We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Support en topsport gecombineerd!

IT’ers zijn ongezond, onsportief en zeker niet sociaal. Dat moet toch wel het standaard vooroordeel zijn. Bij Antagonist bewijzen wij dagelijks graag het tegendeel. Er wordt namelijk iedere dag topsport beoefend… Zowel op de werkvloer als daarbuiten. Hoe dan, 200 km fietsen zeker?

Support is topsport!

Antagonist is een bedrijf vol teamspelers met ieder zijn eigen kwaliteiten. Verschillende afdelingen werken nauw samen, net als middenvelder en spits of coach en speler. Zo ook bij Support, de afdeling die mij dicht bij het hart ligt. Voor wie mij een beetje kent, mag waarom geen verrassing zijn.

Iedere dag tops(up)port

Elke minuut van de werkdag gefocust zijn en onder druk kunnen presteren. Dat is een vereiste voor iedere supporter bij Antagonist. Tikkie overdreven, hoor ik je denken… Maar het is toch echt zo. Spoedvragen herkennen, dat vereist een scherpe blik. Om binnen enkele minuten een probleem in kaart te brengen en te verhelpen, moet je kalm blijven en discipline hebben.

Bij Antagonist staat de klant op nummer één, daardoor is service een belangrijke kernwaarde en zit het verweven in de hele organisatie. Heb je hulp nodig bij je webhostingpakket of domeinnaam, ondervindt je website hinder of wens je informatie over een promotionele actie? Wat er ook is, Support staat altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen of te adviseren.

Een vraag snel beantwoorden is niet moeilijk. Alleen, probeer het maar eens snel én goed te doen… Zoals je misschien wel kunt voorstellen, wordt er dus aardig op de toetsenborden gerammeld. Vingergymnastiek van het hoogste niveau. Alles om jou zo snel mogelijk te helpen. En zoals uit een recente test bleek, lukt dat aardig!

Vergeet daarnaast de flinke dosis empathie niet. Het maakt ons supertrots als onze klanten juist dat weten te waarderen. Geen standaardantwoorden, oprechte interesse en de onuitputtelijke wil om een probleem waar mogelijk in één reactie te verhelpen. En natuurlijk begrip voor de urgentie van een vraag, hoe groot of klein het probleem ook is.

Het gaat natuurlijk niet vanzelf…

Om iedere dag top te kunnen presteren, moet je trainen en ontspannen. Zo ben ik zelf fervent fietser en dan bij voorkeur op de mountainbike. Wekelijks probeer ik er zeker twee tot drie keer op uit te trekken. En soms maak ik het wat spannender. Zo heb ik me onlangs op een flinke sportieve uitdaging stukgebeten: de Dutch Masters of MTB.

Erik op de mountainbike.

Op een mountainbike binnen 16 uur een 200 km lang parcours afleggen over de mooiste routes van Overijssel. Vol met de best beoordeelde singeltracks, de pittigste beklimmingen en maar liefst 1500(!) hoogtemeters. Een extreem zwaar, maar prachtig parcours om alles te kunnen geven.

Natuurlijk verwacht ik niet dat iedereen in deze gekte meegaat. Dat hoeft ook niet, ik snap dat dit voor anderen uitgerekend 200 km te veel is. Wat iedereen doet, loopt dan ook uiteen. Hardlopen, dansen, fitnessen, darten of karten – noem maar op. En we blijven IT’ers. Gamen vinden we dan ook een mooie vorm van ontspanning (of competitie)!

Ook meedoen?

Zoals je leest, gaan we geen uitdaging uit de weg. Iedere dag gaan we samen tot het uiterste voor jou om de beste webhoster van Nederland te zijn en blijven. Wil jij hier ook deel van uitmaken? We hebben doorlopend toffe vacatures. Twijfel dus niet en bekijk snel of er iets voor jou bij zit!

Bekijk onze vacatures →

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Erik Oldewening
Erik Oldewening

Werkzaam op de afdeling Support. Door zijn hobby en baan heeft hij veel ervaring met webhosting en daar helpt hij mensen graag bij. Haalt voldoening uit hoe Antagonist ondersteuning verleent. De klant staat echt op nummer 1!

Artikelen: 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100