Profiteer van Black Friday bij Antagonist

Black Friday tot en met Cyber Monday: korting op webhosting en domeinnamen!

De beste webhosting en service!

  • Supervoordelig kennismaken.
  • 30 dagen: niet goed? Geld terug!
  • Geen opzegtermijn of stilzwijgende verlenging.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 4.622 reviews

Ruim 100.000 tevreden klanten gingen je voor!
Winnaar beste webhost 2017 en 2018.

Tip

Let op: deze actie is afgelopen!

Voordelige webhosting tijdens Black Friday

Ben je iets nieuws van plan? Heb je elders een website? Of ken je iemand die wil verhuizen? Van Black Friday tot en met Cyber Monday zijn de dagen om toe te slaan bij Antagonist!

Je hebt tot en met 26 november om van unieke deals te profiteren. Wacht niet te lang, want de klok tikt...

Deze actie is op 26 november 2018 afgelopen

UUR MIN SEC

Webhosting en domeinnamen tijdelijk supervoordelig!

Black Friday en Cyber Monday betekenen spectaculaire aanbiedingen bij Antagonist. Op vrijdag 23 november 2018 starten we vanaf 8:00 uur 's ochtends en gelden de volgende acties.

Korting

[AFGELOPEN] 60% korting op nieuwe Slim-, Plus- of Pro-pakketten! Naar de actie →

Korting

[AFGELOPEN] 30% korting op .NL-domeinnamen (ook verhuizingen en verlengingen!) Naar de actie →

Korting

[AFGELOPEN] 30% korting op nieuwe extensies, zoals .APP en .CLUB (ook verhuizingen en verlengingen!) Naar de actie →

Korting

[AFGELOPEN] 95% korting op .ONLINE, .STORE en .WEBSITE (alleen nieuwe) Naar de actie →

Korting

[AFGELOPEN] 50% korting op de verlenging van .NU-domeinnamen Naar de actie →

Korting

[AFGELOPEN] € 25,- cadeau bij upgrades van webhostingpakketten Naar de actie →

Laat je vrienden voordelig kennismaken met Antagonist!

Help mee om de deals te verspreiden. Zo profiteren je vrienden ook van Black Friday bij Antagonist! Klik op Tweet of Share om een berichtje (naar keuze) te delen op Twitter of Facebook.

Hoe werkt de actie?

De acties gelden voor de gehele eerste looptijd (of verlengperiode, indien aangegeven). Dus geen lokkertje alleen voor de eerste maand. Uiteraard wordt er aan het einde van die periode contact met je opgenomen. Jij bepaalt dan, of je door wilt gaan of niet. De actie start op vrijdag 23 november 2018 om 8:00 uur en stopt op 26 november 2018 om 23:59 uur.

Ons contract past op een viltje

De extra's die je van een goede webhoster krijgt

Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor en kozen voor een webhostingpakket dat naadloos met hun meegroeit. Supersnelle SSD-opslag, waardoor jouw website minimale laadtijden heeft. Ook profiteer je van optimale veiligheid, dankzij gratis SSL. Verder krijg je gegarandeerde rekenkracht, uitstekende support, onbeperkte e-mail en nog veel meer!

Daarnaast heb je 24/7 inzicht in de gezondheid van je website(s). De beste kwaliteit webhosting die met 5 sterren wordt beoordeeld, gebaseerd op meer dan 4.622 onafhankelijke reviews. Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug! Natuurlijk geen opzegtermijn en ook geen stilzwijgende verlengingen.

Over Black Friday

Black Friday en Cyber Monday staan weer voor de deur. Deze fenomenen uit de Verenigde Staten zijn tegenwoordig ook in Nederland een begrip geworden. Oorspronkelijk is Black Friday ontstaan op de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun inkopen voor Kerst. De naam Black Friday is in de Amerikaanse stad Philadelphia ontstaan. Rond 1965 werd de term voor het eerst gebruikt om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte die in de stad op de dag na Thanksgiving ontstond.

Over Cyber Monday

Met de introductie van het internet kwam ook e-commerce opgang. Door de toename van webshops en online shopping ontstond Cyber Monday als digitaal antwoord op Black Friday. Cyber Monday vindt plaats op de maandag direct na Black Friday. Extreme kortingen die slechts eenmaal per jaar een paar dagen gelden, zijn erg succesvol. Klanten profiteren van een voordelige aanschaf en bedrijven verkopen meer. Zodoende is dit concept ook overgewaaid naar Nederland.

Geen cookies