Hoe kan ik de inloggegevens van een applicatie wijzigen?

Je kunt inloggegevens wijzigen van applicaties die je via Installatron hebt geïnstalleerd. Erg handig als je twijfelt of de gegevens die je voor je WordPress, Joomla of Drupal gebruikt nog juist zijn. Hoe je dit doet, wordt hier stapsgewijs beschreven.

Ter Kennisneming
Zie je het kopje 'My Applications' niet in DirectAdmin staan, dan betekent dit dat de applicatie nog niet in Installatron staat. Weet je zeker dat er wel een WordPress-, Joomla- of Drupal-applicatie op je pakket staat? Je kunt dan je applicatie alsnog naar Installatron importeren.

1. Log in op DirectAdmin van het pakket waar je website op staat.

2. Klik onder 'My Applications' op de naam van de applicatie waarvoor je het wachtwoord wilt aanpassen.

Klik onder 'My Applications' op de naam van de applicatie waarvoor je het wachtwoord wilt aanpassen.

3. Vervolgens voer je onder 'Administrator Password' een nieuw wachtwoord in.

4. Wil je ook de gebruikersnaam aanpassen, dan vul je onder 'Administrator Username' een andere gebruikersnaam in.

Wil je ook de gebruikersnaam aanpassen, dan kun je onder 'Administrator Username' een andere gebruikersnaam invoeren.

5. Klik onderaan op 'Save all' om de wijzigingen op te slaan. Je hebt nu de inloggegevens van je applicatie aangepast.