Hoe stel ik de notificaties van Installatron in?

Installatron verstuurt standaard notificaties over bijvoorbeeld updates en backups. Je kunt een selectie maken over welke onderwerpen er e-mails worden verstuurd, of dat je bijvoorbeeld alleen in het geval van fouten een notificatie ontvangt. Tevens is het mogelijk alle notificaties uit te schakelen.

1. Log in op DirectAdmin van het pakket waar je website op staat.

Het inlogscherm van DirectAdmin.

2. Klik onder 'Mijn Applicaties' op de installatie waarvan je de notificaties wilt instellen.

Klik op de applicatie die via Installatron is geïnstalleerd.

3. Scroll naar het kopje 'Notificatie per e-mail'. Om de instellingen aan te passen, selecteer je de optie 'Ik wil zelf kiezen welke notificaties worden verstuurd'. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbare e-mailnotificaties. Standaard staat alles aan.

Installatron notificaties beheren in DirectAdmin.

4. Nadat je de gewenste notificaties hebt ge(de)selecteerd, scroll je helemaal naar beneden en klik je op 'Alles opslaan'. De instellingen zijn nu opgeslagen.