Webhosting met 99,9% uptime-garantie

Bekroonde webhosting met de HostAdvice Uptime Award

Kies voor webhosting met 99,9% uptime-garantie!

  • Gratis SSL, e-mail en backups
  • Snelle SSD-servers met eigen CPU en RAM
  • Bekroond met MT1000, RegiStar Awards en Uptime Reward

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Wat is uptime?

Uptime is een term die je in rondom webhosting veel voorbij ziet komen. Websites worden op servers gehost. Als een server correct functioneert, dan kun je de website die erop staat succesvol bezoeken. De server is dan 'up'. Uptime heeft dus betrekking op de periode dat een server online is en jij je website kunt bereiken.

Wat is downtime?

Functioneert een server niet naar behoren, dan is die 'down'. De periode hoe lang dat duurt, wordt downtime genoemd. Vanzelfsprekend is downtime voor ons allebei onwenselijk. We streven immers hetzelfde doel na: jouw website altijd snel, veilig en vooral online! Heb je bijvoorbeeld een webshop, dan kost iedere seconde dat klanten jouw winkel niet kunnen bereiken geld. Een bestelling plaatsen op een onbereikbare website, dat gaat immers niet...

Meestal gewoon 100% uptime!

Naast dataïntegriteit (het intact en veilig houden van jouw data) is onze eerste prioriteit natuurlijk het online houden van jouw website. Voor de websites die je bij ons hebt ondergebracht, streven we uiteraard naar een uptime van 100%. En dat halen we veelal ook! We garanderen in ieder geval een uptime van 99,9%. Zo kun jij met een gerust hart je website hosten en je focussen op waar jij goed in bent. Zonder zorgen dat je website down is. De uptime van de server, waarop jouw website en e-mail staan, kun je trouwens altijd op onze statuspagina bekijken.

Nauwkeurige server-monitoring

Onze hoge uptime-garantie ontstaat natuurlijk niet zomaar. Dat vereist een flinke dosis passie voor techniek en automatisering. De onvermoeibare wil om jou de best mogelijke webhosting te bieden. Onze systeembeheerders houden daarom voor jou onze servers nauwkeurig in de gaten.

Webhosting met 99,9% uptime-garantie bij Antagonist

Ons webhostingplatform wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week op 897 punten per seconde gecontroleerd! Dankzij geavanceerde server-monitoring weten we precies wat de uptime, status en snelheid van ons webhostingplatform is. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan wordt het razendsnel gezien, opgepakt en opgelost!

HostAdvice Uptime Award

HostAdvice is een onafhankelijke, internationale beoordelingwebsite voor webhosters. Je vindt er reviews voor vele verschillende hostingpartijen. Handig om te raadplegen als je hosters wilt vergelijken of een review wil schrijven! Zonder dat wij het wisten, hebben zij onze uptime maandenlang getest. En met succes! Als beloning ontvingen we daarom de HostAdvice Uptime Award. Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op!