Persbericht

Antagonist biedt alle klanten gratis SSL en HTTP/2.

In één keer gratis SSL en HTTP/2 voor ruim 50.000 klanten!

Enschede, 11 april 2017 – Hostingprovider Antagonist uit Enschede biedt vanaf vandaag gratis SSL (HTTPS) en HTTP/2 aan al haar klanten. Dit doet het bedrijf ongeacht het afgenomen webhostingpakket. De klant hoeft hiervoor niets te doen. Antagonist wil hiermee een nieuwe norm zetten in de hostingbranche en beveiligde verbindingen voor iedereen de standaard maken.

Antagonist merkt een stijgende behoefte aan beveiligde verbindingen. Dit is niet alleen het gevolg van de Wet bescherming persoonsgegevens. Ook zoekmachine Google honoreert een versleutelde verbinding door een hogere ranking in de zoekresultaten voor websites met SSL. Bovendien tonen browsers steeds duidelijker of een website al dan niet beveiligd is. Daardoor groeit bij bezoekers van websites het bewustzijn over de veiligheid en privacy van hun gegevens op het internet. Omdat Antagonist voorstander is van beveiligde webcommunicatie als standaard, stelt het bedrijf de dienst kosteloos en volledig geautomatiseerd beschikbaar.

Als basis voor de beveiligde verbinding dienen SSL-certificaten van Let's Encrypt. Antagonist neemt het beheerproces hiervan onder haar hoede. De klant hoeft daardoor zelf geen handelingen te verrichten. Het aanvragen, installeren en vernieuwen van SSL-certificaten wordt automatisch door het bedrijf geregeld. Hierdoor worden de websites van alle klanten te allen tijde kosteloos beveiligd met een SSL-certificaat. De dienst geldt voor alle domeinen, waaronder ook alle subdomeinen, aliassen en pointers. Een alias is een alternatieve naam, terwijl een pointer een doorverwijzing naar een domeinnaam is.

Naast SSL is Antagonist tevens HTTP/2 gaan gebruiken, de nieuwste versie van het webprotocol HTTP dat het huidige HTTP/1.1 opvolgt. Dit maakt de communicatie tussen de browser en de webserver efficiënter, waardoor webpagina's sneller in de browser worden geladen. Ook ervaart de bezoeker een vlottere respons en minder hapering. Omdat de implementatie goed samengaat met die van SSL, heeft het bedrijf meteen deze stap genomen.

Volgens Antagonist is het slechts een kwestie van tijd, voordat zowel SSL als HTTP/2 overal de standaard worden. Het bedrijf en haar klanten zijn daarmee, naar eigen zeggen, klaar voor de toekomst.

Over Antagonist

Antagonist te Enschede verzorgt voor ruim 55.000 klanten de webhosting en domeinnamen van meer dan 100.000 websites. De klanten zijn zowel particulier als zakelijk. Met name het MKB-segment, zzp'ers, start-ups en freelancers behoren tot de doelgroep. Het bedrijf richt zich op eenvoud, kwaliteit en service. Al ruim 10 jaar groeit Antagonist jaarlijks met tientallen procenten. Het succes en de liefde voor techniek zijn de drijfveren om maximaal in te zetten op innovatie, automatisering en opkomende technologieën.

In dit artikel een uitgebreide uitleg over gratis SSL en HTTP/2. Kijk voor meer informatie over Antagonist op www.antagonist.nl of neem voor vragen contact op via: support@antagonist.nl.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100