Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:website:installatron:notificatie [05-09-2019 16:24]
Elmar Besselink
nl:website:installatron:notificatie [05-09-2019 16:26] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 12: Regel 12:
 **4.** Als je maar één applicatie hebt, dan kom je direct in het instellingenscherm. Ga dan door naar stap 5.  **4.** Als je maar één applicatie hebt, dan kom je direct in het instellingenscherm. Ga dan door naar stap 5. 
  
-**Let op:** heb je meerdere applicaties in Installatron staan? Je moet dan eerst op de knop met de blauwe steeksleutel klikken bij de applicatie waarvan je de instellingen wilt bewerken (de rood omcirkelde knop in bovenstaande afbeelding).+**Let op:** heb je meerdere applicaties in Installatron staan? Je moet dan eerst op de knop met de blauwe steeksleutel klikken bij de applicatie waarvan je de instellingen wilt bewerken (de rood omcirkelde knop in onderstaande afbeelding).
  
 {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/website/installatron/installatron_autobackup_1.png?nolink|Als je meerdere applicaties hebt moet je om de instellingen te openen op de knop met de blauwe steeksleutel klikken bij de applicatie waarvan je de instellingen wilt bewerken.}}  {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/website/installatron/installatron_autobackup_1.png?nolink|Als je meerdere applicaties hebt moet je om de instellingen te openen op de knop met de blauwe steeksleutel klikken bij de applicatie waarvan je de instellingen wilt bewerken.}} 
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.254 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Winnaar beste registrar 2017 en 2018.

Geen cookies