Hoe wis ik de cookies en cache in Safari?

Gebruik je Safari als webbrowser en wil je de cookies wissen en de cache legen, dan kun je deze instructies volgen. Dit is de standaard webbrowser in macOS, het besturingssysteem van Apple.

Cookies wissen in Safari

1. Kies 'Safari' en klik op 'Voorkeuren'.

Kies 'Safari' en klik op 'Voorkeuren'.

2. Klik op 'Privacy'.

3. Klik op 'Manage Website Data'.

Klik op 'Manage Website Data'.

4. Selecteer de websites waarvoor je de cookies wil verwijderen en klik op 'Verwijderen' of kies voor 'Verwijder Alles'.

Selecteer de websites waarvoor je de cookies wil verwijderen en klik op 'Verwijderen' of kies voor 'Verwijder Alles'.

5. Klik op 'Klaar'.

6. De cookies in jouw webbrowser Safari zijn nu verwijderd.

Cache legen in Safari

1. Kies 'Safari' en klik op 'Voorkeuren'.

Kies 'Safari' en klik op 'Voorkeuren'.

2. Klik op 'Geavanceerd'.

3. Zet onderaan een vinkje naast 'Toon Ontwikkel-menu in menubalk' en sluit het venster.

Zet onderaan een vinkje naast 'Toon Ontwikkel-menu in menubalk' en sluit het venster.

4. Bovenaan bij de menubalk staat nu 'Ontwikkel'. Klik hierop.

5. Klik vervolgens op 'Leeg caches'.

Klik vervolgens op 'Leeg caches'.

6. De cache in jouw webbrowser Safari is nu geleegd.

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.254 reviews