Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Wat is Installatron?

Met behulp van Installatron kun je vanuit DirectAdmin eenvoudig software op je webhostingpakket installeren. De installatie gaat erg intuïtief, je kunt voor de beeldvorming eens deze voorbeeldinstallatie bekijken. De installatie van alle andere applicaties gaat in grote lijnen hetzelfde.

Het gebruik van Installatron heeft een aantal grote voordelen. De belangrijkste functionaliteit is de automatische update-functie. Als er een nieuwe versie van de geïnstalleerde software beschikbaar komt, dan maakt Installatron automatisch een backup maken van je applicatie en voert daarna de update automatisch uit. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Installatron in DirectAdmin.

Een ander voordeel is het eenvoudig maken van backups. Een backup via Installatron bevat alle informatie voor jouw website, in tegenstelling tot de backupfunctie van DirectAdmin, die van jouw volledige webhostingpakket (inclusief bijvoorbeeld e-mail) een backup maakt. Hierdoor blijft de backup via Installatron klein en is het terugplaatsen erg eenvoudig.

Extern ontwikkeld
Installatron is een externe applicatie en dus niet door onszelf ontwikkeld. Meer informatie is te vinden op de website van de ontwikkelaar ervan.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.564 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100

Cookiebeleid