Hoe kan ik de inloggegevens van een applicatie wijzigen?

Je kunt inloggegevens wijzigen van applicaties die je via Installatron hebt geïnstalleerd. Erg handig als je twijfelt of de gegevens die je voor je WordPress, Joomla of Drupal gebruikt nog juist zijn. Hoe je dit doet, wordt hier stapsgewijs beschreven.

Zie je 'Mijn Applicaties' niet in het DirectAdmin-menu staan?
Dit betekent dat er geen applicatie in Installatron staat. Staat er wel een WordPress-, Joomla- of Drupal-applicatie op je pakket, dan kun je de applicatie alsnog naar Installatron importeren.

1. Log in op DirectAdmin van het pakket waar je website op staat.

Het inlogscherm van DirectAdmin.

2. Klik onder 'Mijn Applicaties' op de naam van de applicatie waarvoor je het wachtwoord wilt aanpassen.

Klik op de applicatie die via Installatron is geïnstalleerd.

3. Vervolgens voer je onder 'Administrator wachtwoord' een nieuw wachtwoord in. Wil je ook de gebruikersnaam aanpassen, dan vul je onder 'Administrator gebruikersnaam' een andere gebruikersnaam in.

Vul een nieuw wachtwoord in en waar wenselijk ook een nieuwe gebruikersnaam.

4. Klik onderaan op 'Alles opslaan' om de wijzigingen op te slaan. Je hebt nu de inloggegevens van je applicatie aangepast.