Dit jaar slaan wij Black Friday over

Gezien de omstandigheden zijn er in 2020 geen extra aanbiedingen

De beste webhosting voor je website!

  • Incl. domein, SSL, backups en nog veel meer...
  • Maak voordelig kennis met topkwaliteit
  • 30 dagen: niet goed? Geld terug!
  • Ervaar zelf onze geweldige service
  • Geen opzegtermijn of stilzwijgende verlenging

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.118 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

Waarom wij in 2020 Black Friday overslaan

Gezien de omstandigheden doen we niet mee aan Black Friday. FNV wil de toestroom naar winkels voorkomen. Ze hebben daarom aan de detailhandel gevraagd om "de volksgezondheid niet ook in de uitverkoop te zetten."

Black Friday bij Antagonist

Een track om dit jaar te skippen

Wij leveren natuurlijk een digitale dienst en zijn geen fysieke winkel. Uit solidariteit geven wij hier echter ook gehoor aan. Lees waarom en hoe jij eventueel ook je steentje kunt bijdragen.

Tip

Let op: deze actie is afgelopen!

Voordelige webhosting tijdens Black Friday

Ben je iets nieuws van plan? Heb je elders een website? Of ken je iemand die wil verhuizen? Van Black Friday tot en met Cyber Monday kun je deze dagen voordelig toeslaan bij Antagonist!

Black Friday bij Antagonist

Profiteer tot en met 2 december 2019

Je hebt tot en met maandag 2 december om van unieke deals te profiteren. Webhosting voor een voordelige prijs per jaar. Of een .NL-domeinnaam voor een aantrekkelijk aanbod per maand. Wacht niet te lang, want de klok tikt...

Deze actie is op 2 december 2019 afgelopen.

Webhosting en domeinnamen tijdelijk supervoordelig!

Black Friday en Cyber Monday betekenen spectaculaire aanbiedingen bij Antagonist. Op vrijdag 29 november 2019 starten we 's ochtends en gelden de volgende acties.

Korting

[AFGELOPEN] Korting op nieuwe Slim-, Plus- of Pro-pakketten

Korting

[AFGELOPEN] Korting op .NL-domeinnamen (ook verhuizingen!)

Korting

[AFGELOPEN] Korting op nieuwe domeinen, zoals .APP en .ONLINE (ook verhuizingen!)

Korting

[AFGELOPEN] € 25,- cadeau bij upgrades van webhostingpakketten

Laat je vrienden voordelig kennismaken met Antagonist!

Help mee om de deals te verspreiden. Zo profiteren je vrienden ook van Black Friday bij Antagonist! Klik op Tweet of Share om een berichtje (naar keuze) te delen op Twitter of Facebook.

Begin nu of stap over – voor een paar tientjes per jaar!

Het succes van jouw website start hier. Met onze technische expertise, net dat stapje extra, om jou zoveel mogelijk te ontlasten. Overal aan gedacht! De proactieve instelling en goede service waar Antagonist bekend om staat. En dat merk je pas écht, als je het zelf ervaart! Standaard de beste kwaliteit en service. Zonder erom te vragen.

Hoe werkt de actie?

De acties gelden voor de gehele eerste looptijd, dus geen lokkertje alleen voor de eerste maand. Uiteraard wordt er aan het einde van die periode contact met je opgenomen. Jij bepaalt dan, of je door wilt gaan of niet. De actie start op vrijdag 29 november 2019 om 8:00 uur en stopt op 2 december 2019 om 23:59 uur.

De extra's die je van een goede webhoster krijgt

Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor en kozen voor een webhostingpakket dat naadloos met hun meegroeit. Supersnelle SSD-opslag, waardoor jouw website minimale laadtijden heeft. Ook profiteer je van optimale veiligheid, dankzij gratis SSL. Verder krijg je gegarandeerde rekenkracht, uitstekende support, onbeperkte e-mail en nog veel meer!

Daarnaast heb je 24/7 inzicht in de gezondheid van je website(s). De beste kwaliteit webhosting die met 5 sterren wordt beoordeeld, gebaseerd op meer dan 5.118 onafhankelijke reviews. Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug! Natuurlijk geen opzegtermijn en ook geen stilzwijgende verlengingen.

Black Friday bij Antagonist

Over Black Friday

Black Friday en Cyber Monday staan weer voor de deur. Deze fenomenen uit de Verenigde Staten zijn tegenwoordig ook in Nederland een begrip geworden. Oorspronkelijk is Black Friday ontstaan op de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun inkopen voor Kerst. De naam Black Friday is in de Amerikaanse stad Philadelphia ontstaan. Rond 1965 werd de term voor het eerst gebruikt om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte die in de stad op de dag na Thanksgiving ontstond.

Over Cyber Monday

Met de introductie van het internet kwam ook e-commerce opgang. Door de toename van webshops en online shopping ontstond Cyber Monday als digitaal antwoord op Black Friday. Cyber Monday vindt plaats op de maandag direct na Black Friday. Extreme kortingen die slechts eenmaal per jaar een paar dagen gelden, zijn erg succesvol. Klanten profiteren van een voordelige aanschaf en bedrijven verkopen meer. Zodoende is dit concept ook overgewaaid naar Nederland.

Geen cookies