We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

“Wij gaan niet voor tevreden klanten”

Vandaag heeft de Universiteit Twente een artikel gepubliceerd over Antagonist. Dat delen we natuurlijk graag met jullie.

“High tech met customer happiness, dat is de kern van Antagonist”, aldus ondernemer Wouter de Vries, 25 jaar, oprichter van het bedrijf Antagonist en alumnus van de Universiteit Twente. Met 60.000 klanten, acht medewerkers (binnenkort uitbreiding) en een omzet van meer dan 1,5 miljoen euro gaan de zaken goed.

Lees het hele artikel →

Dat is ook de mening van Ernst & Young. Zij nomineerden de jonge ondernemer voor hun prestigieuze prijs Entrepreneur of the Year in de categorie Emerging. Opvallend detail: zij vroegen hém of hij zich kandidaat wilde stellen. Op 6 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt.

Deel dit blog
Wouter de Vries
Wouter de Vries

Wouter de Vries richtte in 2004 Antagonist op, de tegenspeler op de hostingmarkt. Het bedrijf staat voor eenvoud, transparantie en uitstekende klantenservice. Inmiddels heeft Antagonist meer dan 70.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Artikelen: 33

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100