Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Hoe stel ik de notificaties van Installatron in?

Installatron verstuurt standaard notificaties over bijvoorbeeld updates en backups. Je kunt een selectie maken over welke onderwerpen er e-mails worden verstuurd, of dat je bijvoorbeeld alleen in het geval van fouten een notificatie ontvangt. Tevens is het mogelijk alle notificaties uit te schakelen.

1. Log in op DirectAdmin.

2. Scroll naar beneden, naar het kopje 'Web Applications'.

Scroll naar beneden, naar het kopje 'Web Applications'.

3. Klik onder 'My Applications' op de installatie waarvan je de notificaties wilt instellen.

4. Als je maar één applicatie hebt, dan kom je direct in het instellingenscherm. Ga dan door naar stap 5.

Let op: heb je meerdere applicaties in Installatron staan? Je moet dan eerst op de knop met de blauwe steeksleutel klikken bij de applicatie waarvan je de instellingen wilt bewerken (de rood omcirkelde knop in onderstaande afbeelding).

Als je meerdere applicaties hebt moet je om de instellingen te openen op de knop met de blauwe steeksleutel klikken bij de applicatie waarvan je de instellingen wilt bewerken.

5. Scroll naar beneden, naar het kopje 'Email Notification', standaard staan alle notificaties ingeschakeld.

Scroll naar beneden, naar het kopje 'Email Notification', standaard staan alle notificaties ingeschakeld.

6. Om de notificatie instellingen aan te passen, selecteer je de optie 'Let me choose which notifications are sent.' Je krijgt dan een overzicht van de beschikbare e-mailnotificaties.

Om de notificatie instellingen aan te passen selecteer je de optie 'Let me choose which notifications are sent.' Je krijgt dan een overzicht van de beschikbare e-mailnotificaties.

7. Nadat je de gewenste notificaties hebt ge(de)selecteerd, scroll je helemaal naar beneden en klik je op de knop 'Save All'. De instellingen zijn nu opgeslagen.

Nadat je de gewenste notificaties hebt ge(de)selecteert scroll je helemaal naar beneden en klik op de knop 'Save All', de instellingen zijn nu opgeslagen.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies