Logo Antagonist

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Logo Antagonist
Sterren

Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Profiteer van Black Friday bij Antagonist

Extreme korting op WordPress hosting tot en met Cyber Monday

Black Friday bij Antagonist

Tip

Let op: deze actie is afgelopen!

Sla voordelig toe tijdens Black Friday

Ben je iets nieuws van plan, heb je elders een website of ken je iemand die wil verhuizen? Van Black Friday tot en met Cyber Monday 2022 sla je voordelig toe bij Antagonist!

Korting op WordPress hosting en upgrades

Black Friday en Cyber Monday betekenen spectaculaire aanbiedingen bij Antagonist. Op vrijdag 25 november 2022 starten we 's ochtends en gelden de volgende acties.

Korting

[AFGELOPEN] Nieuwe hosting het eerste jaar voor € 0,99 per maand

Korting

[AFGELOPEN] € 25,- cadeau bij upgrades van webhosting

Hoe werkt de actie?

De actie start op vrijdag 25 november 2022 om 8:00 uur en stopt op 28 november 2022 om 23:59 uur. De aanbieding geldt voor de gehele eerste looptijd. Geen lokkertje dus voor alleen de eerste maand. Uiteraard wordt er aan het einde van die periode contact met je opgenomen. Jij bepaalt dan of je wel of niet wilt doorgaan.

Profiteer tot en met 28 november 2022

Begin met WordPress hosting voor een supervoordelig tarief. Je hebt tot en met maandag 28 november om van deze unieke deal te profiteren. Wacht niet te lang, want de klok tikt...

Deze actie is afgelopen op 28 november 2022

De beste webhosting voor je website!

  • Incl. domein, SSL, backups en nog veel meer...
  • Maak voordelig kennis met topkwaliteit
  • 30 dagen: niet goed? Geld terug!
  • Ervaar zelf onze geweldige service
  • Geen opzegtermijn of stilzwijgende verlenging

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100

De extra's die je van een goede webhoster krijgt

Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor en kozen voor een webhostingpakket dat naadloos met hen meegroeit. Supersnelle SSD-opslag, waardoor jouw website minimale laadtijden heeft. Ook profiteer je van optimale veiligheid, dankzij gratis SSL. Verder krijg je gegarandeerde rekenkracht, uitstekende support, onbeperkte e-mail en nog veel meer!

Daarnaast heb je 24/7 inzicht in de gezondheid van je website(s). De beste kwaliteit webhosting die met 5 sterren wordt beoordeeld, gebaseerd op meer dan 5.830 onafhankelijke reviews. Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug! Natuurlijk zonder opzegtermijn en ook geen stilzwijgende verlengingen.

Begin of stap over

Het succes van jouw website start hier. Met onze technische expertise en net dat stapje extra, ontlasten we je zoveel mogelijk. Overal is aan gedacht! Kies voor de proactieve instelling en goede service waar Antagonist om bekend staat. En dat merk je pas écht, als je het zelf ervaart! Standaard de beste kwaliteit en service – zonder erom te vragen.

Over Black Friday

Black Friday is een overgewaaid fenomeen uit de Verenigde Staten. Tegenwoordig is het ook een begrip in Nederland. Oorspronkelijk is Black Friday ontstaan op de vrijdag na Thanksgiving. Op die dag beginnen veel Amerikanen traditiegetrouw met hun inkopen voor Kerst. De naam Black Friday ontstond in de Amerikaanse stad Philadelphia. Rond 1965 werd de term voor het eerst gebruikt om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte die in de stad ontstond op de dag na Thanksgiving.

Over Cyber Monday

Met de introductie van het internet kwam ook e-commerce op gang. Door de toename van webshops en online shopping ontstond Cyber Monday als digitaal antwoord op Black Friday. Cyber Monday vindt plaats op de maandag direct na Black Friday. Extreme kortingen die slechts eenmaal per jaar een paar dagen gelden, zijn erg succesvol. Klanten profiteren van een voordelige aanschaf en bedrijven verkopen meer. Zodoende is dit concept ook overgewaaid naar Nederland.