport, waarin je alle aanpassingen kunt teruglezen.

E-mailadressen en mailboxen verhuizen

E-mailadressen en mailboxen verhuizen – € 9,99

Zonder gedoe al je e-mail over laten zetten.

E-mails overzetten van je oude naar een nieuwe hostingpakket? Dat doen we graag voor je!

Wij kunnen dit helemaal voor je doen, waardoor je zelf geen actie meer hoeft te ondernemen. Jij hoeft dus enkel de gegevens aan te leveren, de rest voeren wij voor je uit.

We maken eerst het e-mailaccount aan op het pakket bij ons. Wanneer de accountgegevens bekend zijn, zetten we vervolgens je e-mails over naar dat account.

De kosten voor het verhuizen van e-mail bedragen € 9,99 excl. btw per over te zetten e-mailaccount.

De domeinnaam van je website wijzigen

De domeinnaam van je website wijzigen – € 24,99

Wil je een andere domeinnaam voor je website? De daarvoor benodigde stappen kunnen wij voor je uitvoeren! Wij passen het voor jou aan, zodat je nieuwe domeinnaam correct aan je website wordt gekoppeld.

Samengevat doen wij het volgende voor je

 • We wijzigen het hoofddomein binnen DirectAdmin.
 • De domeinnaam wordt binnen je CMS (bijvoorbeeld WordPress) gewijzigd.
 • De interne links op je website worden aangepast.
 • Indien gewenst verwijzen we je oude domeinnaam weer naar het nieuwe domein

Voor deze premium dienst bedragen de kosten € 24,99 excl. btw. Daarnaast zal je nieuwe domeinnaam (€ 9,05 excl. btw) geregistreerd moeten worden.

Hulp op afstand

Hulp op afstand van Antagonist – € 24,99

Eén van onze experts kijkt mee op je scherm. Samen bekijken we het probleem en lossen het op afstand voor je op!

Problemen met het instellen van je e-mailaccount of FTP-programma? We kijken dan graag met je mee, zodat wij de instellingen voor je kunnen controleren. Incorrecte instellingen passen we gelijk voor je aan, zodat jij verder kan. Dat scheelt weer een hoop puzzelwerk!

We plannen hiervoor eerst in gezamenlijk overleg een afspraak in, zodat we beide goed voorbereid zijn. De kosten bedragen € 24,99 excl. btw, op basis van 15 minuten.

Data herstellen

Data herstellen door Antagonist – € 49,99

Onverhoopt iets belangrijks kwijt? Geen backups van specifieke gegevens? Of wil je data herstellen dat buiten de retentie van je webhostingpakket valt? Wij kunnen je helpen!

Voor het terugplaatsen van jouw data rekenen we eenmalig € 49,99 excl. btw. Voordat we deze order opstellen, hebben we wat informatie van je nodig. Denk aan de datum (en het tijdstip) van wanneer de gegevens moeten worden teruggeplaatst. Ook horen we graag om welke gegevens het exact gaat, zoals databases, website-bestanden of e-mails.

Zodra je akkoord gaat met het aanmaken van de bestelling, gaan wij op zoek naar de gewenste data. Als we deze gegevens gevonden hebben, dan maken we de bestelling op en sturen we je een betalingsverzoek. Let op: mochten we de data niet hebben of als blijkt dat dit binnen jouw backups valt, dan stellen we je daar uiteraard van op de hoogte en rekenen we niets!

Verhuisservice met domeinwijziging

Verhuisservice en domeinnaam wijzigen – € 123,99

Allereerst maken we een kopie van jouw originele website in z'n huidige omgeving. Ook worden e-mailadressen meegenomen, evenals de inhoud van je e-mailboxen. Vervolgens controleren we de kopie en plaatsen we deze op een nieuwe server bij Antagonist. Zo wordt je website één op één overgezet. Dat is overstappen en zonder dat jij er omkijken naar hebt! Zie ook de informatie bij de verhuisservice.

Wil je een andere domeinnaam voor je website? De daarvoor benodigde stappen kunnen wij voor je uitvoeren! Wij passen het voor jou aan, zodat je nieuwe domeinnaam correct aan je website wordt gekoppeld. Zie ook de informatie bij de domeinnaam wijzigen.

Geen cookies