Python-hosting bij Antagonist

Wat is Python en waarom wil je het?

Kies voor complete Python-hosting

  • Eenvoudig te activeren op je hostingpakket.
  • Snelle SSD-servers met eigen CPU en RAM.
  • Gratis SSL, e-mail en backups.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 4.803 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100.

Wat is Python?

Python is een populaire programmeertaal, net zoals JavaScript en PHP. Het zag eind jaren '80 op Nederlandse bodem het levenslicht en is sindsdien uitgegroeid tot een heel ecosysteem. Hedendaags is Python dan ook volwassen, krachtig en breed inzetbaar. Dat het al een tijdje bestaat, heeft als voordeel dat er online een schat aan kennis over is te vinden. Combineer dat met het feit dat Python erg toegankelijk is en je hebt de perfecte taal om te leren programmeren.

Prettig is ook, dat Python een uitgebreide biblotheek met softwarepakketten heeft. Je installeert met pip eenvoudig pakketten die in de Python Package Index staan. Zo voeg je stukjes kant-en-klare functionaliteit toe aan je Python-applicatie. Dit maakt de ontwikkeling ervan sneller en efficiënter. Je hoeft zo immers niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden. Zoek je een bepaalde functie, dan is de kans groot dat iemand daar al iets voor heeft geschreven.

Python-hosting bij Antagonist

Bij Antagonist houden we van innovatieve webapplicaties, ongeacht de taal waarin ze zijn geschreven. Van hobbyprojecten gedreven door passie tot slimme online platformen voorzien van krachtige businesslogica. We willen dat jij op jouw manier een applicatie kunt bouwen met tools die bij je passen. Python is één van die tools. Zo kun je bij Antagonist Python gebruiken vanaf het Plus-pakket en hoger.

Supersnelle Python-hosting

Zoals je van Antagonist gewend bent, maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Ook bij onze Python-hosting nemen we daarom graag het lastige werk voor je uit handen. Heb je een Plus- of Pro-pakket en wil je beginnen met Python, bijvoorbeeld met het bekende web framework Django? Je maakt dan de applicatie aan via de Python-selector in DirectAdmin, checkt of het in de juiste map staat en het werkt!

Liever PHP of Node.js?

Wij geven je graag keuzevrijheid als het op websites bouwen aankomt. Jij kunt daardoor bij ons aan de slag met het systeem dat bij je past. Werk je liever met PHP of Node.js? Ook dan zit je goed met de geavanceerde en flexibele hostingpakketten van Antagonist. Zo kun je via Installatron in een handomdraai WordPress installeren – het meestgebruikte CMS ter wereld. Hoe je ook besluit je website te bouwen, met automatische backups, gratis SSL en Redis heb je bij ons altijd een compleet pakket.

Geen cookies