Win € 250,- met je .NL-domeinen

Met elk .NL-domein dat je in april voordelig registreert of verhuist, maak je kans!

Wat moet je doen?

  1. Kies voor 1 mei je social media en ga naar ons bericht.
  2. Vertel onder onze post wat je met je .NL-domeinen gaat doen.
  3. Deel daarna ons bericht en maak kans.
Facebook Ga naar ons bericht op Facebook →

Geef je reactie over je .NL-domeinen en deel ons bericht.

Twitter Ga naar onze tweet op Twitter →

Plaats je bericht over je .NL-domeinen en retweet onze tweet.

Instagram Ga naar onze post Instagram →

Schrijf een comment over je .NL-domeinen en like onze post.

LinkedIn Ga naar ons bericht op LinkedIn →

Geef je reactie over je .NL-domeinen en like ons bericht.

Registreer een .NL-domein Registreer of verhuis je .NL

Tip: elke geldige .NL-domeinnaam is een ticket voor de prijzenpot!

Tip

Let op: deze actie is afgelopen!

.NL-DOMEINEN NU
1 JAAR VOOR € 0,99

Voordelige .NL-domeinen en kans op € 250,-

Onlangs een .NL-domeinnaam bij Antagonist ondergebracht? Deel voor 1 mei 2019 wat je met je .NL-domeinnaam van plan bent en maak kans op € 250,- bij Coolblue. Je kunt meedoen met elk .NL-domein dat jij tot en met 30 april 2019 registreert bij of verhuist naar Antagonist.

Profiteer nu voordelig en vergroot je kans! Want alleen nog deze week registreer je nieuwe .NL-domeinnamen het eerste jaar voor maar € 0,99 (normaal € 9,05). En een .NL-domein naar ons verhuizen, gaat voor slechts € 3,49. Dus ga aan de slag met de meest succesvolle domeinnaam van Nederland en doe mee!

Registreer een .NL-domein

Wat kun je precies winnen?

  • Wij geven een prijs ter waarde van € 250,- weg.
  • De winnaar kan kiezen voor cadeaubonnen van Coolblue.
  • Uiteraard mag het bedrag ook worden besteed aan producten of verlengingen bij Antagonist.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Registreer in april 2019 een nieuwe .NL-domeinnamen bij Antagonist voor maar € 0,99.
  • Of verhuis in deze periode een .NL-domeinnamen naar Antagonist voor slechts € 3,49.
  • Kies je social media, ga naar ons bericht en vertel onder onze post wat je met je .NL-domeinen gaat doen.
  • Deel daarna ons bericht en maak kans!

Let op: deel je nieuwe .NL-domeinnaam niet, voordat je deze geregistreerd hebt om te voorkomen dat iemand anders ermee vandoor gaat.

Waarom cadeaubonnen van Coolblue?

Coolblue is succesvol geworden, dankzij hun multi domain strategy en slimme domain marketing. Door veel diverse .NL-domeinnamen te gebruiken, groeide hun bezoekersaantallen. Ze combineerden algemene productnamen, zoals laptop of hoofdtelefoon, met beschrijvende termen als shop of store. Denk bijvoorbeeld aan tandenborstelstore.nl of headsetshop.nl.

SEO-technisch is dat erg interessant, je vergroot daarmee je online vindbaarheid. Nu de naamsbekendheid van Cooblue gegroeid is, zijn ze in 2018 overgestapt naar een one domain strategy. Alle losse .NL-domeinen worden met een 301 redirect naar het hoofddomein (coolblue.nl) gestuurd. Dit maakt het fundament van deze .NL-domeinnaam supersterk en dat zie je terug in de zoekmachines.

Maar er is nog een reden...

Coolblue begon net als Antagonist ooit als studentenbedrijf en kent qua visie veel overeenkomsten. Sinds de oprichting in 2004 heeft Antagonist één doel: uitzinnig blije klanten. Elke dag doen we keihard ons best en we stoppen niet, totdat jij 100% tevreden bent. Gewoon uitstekende service, waar je niet om hoeft te vragen. Hetzelfde doet Coolblue. Ook zij doen er alles aan om hun klanten te verwonderen. Alles voor een glimlach.

Registreer een .NL-domein

Informatie over de winactie

Deze winactie is een initiatief van Antagonist B.V. Deelnemen aan de actie kan tot en met 30 april 2019. Je kunt alleen meedoen als je in de periode van 1 april 2019 tot en met 30 april 2019 een nieuwe .NL-domeinnaam bij Antagonist hebt geregistreerd, of een .NL-domeinnaam, waarvan jij de eigenaar bent, naar Antagonist hebt verhuisd.

Antagonist trekt uiterlijk voor 31 mei 2019 uit de berichten op social media een winnaar. Daarbij wordt rekening gehouden of door de auteur van het bericht op social media daadwerkelijk in april 2019 een geldige .NL-domeinnaam is geregistreerd bij of verhuisd naar Antagonist. Het kiezen van de winnaar gebeurt volledig willekeurig. De trekking is uiteraard volledig onpartijdig.

De winnaar wordt via een e-mail geïnformeerd. Het bekendmaken vindt tevens plaats via social media. Er wordt eenmaal een prijs ter waarde van € 250,- weggegeven. De winnaar kan kiezen voor cadeaubonnen van Coolblue of om het bedrag te besteden aan producten of verlengingen bij Antagonist. De prijs is niet inwisselbaar of uit te keren in geld.

Vragen, opmerkingen of klachten specifiek over deze winactie kun je sturen naar support@antagonist.nl. We helpen je dan zo snel mogelijk verder. Heb je vragen over de dienstverlening van Antagonist, dan verwijzen we je naar onze helppagina.

Voorwaarden

Antagonist en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook, waardoor inzendingen beperkt worden, vertraging opleveren of verloren gaan. In geval van fraude, of vermoeden daarvan, of onrechtmatige beïnvloeding van de winactie behoudt Antagonist zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname.

Deelname is uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar, alsmede personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland. Deelname aan de winactie is gratis en staat open voor eenieder, uitgezonderd voor medewerkers van Antagonist, alsmede eenieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze winactie.

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.118 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100

Geen cookies