Hoe wijzig ik de inloggegevens van een Installatron-applicatie?

Het is mogelijk om de inloggegevens van een applicatie die je via Installatron hebt geïnstalleerd te wijzigen. Erg handig wanneer je twijfelt of de inloggevens die je voor je WordPress-, Joomla- of Drupal-applicatie gebruikt nog juist zijn. Hoe je dit doet, wordt in deze handleiding stapsgewijs beschreven.

1. Log in op DirectAdmin van het pakket waar je website op staat.
  2. Klik onder 'My Applications' op de naam van de applicatie waarvoor je het wachtwoord wilt aanpassen.

Klik onder 'My Applications' op de naam van de applicatie waarvoor je het wachtwoord wilt aanpassen.

Let op: zie je het kopje 'My Applications' niet staan in DirectAdmin, dan betekent dit dat de applicatie nog niet in Installatron staat. Weet je zeker dat je wel een WordPress-, Joomla- of Drupal-applicatie op je pakket hebt staan? Je kunt dan je applicatie alsnog naar Installatron importeren.

3. Vervolgens voer je onder 'Administrator Password' een nieuw wachtwoord in.
  4. Wil je ook de gebruikersnaam aanpassen, dan kun je onder 'Administrator Username' een andere gebruikersnaam invoeren.

Wil je ook de gebruikersnaam aanpassen, dan kun je onder 'Administrator Username' een andere gebruikersnaam invoeren.

5. Klik onderaan op 'Save all' om de wijzigingen op te slaan. De inloggegevens voor je applicatie zijn nu gewijzigd.